Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay kızlar cok yoruldum evı temızlıorum
sınırlerım de bozuk
bı cocuk hıc bı bısı yemez arkadas ya
yarım saattır kavga ederek 2 kasık yedı yaa
bır daha da ne yerse o.zorlamıcam da olursede olsun acından ya

sınırlerım de bozuk

Çocuklara bişey yedirmek ölüm, benimki de öyle iki kaşık yiyor "- anne karnım patlıycak diye başlıyor ağlamaya" en kötü çözüm yolu tv seyrederken yada bilgisayarda oyun oynarken tıkıştırmak ben bazen bıkıp bu en kötü çözümü deniyorum, çünkü yemiyor adam ne yapayım :53::53::53:

Bi de hergün tartılıyor benle safım :52::52::52:

Ya bacim benim yuzum buyuk simdi yanaklar falan bende koyu renk saç yakistiriyorum:) sen bana faceten bi mesaj at bakiyim halledelim onu:)

Hadi ya:) cok sevindim boyle dusunmene cok tesekkur ederim sende oylesin inan :) yaptigin is kafa yapin mantigin vee romeo beni sana hayran birakti:)

YA ben de merak ettim şimdi, sırf bu yüzden aktive edecem yine face'i bak :51::51::51:

Çocuklara bişey yedirmek ölüm, benimki de öyle iki kaşık yiyor "- anne karnım patlıycak diye başlıyor ağlamaya" en kötü çözüm yolu tv seyrederken yada bilgisayarda oyun oynarken tıkıştırmak ben bazen bıkıp bu en kötü çözümü deniyorum, çünkü yemiyor adam ne yapayım :53::53::53:

Bi de hergün tartılıyor benle safım :52::52::52:

ya sorma erık bunalıma gırdım resmen.kızımı doyuramıyorum durduramıorum
bunu da yedıremıyorum yok bole bısı.bıze tv ve reklamladrda kar etmıyor artık

gideyim temizliğe devam edeyım aksama kdr bıtsınde hafta sonum rahat gecsın
gercı herkes evde olunca o evden hayır bekleme ama en azından ıcım rahat oluyor

YA ben de merak ettim şimdi, sırf bu yüzden aktive edecem yine face'i bak :51::51::51:
Bende kullanmiyodum 7.takim icin actim:)
ya sorma erık bunalıma gırdım resmen.kızımı doyuramıyorum durduramıorum
bunu da yedıremıyorum yok bole bısı.bıze tv ve reklamladrda kar etmıyor artık
Canim ac birakincada olmuyo benim kuzenim acliktan kan sekeri duserdi oyle yerdi yemegni:s illa zorlican

Merhaba kızlar bu yarışma nasıl oluyor bende katılmak istiyorum 13. Takıma yazdım cvp gelmedi çok meraklandim beni bilgilendirirseniz sevinirim
Canim cuma yarismalarina katilmak isteyenler diye bi bolum var oraya bakabilirsin
dua niyetine hamilelik takvimi ekledim,
bakalim yarin bat gunum.. hakkimizda hayirlisi olsun..
Canim hayirlisi olsun testmi yaptinda koydun oyle acaba? Bat gunu neki?
sayın kaptanım şike var burda telden giriyomuş :9::9:ahanda birinidiskalifiye etsen digerlerini etsem gelme keyfime ben birinci oluurm mesajlarda:27::27::27:çok kötüyüm ben ya:9::9:

Tabiki her dakka elimde telefonla gezerekten biricik takimi birakmiyorum iyi niyetli bi sike:d sen gonullerin sampiyonusun pasam mesajlar bende amaaa:d

sınırlerım de bozuk
canımdoktor bile diyor zorlamasın anneler diyor abur cubur yedirme yayala çorbası yap yerler ablamın oglu yemiyodu abalm kızdı dedim dur bakalım ana dedi bri tabagi bitirdi çocuguna göre şerbet ver bebem allah yardımcın olsun işşallah kolay gele:48:
Valla hoşbulduk canım, sen de hoşgeldin görünmedin dün göslerimiz seni aradı durdu :16::16::16:
canım dün hem eşim evdeydi hemde biraz düşünemk istedim çok kötü günler geçirdimde gene bu aralar benim panik atak sag olsun beni yanlız bırakmıyo:14::14:
Canim cuma yarismalarina katilmak isteyenler diye bi bolum var oraya bakabilirsin

Canim hayirlisi olsun testmi yaptinda koydun oyle acaba? Bat gunu neki?

