Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öyle insanların olduğunu bilmek bile yeşertiyor insanın içini,ne mutlu :16: Güle güle kullan canım :70:

Çok sık yapıldığında hem etkisi azalır,hem de gerçekten kilo vemen durduğunda işe yaramaz yapılan yumruk.Vücudu çok alıştırmamak lazım,harekat adı üstünde,beklenmedik anda olmalı :1:

Canım ne güzel ya,peki zıplarken aşağı kata ses gitme olasılığı var mı,ses var mı yani?

Vuuuuuuuuuuu :66:

Çok sevindim.Bak en küçük olumsuzlukta hemen gemileri yakıyorsun ama demek ki su tutuyormuşsun demek ki birkaç haftadır,çok sevindim canım :70:
kendim bile ses duymuyorum ki aşağı ses gitsin gayet sessiz bi alet zaten ayaklarında lastik var sabit duruyor zıplatan bölüm yere değmediği için de ses gitmiyor. valla hopladım zıpladım neşem yerine geldi :52: veeee acayip terletiyor 10 dakikada 1 saat spor yapmıştan beter oldum her yanım ağrıyor sanırım hamlamışım :52:

ay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyor :52: ama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok :52:
hayırlı olsun tubış.b

Kızlar iftarımı yapıyım bekleyin önemli birşey paylaşıcam sizlerle ben 3 gündür o çorbadan yiyourm anabugün tartıya baktımki:53::53::53::53:yanlış görüyorum dedim bir daha baktım:53::53::53:yoık yok rüya dedim gene baktım :53::53:sonuca şşatım kaldım işşallah cumaya ilk 1 sırada olmazsam benim adımda paşa olmasın okadar iddalıyım yane:32::32::32::32:

hım kerevız her zaman kılo yaktırır bu bı gercek...bende yapmayı dusunuorum .

kızlar bugun anneme kıslık domates yaotım cok yoruldum ama degdı.ve acaıp moralım mozuk neredeyse 66 ları gordum.ben anlamıorum ınsan her gun bı kılo alırmı ya.ınsanın hevesını kırıo bu tartı:)

evet aynı fikirdeyim canım..ama bu hanım bana bişey yapamaz..eşime beni kovduramaz herhalde değil mi :9:

canım 700 kalori çok az değil mi,nasıl bir diyet bu?

sen tartıya takılma canım,bak yağlar gidiyor işte,bu kalıcı zayıflamak demek,harika bir şey daha ne olsun :46::nazar:

canımmm hoşgeldin,hayırlı olur inşallah her şey

hoşgeldin anşaaammm :70::71:

Eline sağlık canım,afiyetle yiyin inşallah :16:
Ah kuzum temizlemiş kadar oldun sağolasın.Eşim temizlettiririm ben wc leri filan sen üzülme dedi.Sen işi öğren bir an evvel ben o hanıma yapacağımı biliyorum dedi.Bu seferde üzüldüm,kadını ekmeğinden etmiş gibi olucam,böyle de içime sinmez dedim.Yok dedi senden dolayı değil sadece,o biraz patavatsız ve hadsiz biri,ben kafamda onu bitirdim zaten dedi.Hayırlısı bakalım

iyi akşamlar kızlar,

Hala oldum bugün, o yüzden dünden beri pek takılamadım, şimdi birazdan geçmişi okuyup 31 Ağustosun da mesaj sayımını yapacağım, görüşürüz :54::54::54:

AAA sen kendı ıs yerınızdemı calısıosun ben baska dusunduydum.tabıkı de olamaz ole bısı:D

Ben spor yaptimmmmmmm:) bana alkis aliyim lutfen 20dk eliptik 40dk fitnes yaptim son kalca hareketlerimde kaslarim titriyodu resmen.. Nasi mutlu oldum spor yapnca anlatamam..

maviyesilcim haftaya cuma sabahi listemizi gorceksin insallah ben sorumluyum ama unuttum bu cuma sen duzenli yap bana bildir ben listede not veririm:p
ya benden bı halt olamz bunun kararına vardım aldıgım kıloları gorunce

