- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O Allahin emri canim kiz anasinin karnindan spor yaparak cikmisŞimdi berna moralini bozmak gibi olmasın ama miunun en kilolu hali bile senin mezun olduğun kilodan aşağıda
Etiket yapmıyorum ki geçmiş yaparsa görsünler![]()
50 kilo olunca miu'dan zayıf olursunO Allahin emri canim kiz anasinin karnindan spor yaparak cikmisama madem tarti kiyasliyoz durum bu
![]()
Evet şişko diyorlar bana
Emin olma derim bebegim.ustelik okula donunce listeye girecem ve ben senin gibi kilo verince geri almam bilirsin
Tam tamina 4 ay 20 gun once mezun oldum ve daha hicbir cuma mezuniyet kilomun uzerinde bildirimim yok.
(Korumanin ilk haftasi 100 gr arti vardi ilk elin gunahi olmaz diyerek onu saymiyorum)
Şimdi berna moralini bozmak gibi olmasın ama miunun en kilolu hali bile senin mezun olduğun kilodan aşağıda
Etiket yapmıyorum ki geçmiş yaparsa görsünler![]()
Hııı sen çok biliyonO Allahin emri canim kiz anasinin karnindan spor yaparak cikmisama madem tarti kiyasliyoz durum bu
![]()
50 kilo olunca miu'dan zayıf olursun![]()
Sabahı şerifleriniz hayırlı olsun efendim![]()
Hay maşallahBu sabah demin foto çektim. Şişko diyenler susar belkidemez belki şişko
zayıf miu der belki
Eki Görüntüle 2179553
Eki Görüntüle 2179554
Zayıflıyom ben
(Göbek değil o he pantolon potluğu. Beli bol geliyo da)
Şişkoluktan yuvarlanarak geçmişsindir işte neden hatırlayasın ki![]()
AÇım. 7 incir 1 zeytin yiyim de sabah kürü olsun
Hala gülüyorum ya
Ay tövbe gerçek sanacak okuyan.
KIZLAR DOĞRUSU 1 incir 7 zeytin aman diyim nolur
Yanlış yemeyelim![]()
Ben sadece bi inciri yedim kaptan.. erkenciyiz yine bugün... meta başlasın diye attım ağzımaAÇım. 7 incir 1 zeytin yiyim de sabah kürü olsun
Hala gülüyorum ya
Ay tövbe gerçek sanacak okuyan.
KIZLAR DOĞRUSU 1 incir 7 zeytin aman diyim nolur
Yanlış yemeyelim![]()
çakıllll bu hafiflemiş halin miTeftiş devam ediyor ama en kotu 8 9 gibi evde olurum diye düşünüyorum. Ama inşallah 12 de cikmayacagim. Büyük teftiş bitti bu küçük olan evrak kontrolü onun için çok geç çıkmayız diye düşünüyorum. Arefe 4 saat calisip geri donecegim. Bayramla birlikte 2 hafta izinliyim.
harikasın zumrud bravo beeeMusmutlu sabahlar huzurlu gunleriniz oLsun
Bugece yine uyumadi bizim sipa ama sporumu yaptimm
Leslie walk to 45 dk![]()
Ben de seviyorum o diziyi
afiyet olsun kuzumBen sadece bi inciri yedim kaptan.. erkenciyiz yine bugün... meta başlasın diye attım ağzıma![]()
yerim seni begüş yaaa
![]()
bilgisayar mühendisliğiBegüş hangi bölümü istiyor?
yidim valla7 incir mi yedin![]()
Sabah 7 aksam 7![]()
![]()
Yaptım sadece tıp fakültelerini yazdım![]()