yok tatlım sekreterlik bir durum yok aslında şimdilik.callcenter görevlisi o bayan.o müstakbel müşterileri arıyor,randevu talep ediyor,bu dğrultuda görüşmeye gidiliyor ancak randevu almak pek kolay bir iş değil.O da sadece masada oturup telefonla meşgul oluyor yani.büroda tüm gün ondan başka kimse yok.sabah 9 da başlıyor,akşam üstü 16.00 te paydos.karışan,görüşen yok,tek başına yaşıyor orada yani.İnsan kendisi için yapar temizliği.O mutfağı,o wc yi nasıl kullanıyorsun sen.bir de demez mi wc ile ilgili titizim ben biraz,o yüzden alaturka wc yi kullanıyorum.iyi de arkadaş erkeklerin kullandığı wc daha temiz

ayy aman boşver canım anlatmakla bitmez,sinirim iyice oynadı.o kadın temizlik filan yapmaz,yapçak olsa şimdiye kadar yapardı.benim gelmemle de çok rahatsız oldu,belli etti hareketlerinden,rahatı kaçtı tabi

Muhtemelen temizlik için kadın tutulması gerekecek oraya.1 kez kadın tutulursa da,bundan sonra hep öyle ister
canım Allah sabır versin.sen de kendini fazla üzme.kız madem 81 kg sun bu şimdi mi söylenir,sabah yazsaydın,listeye öyle yazsaydık,ortalamamız yükselseydi.Neyse artık sağlık olsun,kendine dikkat et bacım