- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Çok kötü o ağrı. Bi Türk kahvesi içsen şimdi bana iyi geldi kahve. Az şekerli. Normalde şekersiz içerim ama eşime yaparken kattım şeker biraz. Benimde 3 gün kaldı regle.Regl olmam lazımdı tabi yine gecikti gecikti de regl gelmeden önce gelen su baş ağrısı atağını ne halt edeceğim ben ya en iyisi keseyim kafayı başka çaresi yok gibi artik
En az 150 gr gitti kaptanım iyimiGünaydınnnnnn sabah çişleri yapıldı dimi
Gugıla yazınca başka şeyler çıkmaz değil mi
Kaptan ziyagilsin sen kendine gel!
Lö pierrr dükan amcayı nasıl duymadın
Beraber kaçalım mıŞansıma tüküreyim
Diyete başladım kaptan tatilde, döndü dedik, yine değişmiş. Anası babası ayrılmış, babannede büyüyen çocuk gibi hissediyorum kendimitam evden kaçma sebebi
Heeeyyyyyooooo zaten benden kayısı dan başka bişey olmazdı kuzucum malatyalıyım elbetteki kayısı olucaaaammm dimi amaaaaaEki Görüntüle 2178370
Bu haftanın kapanışı yapalım yeni haftaya merhaba diyelim canlar tablo yukarıdaki gibidir emeğinize sporunuza sağlıksanırım yenemedik yine ama olsun @begum75
Eki Görüntüle 2178370
Kayısılarımda derecelerimiz
1. @koza16
2. @Esra_4378
3. @malipina
@smykmy bu hafta son sırada olduğun için çağlalardan devam edeceksin canım ama inanıyorum haftaya bomba gibi geri döneceksin
Çağlalarda derecelerimiz
1. BEN BEN BENAferim bana
2. @Ahu060812
@kaRamMell bu hafta çıkarıyorum spor listesinden haftaya iyi olursan devam ederiz haber ver bana emi kuzum
Spor listesine girmek isteyen arkadaşlar varsa mesaj atabilirler
Mataring bu hafta kayısı grubuna alındın kaldığın yerden devam
AhahahaŞansıma tüküreyim
Diyete başladım kaptan tatilde, döndü dedik, yine değişmiş. Anası babası ayrılmış, babannede büyüyen çocuk gibi hissediyorum kendimitam evden kaçma sebebi
Herhalde yani haydi bakalım görelim gitsin kilolar gelsin fit vücutlarHeeeyyyyyooooo zaten benden kayısı dan başka bişey olmazdı kuzucum malatyalıyım elbetteki kayısı olucaaaammm dimi amaaaaa
GunadiiinnnnnGünaydın
Kaptanım neden uyuyorsun menüleri falan yorumlar mısın lütfenYorgunluktan geberiyom uyuyayim bari.zaten oglum uyanacak erkenden
Hala dans modundasın sankiGunadiiinnnnn
Bi hoşuna gitti seninAllah senden razı olsun en bi sevdiğim kaptan tipi
Bunlar hiç akıllanmıyor kafa göz dalacağım@MiuLego geeeel bunlar cıs konuşuyor
Bu gün cumartesi kocam evdeHala dans modundasın sanki
Gugıla yazınca başka şeyler çıkmaz değil miben dün gugıla şahin k kim diye yazdım da rezil oldum maliyle miu ya.
kuzum geçen hafta fitten izinliydim. haberi var. sordum bildirmene gerek yok dediydi. Yine de not aldım yanıma. Zaten görmüşsün gerçigeçen hafta kilo bildirmemişsin ki.. kilon kaç şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?