Bineriz sırtına vururuz kırbacı vururuz kırbacıHahahha midilliye de güzel biniliyor bacağını atman yeterli
Midilli küçücük bişey yaa bilmiyordum öncedenBineriz sırtına vururuz kırbacı vururuz kırbacı
Sabah gittim regli olduğum için idrar tahlilil yaptırmam zordu şimdilik 15 günlük böyle menüNe ara gittin diyetisyene?? Gayet doyurucu duruyo cnm
Miunun boyu da küçücük 1.45 falan işte anca midilli olur ondanMidilli küçücük bişey yaa bilmiyordum öncedenayy çok sevimli ama
Kuzum evet çorba içmeyi düşünüyorum bende ( özellikle kırmızı mercimek dedi )CANIM gülbişim menüye baktım
istediklerim şunlar olacak
1- akşam ekmeği kesinlikle yeme zaten öğünde çorba var
2- 16:00 daki arada meyve tüketme lütfen zaten kahvaltıda şeker ihtiyacını karşılıyorsun
3- gece acıkırsan gerçekten sütü iç derim. acıkmazsan iyiysen içme pas geç o öğünü saati geç çünkü
kalanı güzel bence haydi başlıyorsun değil mi bugün
Dediğin gibi de olur çok mantıklıKuzum evet çorba içmeyi düşünüyorum bende ( özellikle kırmızı mercimek dedi )
Sabah atlamayı düşünüyorum öğlen yemeyi düşünüyorum meyveyi çünkü bal filan aramıyoeum ben hiç
Akşamda kahve içerim diye düşünüyorum
Bu arada 2 şekersiz Türk kahvesi sınırsız çay Rezene çayı serbest
Miunun boyu da küçücük 1.45 falan işte anca midilli olur ondan
Vay vay vaaaay kıskandımmmmOhh hiit ile leslieyi yaptımbı soluk alıp kızın keyfini yetireyim terim kurumadan ip atlayayim durmak yooook
Miudan at olmaz, zaten şişko ondan olsa olsa midilli olur
Hahahha midilliye de güzel biniliyor bacağını atman yeterli
Bineriz sırtına vururuz kırbacı vururuz kırbacı
Yaptım kaptanim sonra yürüyüşe gidecez vee yamaç çıkmalı inmeliVay vay vaaaay kıskandımmmm
Sevicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?