Bide babam basenlerimin inceldigini soyledi nasil mutlu oldumm:)

ole baba dostlar basına:D

şimdi gelelik diyet listeme şimdiden söylüyom biri bir hafta yapsa ne kadar kilo veiri
1600 kalorikil diyet öhü öhü:2::2:
Sabah kahvaltısı 08.00-09.00
2 dilim kepekli ekmek
1 kutubeyz peynir
5 adet zeytin
şekersiz çay
domates.salatalıkçsivribiber.maydonoz

ara 10.30
2 adet kepekli galete

öylen 12.o0-13.00
200gr.tavuk sote veya ızgara
1 bardak ayran
2 dilim kepekliekmek
bol salata bir tatlı kaşıgı zeytin yagı

ilkindi15.30
1 porsiyon meyve
2 adet kepekli galete

akşam19.00-20.00
6 yemek kaşıgı etli sebze yemegi
1 kase yogurt
2dilim kepekli ekmek
bol salata.1 tatlı kaşıgı zeytin yagı

ara21.30
1 kutusüt
2 adet kepekli galete

liste bu ananecim nasıl listem:131::131::131::131::131:
Pasam liste cok guzel ben simdi kagit kalemle alternatif yaratcam sana:)
Veeee bugün toplam 90 dakika oldu sporum öğle yaptığım spor ile birlikte :124: 60 dakika yürüyüş+15 dk twister ve dambıl+15 dakika kol ve sırt egzersizleri :124: Bunları burdan bildirsem olur mu Ananee fıstığım,yoksa özelden mi atıcaz?
Canim benim hafiza iyi zaten unutmadgmdan sorun olmuyo:) cok guzel spor yapmissin canim:)
:kkk:

NEVCİM 79 GELİYORUM :32::32::32::32::32:CANIM HEM SU HEMDE WC SORUNU AFEDERSİN KBIZ OLMUŞUM BİRAZ AYIP OLUCEK AMA BASURUM AZDI:17::17::17:OKADAR KANAMAM OLDUKİ OKADAR KABIZ OLDUGUMA YA SANKİ DOGUM SANCISI ÇEKTİM BBEK DOGURDUM OKADAR OLUR:14::14::14:MEYVADA YUMUŞATMADI :14::14::14:NE OLUCEK PAŞA GÜLÜN HALİ:14:
Pasagul incecik olcak anne olcak hemde :) cok mutlu oldum ya:) kanama ozel donemdemiydi ilk kezmi oyle oldu canim
Bu arada ben o çorbayı ve çayları içtim içeli wc gelemiyorum okadar sık çıkıyourm su içmedigim halde nasıl küçük abdestim gelirki :44::44::44:sizde yatmadan için o çaylardan göerün bir hafta neler oluyo adetimde yakın ya ozaman kadar vucudum şişerse:30::30:
bobrekler calisiyo demekki canim cok guzel bisey aslinda bu:) bide bu sauna sort super bisey ya bendede var

hayırlı olsun tubış.b

hım kerevız her zaman kılo yaktırır bu bı gercek...bende yapmayı dusunuorum .

kızlar bugun anneme kıslık domates yaotım cok yoruldum ama degdı.ve acaıp moralım mozuk neredeyse 66 ları gordum.ben anlamıorum ınsan her gun bı kılo alırmı ya.ınsanın hevesını kırıo bu tartı:)
Canim yeme duzeni olusturman lazim kanimca vucudunun bi programa alismasi lazim kilolar yag degildir zaten sanmiyorum

Pasam liste cok guzel ben simdi kagit kalemle alternatif yaratcam sana:)

Canim benim hafiza iyi zaten unutmadgmdan sorun olmuyo:) cok guzel spor yapmissin canim:)

Pasagul incecik olcak anne olcak hemde :) cok mutlu oldum ya:) kanama ozel donemdemiydi ilk kezmi oyle oldu canim
bobrekler calisiyo demekki canim cok guzel bisey aslinda bu:) bide bu sauna sort super bisey ya bendede var

