1.70Senin kesin boyun vardir dimi? Ne kalmis surda 9 kilocuk :)
Kilosunu şu an tam bilmiyorum:)53-54 civarı sanırım :)Ama boyu uzunKac kilodaki.. ee bosa kaptan olmamis demekki:))
İlk zamanlar bu kadar yüklenirsen verdiğin kiloyu geri alırısn zatenYok ya lahmacunu yediğim gün perşembeydi ya 12:00 gibi yedim. Bi daha bişey yemedim if yi düşünüp, menüyü verince miu kızdıölüm orucu mu yapıyosun git bişeyler ye dedi
Çıtır derken
Kız akıllım öle olur mu?? En en erken 16da yemek lazım akşamı.. daha erken olmaz..10 ile 16 arası olur..Yok ya lahmacunu yediğim gün perşembeydi ya 12:00 gibi yedim. Bi daha bişey yemedim if yi düşünüp, menüyü verince miu kızdıölüm orucu mu yapıyosun git bişeyler ye dedi
Bence çıtır hem de katur kuturÇıtır derken
Çatır çutur olabilir belki ama çıtır ı ıh
Kımden miudan mı bahsedıyorsunuz bı kere tatılden 58 kılo olarak dondu ve yarın dıyete baslıycak heeyy heeeyyyKilosunu şu an tam bilmiyorum:)53-54 civarı sanırım :)Ama boyu uzun
Ben kendini gördüğüm için söylüyorum:)
Cokta kilo yok o zaman :) yerden bitme oldugum icin daha az kilo olmasi kazim zaten
Olsun ona herşey yakışıyor karışmayın kaptanımaKımden miudan mı bahsedıyorsunuz bı kere tatılden 58 kılo olarak dondu ve yarın dıyete baslıycak heeyy heeeyyy
Libyeyi nerden buldun??Pazar menüm
Kahvaltı 12.30du sanırım
2 yumurtadan pul biberli peynirli omlet
Bi dilim peynir
Salatalık domates
2-3 parça kavun
Akşam 18.00
Yarım tabak zeytinyağlı libye
Salata
Su 3
51 dk leslie
@MiuLego @nehirnil111
Uzunsa kilosuda cok iyidir 53Kilosunu şu an tam bilmiyorum:)53-54 civarı sanırım :)Ama boyu uzun
Ben kendini gördüğüm için söylüyorum:)
O nasıl soru kıııLibyeyi nerden buldun??
Tabıkı o bızım basımızın taci 7.takımın gülü herbıseyiOlsun ona herşey yakışıyor karışmayın kaptanıma
Hosbulduk canisi
Hoşgelir tabi, 50 kilo
Katır kutur ses çıkıyosa kesin karttır oBence çıtır hem de katur kutur
Canim ya su kurallari okudum 2 hafta deneme suresi ne ya:)) ise alirlarken bile 1 aydi galiba:))Hoşgelir tabi, 50 kilo
Aboooovvv isyan varKatır kutur ses çıkıyosa kesin karttır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?