işeyince kilo veriyoduk demi berna kaptan öyle dediydiYapma amannnnkilo vermeyecegim diyordun
sana çikilattan aqua park yaptırdım beeVay beee paraya para demiyon yani gerçi evin içini dışını havuzla süslediğin kadar varmış
Güzel fikir.. yeni sloganımız...işeyince kilo veriyoduk demi berna kaptan öyle dediydi
Not aldım hepsini kaptaniçem , uygulayacağımAmin kuzucuuum haftaya siz de biz de derece yapalım inşallah
Ahahah benimkini boşversene ahu ne karıştırıyob gız
Mest çayını dene derim
İkincisi de hurma derdim ben de
Aynı düşünmüşüz
Olmazsa uyumadan bir incir yemeni isterim
Zeytinyağını asla ihmal etme kuzum
Bol su
Lifli yeşillikler
Armut meyve olarak iyidir misal
Tarçınlı su iyi geliyordu kimisine
Var bisürü du bakalım
Bu arada hayırlı yolculuklar
Zayıflayacam ben elleşme beni
Proluk yakıştı tabi
Hahahha mali ya dün akşamdan bu aksama muhabbetin rengi aynıproyum ama para bende
Amin amin canimDün akşamdan bu aksama 1200 sayfa
Hay çenenize...... Rabbim zeval vermesin
vay beee cömert tarafına denk gelmisimsana çikilattan aqua park yaptırdım bee
yıllar sonra o sırrı çözdükGüzel fikir.. yeni sloganımız...
YİYİN,İÇİN VE İŞEYİN...
Ya bu da çok iyiymiş.. Hep sevdiğim şeyler .. İncir alıp deneyeceğim, teşekkürlerWc ye çıkamayan arkadaşlara sesleniyorum...
Uyanır uyanmaz 7 zeytin 1 incir yiyin.. üstüne yarım lt su.. wc problemine kalıcı çözüm
koza16
@neslihan165
Başka kim vardı?? Ben çok faydasını gördüm..
kuzum gel berna kaptan oldu herşey serbestHahahha mali ya dün akşamdan bu aksama muhabbetin rengi aynı
Proluk en çok sana yakıştı
Çünkü neden kırmızı aşkın rengi
Boşuna vakit gecirmisizyıllar sonra o sırrı çözdük
Her zmnYa bu da çok iyiymiş.. Hep sevdiğim şeyler .. İncir alıp deneyeceğim, teşekkürler
Mali tam tersi olsun baklava alıp dondurmaya gidilsin malum erirmaraşla antep arası kaç saat.dondurmaları alıp antepe geçsek baklavalı dondurma yesek olmaz mı
Yok kız erimez.. özel kapları var.. eşim maraştan hataya getirdi gr erimemişti..Mali tam tersi olsun baklava alıp dondurmaya gidilsin malum erir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?