Çok geçmiş olsun kuzu, şimdi nasılsınMis gibi kahvalto yaptım diye sevinirkenhasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettimağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya
1 çocuk hiç çocuk der susarım
Mis gibi kahvalto yaptım diye sevinirkenhasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettimağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya
Sonuclar ne zaman belli olacak canim?@Melegiimm22 canm hipponun dedıgı gıbı yasın kucuk o yuzden en az 3 4 yasına gelene kadar dusunme bence.kızınla ılgılen gez toz.ben 29 um 30 a gelınce 2.cıyı dusunuyorm her ne kadar korksamda.bı de tabı kpss sonucuna baglı atama olursa o ıs de yatar
Banada ver süt kahve falan bişeyler işte.
Ne kadar sol taraf varsa hepsinden kalktım bu sabah
Kolay gelsinMarkete alışverişe çıktım. Eve dönüyorum. Bişeyler yiyip okula gideceğiz laboratuvara. Benim tez ölçümleri başlıyor deneme kontrol yapacağız. Tüm gün orada olucam merak etmeyin emi..
Kahvaltı yapıp biraz bilgisayarda çalışacağım. Notlar almam lazım. Öyle işte.. inşallah iyi olurum da sorunsuz hallolur.
Kahvaltıda bir dilim ekmek yiyeyim diyorum bugün mideme iyi gelir belki .. ne diyorsunuz?
Ben o zaman toz olmayan zencefil alayım çıkınca
Akşam da kaynatıp içeyim
Nasıl da detaylı anlatmış
Yerim gözbebeklerini ha
Tam onerecektim, yazmissin bileSmoothie makinem var benim kibu hafta içi akşam öğünlerini smoothie olarak geçireceğim zaten ama bu zencefil elma yu da onda yapayım ben yaşasın
Naaptın desire oldu mu şimdi yaaSelamlar, iyi pazarlarKahvalti ve egzersizin ilk parti bitti. Izledigim dizinin de son sezonunu izledim. Dizi onerilerine acigim (bilim kurgu)
Hic kasinmayayim ben o zaman. Rahatim yerinde oyle de kalsin
Gecmis olsun kuzum
Sonuclar ne zaman belli olacak canim?
Hayirdir?
Kolay gelsin
Tam onerecektim, yazmissin bileNane ve zerdecal da koy biraz
Duygu sömürüsü yapıyo
Smoothie tam ona gore mali. Suzme olcme tartma yok. Hazneye istedigini atip miksleyecek. Hazne ayni zamanda bardak. Icip bulasik makinasina koyacak. 2 hazne var. Sabah aksam yapsa bulasik yikamadan da 1 gunu gotururNaaptın desire oldu mu şimdi yaa
Nane zerdeçal dedin aldın mı başına belayı
Nasıl süzücek nasıl içicek bu kız valla çorba ettiniz kızcağızın kafasını
Ah kıyamamHastayım herkes beni sevebilir mi ltf
Valla diyetisyen menüsü kuzum bakalım3 kayısı 1 porsiyon meyve
Bi de 3 el büyüklüğünde tavuk fazla değil mi??
Porsiyonu eline aldığında kavradığın büyüklükte dedi3 kayısı 1 porsiyon meyve
Bi de 3 el büyüklüğünde tavuk fazla değil mi??
Canum yazmamış mıyım, fasülye yoğurtluydu..Kuzu bu meyvesuyu batıyor bana, bildiğin batıyor, menü de gözüme gözüme giriyor. Içme meyvesuyu
Akşam yemekte karbon olmaması güzel.
Fasulyenin yanına gözüm yoğurt aradı. Hiç kalsiyum yok menüde
2 saat kaya tırmanışı fevkaledenin fevkinde
Hosbuldum
Evet canım o aynen yapabilirsinKatı meyve sıkacağının asortiği değil mi bu smoothie zımbırtısı
İyi oluyosa biz de akşamları yapalım ya oynasın artık şu tartı
Bide tarif istesem o zamanEvet canım o aynen yapabilirsin
Yok kuzu evdeki sebzeler ile yapabilirsinBide tarif istesem o zaman
Ben gider şimdi muzlu, sütlü, çikolatalı smoothie yaparım @MiuLego beni öldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?