Canim yeme duzeni olusturman lazim kanimca vucudunun bi programa alismasi lazim kilolar yag degildir zaten sanmiyorum

yok kafaya taktım ustune gıtcem bu kıloların devıremıcekler benı:D
Hadi lesliyle ter at madem bak biz bomba gbiyiz :)
aslında yapsam cok ıyı olacakta anannem ama bu gun gercekten cok yoruldum gdun gecede bugun gunduzde hhep kıslık yaptım belımm koptu.kendıme gelmem lazım

yok kafaya taktım ustune gıtcem bu kıloların devıremıcekler benı:D

aslında yapsam cok ıyı olacakta anannem ama bu gun gercekten cok yoruldum gdun gecede bugun gunduzde hhep kıslık yaptım belımm koptu.kendıme gelmem lazım

Kislik nedir canim kurutmami tursumu baska biseymi aslinda shopaholic demisti cok mantikli sabah ilk is spor yapmak olmali firsat varsa eger hem daha dinamik olursun canim.gitcek kilolar tabiki ama kendine 3ögun 6ögun falan bi yeme programi yap derim

Kislik nedir canim kurutmami tursumu baska biseymi aslinda shopaholic demisti cok mantikli sabah ilk is spor yapmak olmali firsat varsa eger hem daha dinamik olursun canim.gitcek kilolar tabiki ama kendine 3ögun 6ögun falan bi yeme programi yap derim

kendıme lahana tursusu kurdum,esım cok sevıyor ıcıne kırmızı lahana da koyuyorum mor oluyor cok guzel gorunusu oluo
bırde domates,bıber fln buzluga

annemeede domates bıber yaptım ama onunkı kavanozlara
cnm cıktı anlıcagın

kendıme lahana tursusu kurdum,esım cok sevıyor ıcıne kırmızı lahana da koyuyorum mor oluyor cok guzel gorunusu oluo

cnm cıktı anlıcagın

cnm cıktı anlıcagın

Eline saglik canim bende pancarla salatalik tursusunu cok severim ya :)

ayy ölüyorum taşınmanın zor olduğunu anladım ama şansımıza inşaat pisliği temizliyoruz :31:taşıncaz diye süt almadık alsaymışız olurmuş sütü taze süt alıyoruz ama nefis ben çok beğeniyorum inekten sağar sağmaz alıyoruz geldiğinde hala sıcak oluyor :56:neyse ben yalancı puding yaptım kendime ondan yiyim bari:24:

ayy ölüyorum taşınmanın zor olduğunu anladım ama şansımıza inşaat pisliği temizliyoruz :31:taşıncaz diye süt almadık alsaymışız olurmuş sütü taze süt alıyoruz ama nefis ben çok beğeniyorum inekten sağar sağmaz alıyoruz geldiğinde hala sıcak oluyor :56:neyse ben yalancı puding yaptım kendime ondan yiyim bari:24:

Kolay gelsin canim isiniz uzun valla:( spor olur iste:) yalanci puding ne canim tarif aliyim:d

Kolay gelsin canim isiniz uzun valla:( spor olur iste:) yalanci puding ne canim tarif aliyim:d

1 bardak süte 1 y.k nişansta koydum az şeker biraz muz aroması yarısını annem yiyecek yarısını ben:9:en azından un falan yok içinde süt kaldıydıda yaptım bende:24:

oo gelin kaynana ne kaynatıyorsunuz bakayım bende çok severim pancar ve salatalk turşusunu ankara çubuk var bide ha bide acur gerçi hepsi salatalık familyasından ama:27:

vay demek sımdıden oglumla aramı bozmaya calısıorsun heeeeee.
ıyı bakalım yazdım bunu bı kereee
Haha:d oglun iyi bakmicaksa almasin beni:d ben tripliyimdir cenemde dusuk benim kabulunuzse annecim:d
1 bardak süte 1 y.k nişansta koydum az şeker biraz muz aroması yarısını annem yiyecek yarısını ben:9:en azından un falan yok içinde süt kaldıydıda yaptım bende:24:

Yalanci diyince sut olmaz diye dusundum bende fena bi tatli krizi var ve sut yogurt hicbisey yok evdee:( canim seker yerine tatlandirici kullanmaya baslasanbide bak gecistirme bidaha soruyorum ne zaman doncen:d

Back
X