Tabiki her dakka elimde telefonla gezerekten biricik takimi birakmiyorum iyi niyetli bi sike:d sen gonullerin sampiyonusun pasam mesajlar bende amaaa:d

:17::17::17:şımarırırm ama ben :27::27::27:ben bilmeme benimde elimde telefon olsa ooo neler yaparım aklım almaz:9::9:

geçmişe çok bakamadım kızlar,pek keyifli olduğumu söyleyemem çünkü.İlk iş günüm gibi oldu bugün ya,çok da iyi geçtiğini söyleyemem.Diğer bayana karşı elektriğim tutmadı galiba ki normalde güler yüzlü ve uyumlu bir insanım.bilmiyorum işte öyle...

paşacım hoşgeldin keyifler iyidir inşallah :16: yalnız yavruşum madem çabucak gelecektin,bugün seni geri dönmek üzere ayrıldı yazmadık :111:

geçmişe çok bakamadım kızlar,pek keyifli olduğumu söyleyemem çünkü.İlk iş günüm gibi oldu bugün ya,çok da iyi geçtiğini söyleyemem.Diğer bayana karşı elektriğim tutmadı galiba ki normalde güler yüzlü ve uyumlu bir insanım.bilmiyorum işte öyle...

paşacım hoşgeldin keyifler iyidir inşallah :16: yalnız yavruşum madem çabucak gelecektin,bugün seni geri dönmek üzere ayrıldı yazmadık :111:

Ben ne zaman bi insanla oyle olsam ki bende senin gibiyimdir yani o insanda hep ters bisey olur:s

Ben ne zaman bi insanla oyle olsam ki bende senin gibiyimdir yani o insanda hep ters bisey olur:s

hatunda şey sezdim..böyle sanki bana müdürlük taslar gibi,senin patronun karısı olman beni bağlamaz,benim düzenimi bozma der gibi bir hali vardı..ki ben ona patronun karısıymışım gibi davranmadım,hiç sevmem öyle şeyleri,tarzım değil! Bir de her yer toz kir içinde,dağınık :( bir de demez mi,1,5-2 aydır buraya bir süpürge bile tutulmadı :53: Nasıl yani,nedenki dedim? e ben hem onu yapıp hem işimi yapsaydım,işlerimi bitiremezdim dedi :52: Tamam da sonuçta burada biz bulunucaz,biz yaşayacağız,temizlememiz gerekir dedim.tabi dedi..ulen madem ''tabi'',benim gelmemi mi bekledin temizlik yapmak için,pasaklı şey.buzdolabından su alayım dedim,kapağını zor tuttum,kir içinde :( kızımın tuvaleti geldi,sanki umumi wc ye sokuyormuşum gibi çocuğu,sakın bir yeri elleme diye tembihleyip durdum :( Büro ilk açılırken,yepyeni tertemiz halı döşetildi,yeni yıkanmış mis gibi kokulu perdeler asıldı.Koltuklar yıkamacı çağırılıp,yıkatıldı.wc ye bile pırıl pırıl,yeni bir sürü aksesuar alındı..ama gel gör ki bayan pis! ayol o pislikte nasıl yaşıyorsun sen.Klimalı odada,camlar kapılar kapalı sigara içiyor,leş gibi kokmuş her şey..çok moralim bozuldu,nasıl tiksindim ordan anlatamam.Elime benim şu organik temizleyicileri alıp temizlememk için zor tuttum kendimi :( onun pisliğini niye ben temizleyeyim ki ya :47: Kadın benim işim temizlik değil deyip,o pisliğin içinde yaşıyor ya,var mı böyle bir şey :(

hatunda şey sezdim..böyle sanki bana müdürlük taslar gibi,senin patronun karısı olman beni bağlamaz,benim düzenimi bozma der gibi bir hali vardı..ki ben ona patronun karısıymışım gibi davranmadım,hiç sevmem öyle şeyleri,tarzım değil! Bir de her yer toz kir içinde,dağınık :( bir de demez mi,1,5-2 aydır buraya bir süpürge bile tutulmadı :53: Nasıl yani,nedenki dedim? e ben hem onu yapıp hem işimi yapsaydım,işlerimi bitiremezdim dedi :52: Tamam da sonuçta burada biz bulunucaz,biz yaşayacağız,temizlememiz gerekir dedim.tabi dedi..ulen madem ''tabi'',benim gelmemi mi bekledin temizlik yapmak için,pasaklı şey.buzdolabından su alayım dedim,kapağını zor tuttum,kir içinde :( kızımın tuvaleti geldi,sanki umumi wc ye sokuyormuşum gibi çocuğu,sakın bir yeri elleme diye tembihleyip durdum :( Büro ilk açılırken,yepyeni tertemiz halı döşetildi,yeni yıkanmış mis gibi kokulu perdeler asıldı.Koltuklar yıkamacı çağırılıp,yıkatıldı.wc ye bile pırıl pırıl,yeni bir sürü aksesuar alındı..ama gel gör ki bayan pis! ayol o pislikte nasıl yaşıyorsun sen.Klimalı odada,camlar kapılar kapalı sigara içiyor,leş gibi kokmuş her şey..çok moralim bozuldu,nasıl tiksindim ordan anlatamam.Elime benim şu organik temizleyicileri alıp temizlememk için zor tuttum kendimi :( onun pisliğini niye ben temizleyeyim ki ya :47: Kadın benim işim temizlik değil deyip,o pisliğin içinde yaşıyor ya,var mı böyle bir şey :(

