- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Koyayım kuzumBen de görmedim hiç
Eki Görüntüle 2178361
nehirnil111
Bak burda ne var ?
Ama sen 52.2 ydin değil mi
Hala senden şişkoyum
Benden yana mısın ördekten yana mıAzcık işeseydin
Tabiki senden yanayımBenden yana mısın ördekten yana mı
Anaaa ne oldu hiç görmedim söyle az çıtlat kulağıma kaç sayfa gerideTabiki senden yanayımdün gece geçmiş yapmamışsın belli aramızda bi espri oldu takımcak
Bu arada şişko halin bile zayıf maşallah
Miu ile berna arasında şişkoluk mevzusu oldu da.. berna miu ya resti çekti :)) bu arada yeni kaptanınız daAnaaa ne oldu hiç görmedim söyle az çıtlat kulağıma kaç sayfa geride
Nasıl yaniMiu ile berna arasında şişkoluk mevzusu oldu da.. berna miu ya resti çekti :)) bu arada yeni kaptanınız damatematik61
En iyisi geçmiş yap canım yoksa yüreğine inecekNasıl yani
İnecek ciddenEn iyisi geçmiş yap canım yoksa yüreğine inecek
Miu ya seni tahtından edicem diye resti çekince miu da üzülerek kaptanlığı berna ya bıraktıNasıl yani
dur daha biz teyze olacazkiİnecek cidden
işesen nehirden zayıf olursun
Ahahahah delilerMiu ya seni tahtından edicem diye resti çekince miu da üzülerek kaptanlığı berna ya bıraktıihale bernaya kaldı anlayacağın :))
az daha bekleyeydim wc de tüh
İnşallah
Aslında her sabah tartılırım. Üzerimi değiştirirken soyunup hemen çıkarım tartıya:) Ama güzel bir eksi geldi yaa çok sevindim. :)Koyayım kuzum
Eki Görüntüle 2178368
60-50şimdi 52-53 arası ama olsun
Zayıflasan da şişkosun ama tebrik ederim harika ataktartılacağını söyleseydin bende tartılırdım bu sabah
Demek öyleTabiki senden yanayımdün gece geçmiş yapmamışsın belli aramızda bi espri oldu takımcak
Bu arada şişko halin bile zayıf maşallah
20 yıllık migrenli hayatımda hiç tecrübe etmediydim doktora git ilaçlar ilaçlar kısmını
Allahın bonusugit gözüm görmesin seni zaten görmüyor iyi
Göz doktoruna gideceğim pazartesi belki o da tetikliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?