• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sakatatlardan dalıyom o zaman dalak böbrek allah ne verdiyse:KK53:

Eve kacta gittin:KK57: anam kuzeninde normal yoğurt süt yok muydu? Midem yanıyor süt var mi diyeydin:KK34:Çok ac kalmışın kiyamam:anne:
10a doğru marketler kapanıyo . Ayran içiyom şimdi biraz sustu midem şükür

Zaten aram yok çocuklarla :ıslık:
Ya sevmesi güzel de o da 5-6 yaşına kadar. Sonra canavara dönüşüyolar :) büyüdükçe dertleri büyüyo banane diyemiyosun canının parçası çünkü. Okulu ayrı dert ergenliği ayrı. Allah acılarını göstermesin ama cidden zormuş. Bebekken uyanıp doyurmaya ne var, asıl dertleri büyüyünce

Ya baktığımızda ne benim adamda ne ben de aşırı çocuk sevgisi yok :110: başka çocuklara falan öyle sevinmiyoruz. Ne bilim ya :110:
Kendi kanımdan olmayana benim de kanım kaynamaz hiç agucuk bugucuk yapamam yani. Benim herif ölüyo çocukklara ama:işsiz:

Ya sevmesi güzel de o da 5-6 yaşına kadar. Sonra canavara dönüşüyolar :) büyüdükçe dertleri büyüyo banane diyemiyosun canının parçası çünkü. Okulu ayrı dert ergenliği ayrı. Allah acılarını göstermesin ama cidden zormuş. Bebekken uyanıp doyurmaya ne var, asıl dertleri büyüyünce
Bazen esiyo öyle doğurim diyom ama geçiyo sonra :D

Kendi kanımdan olmayana benim de kanım kaynamaz hiç agucuk bugucuk yapamam yani. Benim herif ölüyo çocukklara ama:işsiz:
En azından biri seviyormuş sizde o_O benim adam tepkisiz çocuklara o_O
Ben de ikilemdeyim işte o_O

Back
X