Bilirim canim sanirim hem sekreter hem temizlik isine baksin diye geldi o bayan genelde sorun cikarirlar babaminda o sıkin tisi var inanirmisin adam bi ara haftasonlari ofis temizlemeye giderdi..esinle konuscaksin canim ya sabah yada aksam cikis saatinda gunluk temizlik yapcak o bayan hergun bi yeri detayli halleder sonra yuzeysele baslar toz supurge falan canini sıkma sen halledersin ya gorevini yapmiyosa yarmakta en dogal hakkin bence orasi ekmek kapiniz temiz olmasi onemlidir illaki

canımsıkıldı canım hemde çoksinirlerim tepemde bugün telefon geldide sen genede izinde yazdıgın iyi oldu arkadaş bebegi kaybettiya ondan girsin girremezsem merak etmeyin olumu beni benim şimdi çıkmam lazım sonra görüşrüz bu arada kilomu yazayım 81 geliyorum canım :14::14::14::14:rabbime emanet olun ben girmicem bri müddet buralara kafayı dinlicek yoruldum artık bazı şeylerden ne zaman dönerim allah bilir :5::5::5:

Bilirim canim sanirim hem sekreter hem temizlik isine baksin diye geldi o bayan genelde sorun cikarirlar babaminda o sıkin tisi var inanirmisin adam bi ara haftasonlari ofis temizlemeye giderdi..esinle konuscaksin canim ya sabah yada aksam cikis saatinda gunluk temizlik yapcak o bayan hergun bi yeri detayli halleder sonra yuzeysele baslar toz supurge falan canini sıkma sen halledersin ya gorevini yapmiyosa yarmakta en dogal hakkin bence orasi ekmek kapiniz temiz olmasi onemlidir illaki
yok tatlım sekreterlik bir durum yok aslında şimdilik.callcenter görevlisi o bayan.o müstakbel müşterileri arıyor,randevu talep ediyor,bu dğrultuda görüşmeye gidiliyor ancak randevu almak pek kolay bir iş değil.O da sadece masada oturup telefonla meşgul oluyor yani.büroda tüm gün ondan başka kimse yok.sabah 9 da başlıyor,akşam üstü 16.00 te paydos.karışan,görüşen yok,tek başına yaşıyor orada yani.İnsan kendisi için yapar temizliği.O mutfağı,o wc yi nasıl kullanıyorsun sen.bir de demez mi wc ile ilgili titizim ben biraz,o yüzden alaturka wc yi kullanıyorum.iyi de arkadaş erkeklerin kullandığı wc daha temiz :52: ayy aman boşver canım anlatmakla bitmez,sinirim iyice oynadı.o kadın temizlik filan yapmaz,yapçak olsa şimdiye kadar yapardı.benim gelmemle de çok rahatsız oldu,belli etti hareketlerinden,rahatı kaçtı tabi :47: Muhtemelen temizlik için kadın tutulması gerekecek oraya.1 kez kadın tutulursa da,bundan sonra hep öyle ister
canımsıkıldı canım hemde çoksinirlerim tepemde bugün telefon geldide sen genede izinde yazdıgın iyi oldu arkadaş bebegi kaybettiya ondan girsin girremezsem merak etmeyin olumu beni benim şimdi çıkmam lazım sonra görüşrüz bu arada kilomu yazayım 81 geliyorum canım :14::14::14::14:rabbime emanet olun ben girmicem bri müddet buralara kafayı dinlicek yoruldum artık bazı şeylerden ne zaman dönerim allah bilir :5::5::5:

canım Allah sabır versin.sen de kendini fazla üzme.kız madem 81 kg sun bu şimdi mi söylenir,sabah yazsaydın,listeye öyle yazsaydık,ortalamamız yükselseydi.Neyse artık sağlık olsun,kendine dikkat et bacım :16:

canımm cok üzüldüm ya bak sen simdi o bayana yardımcı olamazsınki canım sen etkilenirsin bide üstelik..

Back
X