karar verdim kilo vermicem2.6 kg mi kaldi mezuniyeteBu hafta ver kurtul. Haftaya etaplar birlesir, 2 hafta daha bekkemek zorunda kalirsin
Tamam pastadan sonra gideriz ciğerciyepastaneyi tercih ederim
Uzerine tatli da yiyelimKutlamalara ciğercide devam edelim
Bendensinpastaneyi tercih ederim
önce ciğerciye gidek sonra dondurma yemeye gidekTamam pastadan sonra gideriz ciğerciye
bi top dondurma alın başka bişe istememBendensin
Önce pasta filan sonra ciğer sonra tatlıUzerine tatli da yiyelim
Omrun vefa ettigi surece listedesin o zaman. Gecmis olsun kuzumkarar verdim kilo vermicem
cumaya fırın ördek yesinler de miÖnce pasta filan sonra ciğer sonra tatlı
kk tarihine geçerim işte fena mıOmrun vefa ettigi surece listedesin o zaman. Gecmis olsun kuzum
iyi kahkaha attım haa Allah tan kocis yok kızlar uyanır diyede korktumYeni kaptanımız berna yı kutlamalar şerefine 3 kez havaya atıp 2 kez tutalım ...
Oleyyy.. oleyyyyy... oleyyyyy ...
Hayırlı olsunmatematik61 bir gün bu tahtı ele geçireceğini biliyordum
Ya marasa dondurmaya, ya antepe baklavaya. Siz secinönce ciğerciye gidek sonra dondurma yemeye gidek
maraşla antep arası kaç saat.dondurmaları alıp antepe geçsek baklavalı dondurma yesek olmaz mıYa marasa dondurmaya, ya antepe baklavaya. Siz secin
1 saat ama ben surersem yarim saatte giderizmaraşla antep arası kaç saat.dondurmaları alıp antepe geçsek baklavalı dondurma yesek olmaz mı
pembik senle muhallebicide mi buluşsak naapsakKızlar cenenize maşallah diyeyim
yetişiriz o zaman tamam1 saat ama ben surersem yarim saatte gideriz
İyi olur bu bahane ile kocisimin memleketinide görmüş olurummaraşla antep arası kaç saat.dondurmaları alıp antepe geçsek baklavalı dondurma yesek olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?