Havuç kemir o acıyı alır ikinciside leblebi sarı olandan 1 avuç ye mide suyunu çeker hamileliğim boyunca çektim o halti iğrenç bişey oKızlar dün gece 1 de bir uyandım şişkinlik mide bulantısı ve hala devam ediyor. Midemi usutmusum sanırım çok fenayım.. iştah yok ama ağzımdan sürekli acı gaz çıkarmalar (afedersiniz)..
Biraz dinl3nip nane limon yapacam.
Bende sabah süt içmiştim iyi gelir diye ama laktoz artırıyormuş bilmiyordum
Acaip sisim biri beni patlatsin
Yarin arti gelcm galiba ole hissediyorm
Ama ama yedklerim belli saba sporda yaptm karbonda almadm kuralada uydum hihne artısi seni okadar ovdum kaptana fururum seni anka haberin olsun
Bol bol su iiç rezene iç hareket etAma ama yedklerim belli saba sporda yaptm karbonda almadm kuralada uydum hih
TmmBol bol su iiç rezene iç hareket et
Bulantıya en güzel limon ve zeytin iyiKızlar dün gece 1 de bir uyandım şişkinlik mide bulantısı ve hala devam ediyor. Midemi usutmusum sanırım çok fenayım.. iştah yok ama ağzımdan sürekli acı gaz çıkarmalar (afedersiniz)..
Mesela melek bu gece mi anlatayım çiş hala oturmadı sürekli takip uyku uyumaya geçmiyor kızım sabah 5.30 da kalktı sebepsiz ağlıyor ağlıyor sonra dolandık evde hop bağırmalar başladı sonda küçük kalktı mecburen ben onun yanına geçtim baba kızın yanına ama kabul etmiyor annem gelsin diyor küçük de emmek istiyor saat oldu 8 babası ile uyudu kaldı sonra bende küçüğü uyuttum derken bende daldım uykuya 9 u Geçerek tekrar kalktı gene herşey baştan benim diyet saati gümledi uyku desen 5 saat uyuduğumda çok şükür diyordum uykuyu çok seven biriyim velhasıl kızın büyüsün kendine gelsin 3-4 yaştan önce düşünme emiAmin kuzm bende öyle dua ediyorum hayırlı vakitte inşaAllah diye
Nasip bakalim
Tabiki zordur yaMesela melek bu gece mi anlatayım çiş hala oturmadı sürekli takip uyku uyumaya geçmiyor kızım sabah 5.30 da kalktı sebepsiz ağlıyor ağlıyor sonra dolandık evde hop bağırmalar başladı sonda küçük kalktı mecburen ben onun yanına geçtim baba kızın yanına ama kabul etmiyor annem gelsin diyor küçük de emmek istiyor saat oldu 8 babası ile uyudu kaldı sonra bende küçüğü uyuttum derken bende daldım uykuya 9 u Geçerek tekrar kalktı gene herşey baştan benim diyet saati gümledi uyku desen 5 saat uyuduğumda çok şükür diyordum uykuyu çok seven biriyim velhasıl kızın büyüsün kendine gelsin 3-4 yaştan önce düşünme emi
Wc var diye gidiyorum sadece gaz çıkarıyorum ama karnım davul.. seninki neden olmuştu canım sebebi yani.Havuç kemir o acıyı alır ikinciside leblebi sarı olandan 1 avuç ye mide suyunu çeker hamileliğim boyunca çektim o halti iğrenç bişey o
Ya hamilelik bulantısı değil balım onu ramazanda çektim ama şimdi ki bildiğin üşütme gibi. Virus ve bakterilerden oluyormuş..Bulantıya en güzel limon ve zeytin iyi
Geliyor bana bi dene kuzum
Markete alışverişe çıktım. Eve dönüyorum. Bişeyler yiyip okula gideceğiz laboratuvara. Benim tez ölçümleri başlıyor deneme kontrol yapacağız. Tüm gün orada olucam merak etmeyin emi..
Kahvaltı yapıp biraz bilgisayarda çalışacağım. Notlar almam lazım. Öyle işte.. inşallah iyi olurum da sorunsuz hallolur.
Kahvaltıda bir dilim ekmek yiyeyim diyorum bugün mideme iyi gelir belki .. ne diyorsunuz?
Bu haftalarda saç çıkmaya başlamıştı asil sorun inşallah geçicidir senin ki 20 hafta bir başladı doğum anına kadar gece uykudan uyanırfim o derece ilacı var devam ederse doktoruna kesinlikle şöyleWc var diye gidiyorum sadece gaz çıkarıyorum ama karnım davul.. seninki neden olmuştu canım sebebi yani.
Ya hamilelik bulantısı değil balım onu ramazanda çektim ama şimdi ki bildiğin üşütme gibi. Virus ve bakterilerden oluyormuş..
Sıcak şeyler iç canım güzel bir çorba miden ısınsınWc var diye gidiyorum sadece gaz çıkarıyorum ama karnım davul.. seninki neden olmuştu canım sebebi yani.
Ya hamilelik bulantısı değil balım onu ramazanda çektim ama şimdi ki bildiğin üşütme gibi. Virus ve bakterilerden oluyormuş..
Çok teşekkür ederim canımIcerigi damak tadina kalmis canim. Birkac tarif veriyorum fikir olmasi acisindan. Diledigin gibi degistirirsin.
-sut, 2-3 dilim meyva (elma, mor erik, armut, mango, ananas... ne seversen), 3-5 kuruyemis (ceviz, findik, fistik, badem, kayisi cekirdegi..), nane, maydanoz, zencefil, zerdecal, corekotu, buz.
-yogurt, korpe ispanak, salatalik, 1 dilim meyva (yesil elma guzel oluyor, tercihine kalmis), sarmisak, nane, maydanoz, buz.
Sivi olarak sut/yogurt yerine sade maden suyu ya da hindistan cevizi suyu da koyabilirsin. Afiyet olsun
Zorlansa da yapar bence, azimli kiz
Çok geçmiş olsunKızlar dün gece 1 de bir uyandım şişkinlik mide bulantısı ve hala devam ediyor. Midemi usutmusum sanırım çok fenayım.. iştah yok ama ağzımdan sürekli acı gaz çıkarmalar (afedersiniz)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?