Giderim varda gelirim yok :)) diomusum:)) bakalim kuralkari okuyayim belki sartlar cok olacak olacakSen kaç kaç, ben bulaştım sen kaçbunları doldurdun mu ayvayı yedin
Bence böyle iyisin sen giderin vardır daha
Insan bi kez duser hanfendi:)) orhan gencebayin bi repligi:))Yeni düştüm apla
Oku bakalımGiderim varda gelirim yok :)) diomusum:)) bakalim kuralkari okuyayim belki sartlar cok olacak olacak
CahilTt ekmeği ne gız
Canim yemek bolumune takildim hala bdv dayim.. bakslim birde burayi deneyim hem vucuduma yatirim olur iyi olur.. kilo 50 gedef 48 olsun bari :)Canım takım çok iyi zaten ayrılamıyacaksın:)
Bu sayede bdv den kurtulursun:)
Olsun ben kk nın heryerine düşüyorum aradaInsan bi kez duser hanfendi:)) orhan gencebayin bi repligi:))
Evet orasi oyle biliyorum ama baktim ogunler cok fazla.. bu kadar cok yemek yememki benOku bakalımşaka maka grup ruhu süper. Ben hayatımda ilk defa farketmeden zayıflıyorum. Yalnız olsaydım şimdiye kadar bırakırdım.
Ben de o yüzden buraya gelip zayıflayacağım.Oku bakalımşaka maka grup ruhu süper. Ben hayatımda ilk defa farketmeden zayıflıyorum. Yalnız olsaydım şimdiye kadar bırakırdım.
2 kilo mu fazlan varCanim yemek bolumune takildim hala bdv dayim.. bakslim birde burayi deneyim hem vucuduma yatirim olur iyi olur.. kilo 50 gedef 48 olsun bari :)
Ya diyodum bu bdv daki kizlar nere gidiyo yarisi yemeklere yarisi diyetlere demekkiOlsun ben kk nın heryerine düşüyorum arada
Vallahi cahillikCahiltam tahıllı ekmek işte :))
1.55 kisa birbucuk metreyim diyorum:)) yuvarlak hesap:)2 kilo mu fazlan varBoyun kaç
O zaman hedefi küçültelim:)1.55 kisa birbucuk metreyim diyorum:)) yuvarlak hesap:)
Allah razi olsun tesekkur ederim. Beni taniyomusunuz.. ilk jez mi gordunuz:)) ya valla hep vaska baska nickler goruyom ben : (
45 yapalım madem hedefi.. maskat gıcıklık :))1.55 kisa birbucuk metreyim diyorum:)) yuvarlak hesap:)
Allah cezanı vermesinCanim yemek bolumune takildim hala bdv dayim.. bakslim birde burayi deneyim hem vucuduma yatirim olur iyi olur.. kilo 50 gedef 48 olsun bari :)
Ne yapalim.. hedef kucuk zaten canim.. suan regl donemindeyim 1 haftaya baslarim tam.. gervi baslarkm simdiden ama tartilmak istemiyorum simdi:)O zaman hedefi küçültelim:)
İf i bende burda gördüm.. açlık orucu gibi bişi.. faydasını gören çok..Vallahi cahillikbilmiyodum
Sanki tam yazsanız parmaklarınız incelir di mibi if muhabbeti dönüyor neymiş diye ararken 80 sayfa okudum
Iste bu yuzden utanip gelemiodum buraya : (Allah cezanı vermesinpiiiiiiiiiii 50 kiloyla mı yazdın bize bunları çık kapıyı da kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?