Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar dün gece 1 de bir uyandım şişkinlik mide bulantısı ve hala devam ediyor. Midemi usutmusum sanırım çok fenayım.. iştah yok ama ağzımdan sürekli acı gaz çıkarmalar (afedersiniz)..
Biraz dinl3nip nane limon yapacam.
Bende sabah süt içmiştim iyi gelir diye ama laktoz artırıyormuş bilmiyordum

Havuç kemir o acıyı alır ikinciside leblebi sarı olandan 1 avuç ye mide suyunu çeker hamileliğim boyunca çektim o halti iğrenç bişey o

Bulantıya en güzel limon ve zeytin iyi
Geliyor bana bi dene kuzum

Amin kuzm bende öyle dua ediyorum hayırlı vakitte inşaAllah diye
Nasip bakalim
Mesela melek bu gece mi anlatayım çiş hala oturmadı sürekli takip uyku uyumaya geçmiyor kızım sabah 5.30 da kalktı sebepsiz ağlıyor ağlıyor sonra dolandık evde hop bağırmalar başladı sonda küçük kalktı mecburen ben onun yanına geçtim baba kızın yanına ama kabul etmiyor annem gelsin diyor küçük de emmek istiyor saat oldu 8 babası ile uyudu kaldı sonra bende küçüğü uyuttum derken bende daldım uykuya 9 u Geçerek tekrar kalktı gene herşey baştan benim diyet saati gümledi uyku desen 5 saat uyuduğumda çok şükür diyordum uykuyu çok seven biriyim velhasıl kızın büyüsün kendine gelsin 3-4 yaştan önce düşünme emi

Tabiki zordur ya
InşaAllah hayırlı vakitte nasip etsin Rabb'im
Cis öğrenme yaşını bekleycm inşaAllah

Havuç kemir o acıyı alır ikinciside leblebi sarı olandan 1 avuç ye mide suyunu çeker hamileliğim boyunca çektim o halti iğrenç bişey o
Wc var diye gidiyorum sadece gaz çıkarıyorum ama karnım davul.. seninki neden olmuştu canım sebebi yani.
Bulantıya en güzel limon ve zeytin iyi
Geliyor bana bi dene kuzum
Ya hamilelik bulantısı değil balım onu ramazanda çektim ama şimdi ki bildiğin üşütme gibi. Virus ve bakterilerden oluyormuş..

Selâm kızlar

Allahım bu düğün hazırlıkları ne zormuş sabahtan beri beynimiz şişti ev bulduk ama kiralar çok ev yok valla kaba inşaattan kiralık tuttuk 15 eylül teslimat sözüaldık ne günlere kaldık ya Rabbim ve kirası da çok rabbim herkesin yardımcısı olsun

Ben de şimdi dua aldım ve bi tanıdık 2 yaş doğum günü var oraya gidiyorum karıncık ac bisiler atıştırıp gideyim ki orada azımın suyu akmasin

Menü mu gelince yazarim

@MiuLego cnm nasıl oldun merak ettim bi bakım bisi yazdin mi a görmedim gece girdim sabah baktım ama göremedim

Canım çok geçmiş olsun Rabbim güçkuvvet versin cnm

Bu haftalarda saç çıkmaya başlamıştı asil sorun inşallah geçicidir senin ki 20 hafta bir başladı doğum anına kadar gece uykudan uyanırfim o derece ilacı var devam ederse doktoruna kesinlikle şöyle

Sıcak şeyler iç canım güzel bir çorba miden ısınsın

Çok teşekkür ederim canım smoothie yapanların çok olsun

Çok geçmiş olsun o gaz yok mu ahh
Bana iyi gelen tek şey rezene canım. İçimi zor dersen nane de atabilirsin içine. Tekrar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…