Hadi bakalım hayırlısı:)Ne yapalim.. hedef kucuk zaten canim.. suan regl donemindeyim 1 haftaya baslarim tam.. gervi baslarkm simdiden ama tartilmak istemiyorum simdi:)
Hiç utanması da yok..Allah cezanı vermesinpiiiiiiiiiii 50 kiloyla mı yazdın bize bunları çık kapıyı da kapat
Peki yapalim :) saglikli olduktan sonra vanavuyar.. ama veremem sanki o jadar:) erimem gerekiyo :)45 yapalım madem hedefi.. maskat gıcıklık :))
Ama boyuna göre fazla olabilirAllah cezanı vermesinpiiiiiiiiiii 50 kiloyla mı yazdın bize bunları çık kapıyı da kapat
Yıkıl karşımdan yaaaaEvet orasi oyle biliyorum ama baktim ogunler cok fazla.. bu kadar cok yemek yememki ben
Ben yapmaya kalktım miu çok kızdı amaİf i bende burda gördüm.. açlık orucu gibi bişi.. faydasını gören çok..
Fazla degil aslinda benim sklasmsm lazim gobek kas yapmak istiyorum biraz ama ayni zamanda kiloyuda korumsk istiyorum:)Ama boyuna göre fazla olabilir
Bırak yaaa muhatap olmaHiç utanması da yok..
Haha pogca degilde el acmasi borek yapcamYıkıl karşımdan yaaaagit kek çırp, poça yoğur
Yani 47-48 iyi olabilir:)Fazla degil aslinda benim sklasmsm lazim gobek kas yapmak istiyorum biraz ama ayni zamanda kiloyuda korumsk istiyorum:)
Mezdekeler var bikaç tane onlar bu kadar hızlı değil.Kesinlikle favorilerime hemen eklemeliyim
Baska var mi sende
Sporların hep oryantaldi heee
O son yaladıgın şeyide bi daha koymacani çeken olur falan bide dolabinda olan olur falan allah muhafazaaa
Kız ödev verdi zümre baskani onu yazıyom
Evet olur cok iyi olur.. o 2-3 kilo yeme hakkim olur :))Yani 47-48 iyi olabilir:)
Burada çok fazla korumada olan arkadaş var.Evet olur cok iyi olur.. o 2-3 kilo yeme hakkim olur :))
Sen dukana niyet ettin.. tek tip beslenme yanlış ... if 16 saat açlık oluyo..Ben yapmaya kalktım miu çok kızdı ama
Yapar yaparHaha pogca degilde el acmasi borek yapcamNevreste tabii ole bi kategori yaparsa:)
Senin kesin boyun vardir dimi? Ne kalmis surda 9 kilocuk :)Yapar yaparsiz zayıf zayıf yarışırsınız artık
Kac kilodaki.. ee bosa kaptan olmamis demekki:))
Yok ya lahmacunu yediğim gün perşembeydi ya 12:00 gibi yedim. Bi daha bişey yemedim if yi düşünüp, menüyü verince miu kızdıSen dukana niyet ettin.. tek tip beslenme yanlış ... if 16 saat açlık oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?