Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ankara beni pis carpıyo valaa sabahtan beri yeni geledim eve ne görev bitmez şehirmişşş yaaa....öldüm ayaklarım zonkluyo valaa...yatmam lazım canlar sabah 05,30 da saatim deli gibi çalıo yarın erken gelicem inşallah bı muhabbete dahil olamadım yAAA...:5:

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım :

bugün yediklerim..

sabah kepekli sandwiç içinde peynir biber domates

ara 2 kuru kayısı

öğle haşlanmıs sebze yemeği yanında salata

ara 1 şeftali

aksam dana haşlama salata

ara bir incir

spor olarak bugün

2 buçuk saat fitnees salonundaydım..

onun üstünde aksamleyin de 1 saat parkta yürüdüm

toplam bugün 3 buçuk litre su içtim:52::52::52::52::52:

sorunsuz bir gündü :)

ankara beni pis carpıyo valaa sabahtan beri yeni geledim eve ne görev bitmez şehirmişşş yaaa....öldüm ayaklarım zonkluyo valaa...yatmam lazım canlar sabah 05,30 da saatim deli gibi çalıo yarın erken gelicem inşallah bı muhabbete dahil olamadım yAAA...:5:

Ne is yapiyosunki canim

bugün yediklerim..

ara 2 kuru kayısı

ara 1 şeftali

ara bir incir

spor olarak bugün

toplam bugün 3 buçuk litre su içtim:52::52::52::52::52:

Meraba yenimi katildin aramiza?:)

iyi geceler canlarım :16:
Bugün ilk iş günümdü ve maalesef çok kısa sürdü :( Daha önce bahsettiğim çalışan bayan cuma günkü tatsızlıktan dolayı h.sonu kurulmuş,bugün sabah sabah çemkirdi bana :47: Önce alttan alayım dedim ama baktım altan alınacak gibi değil ben de her şeyi söyledim.Neticede güzel bir tartışma yaşadık :41: Kadının küstahlığını ve hadsizliğini anlatamam.Sonuç olarak o tartışmanın üstüne daha fazla orada duramadım ve eşimle birlikte çıktık bürodan.Sonuç olarak benim çalışmamı 10-15 gün kadar erteledik.Başka bir çözüm bulduk.Benim çok güvendiğim bir arkadaşım benim yerime yarın büroda olacak,işi o hanımdan güzelce öğrenecek,ondan sonra da o hanıma hayatta başarılar dileyerek gönderecekler.Sonra da ben tekrar büroya gidip,arkadaşımla beraber çalışacağım..

olay üzerine bürodan ayrılınca,bazı işlerimizi hallettik eşimle.sonra ablama gittim.akşam yemeğe kaldık.O yüzden anca bu saatte gelebildim.şimdi baya yorgun ve uykusuzum.Yarın geçmişi rahatça okurum ve yazarım.
şimdilik öpüyorum hepinizi :16::16:
ah ben olsaydım orda tekme tokat girmiştim hatuna he sen neden kovmadınki onu o kaldı orda:47::47:bu arada sana layık olmaya çalışıyorum bu hafta:17::17::17:
Dengesizmis demekki..senin icin daha iyi oldu sanirim kaptanim hayirlisi olsun :)

Ben o kadar yaziyim bakariz de sende ayiptir :d canim vucudun karbonhidrat ihtiyacida oluyo ekmegi cikarma en azindan aksam yemezsin senin sagliginda cok onemli cunku..ayaktamisin canim o saate kadar esinede yazik ya ben hesapladim babam gunde 13le 15saat arasi bi sure disarda uzuluyorum hep yoruluyo diye:(

:101::101::101:inan ruh halim şuan nasıl biliyomusun dün 4.30 uyudum gece sabah 7.30 kalktımmı sana uykum var tv seyrederken uzandıgım yerde uyuya kalmışım canım :53::53:sana ruh halimi görteriyorum seyret aynı bu ruh halindeyim:111::111::111::111:uykum var eşim geç gelicek evde tekim korkuyorum tek uyuyamıyorum :18::18:pazartesine kadar spor yok pazartesi saat 9 yürüyüşe beşlıyorum hergün belkim pazar günü yürümem plateste yaparım tetem bir koşu bantımı zyokki yürüyek:63::63::63:tabanlara kuvvet bir leslim bile yok anlıyormusun :35::35:

ah ben olsaydım orda tekme tokat girmiştim hatuna he sen neden kovmadınki onu o kaldı orda:47::47:bu arada sana layık olmaya çalışıyorum bu hafta:17::17::17:

:101::101::101:inan ruh halim şuan nasıl biliyomusun dün 4.30 uyudum gece sabah 7.30 kalktımmı sana uykum var tv seyrederken uzandıgım yerde uyuya kalmışım canım :53::53:sana ruh halimi görteriyorum seyret aynı bu ruh halindeyim:111::111::111::111:uykum var eşim geç gelicek evde tekim korkuyorum tek uyuyamıyorum :18::18:pazartesine kadar spor yok pazartesi saat 9 yürüyüşe beşlıyorum hergün belkim pazar günü yürümem plateste yaparım tetem bir koşu bantımı zyokki yürüyek:63::63::63:tabanlara kuvvet bir leslim bile yok anlıyormusun :35::35:

Lesli bilgisyarla yapiliyo canim yapabilirsin aslinda:) bende ayni dertteydimki okulun hazirligini atladim kitap parami geri verdiler kostum aldim eliptigimi ama disarda yurumek daha iyi oluyo tabi boyle agaclik falan olunca burda toz toprak bina hep sevmiyorum

dinlen azcik istersen korkma kitle kapini uzan :)

Canım benim sen bir leslim yok diye üzülüyorsun ben ilk duyduğumda köpek sanmıştım :53::53::53:

3 Eylül 2012 Pazartesi Mesaj Sayımı:

Anane: 47 :65:
Paşam: 20 :nazar:
Maviyeşil: 20 :nazar:
Nev: 12
Yeşilerik:10
Senarist: 7
Gerbera: 3
Shopaholic: 1
Saphira: 1 :54::54::54:

Canım kaptanım görevim tamamlandı,

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ananecim eğer doğru listeyi bulup kopyaladıysam sıra sende canım, bayrağı sana devrediyorum :72:

Ananecim eğer doğru listeyi bulup kopyaladıysam sıra sende canım, bayrağı sana devrediyorum :72:

Tesekkurler canim:)

gunaydin kizlar cok halsizlik var ustumde daha kendime gelemedim gene yatarim ben sanirim astimimda costu bugun:( bu hafta boyle gidersem dukanla super bi cuma sonucu cikarcam bende:)

merhaba kızlar hayırlı pazarlar diliyorum sizlere ben bügün erken kalktım çayı koydum ocaga sonra etrafı toplamaya başladım aslında düzenilde heryer şöyle bri üstünden geçtin sonra sen benim çarpıntım ol allahım çıktım mutfaktan odaya oturdun yere bagdaş kurup oturdun sag işaret parmagımı koydum burnuma nefes aldım verdin baktım olmadı nefesim kesiliyo sonracıma gittim eşimin yanına canım gene geldi benimkiler dedi:14:sakin ol geçicek diye telkimde bulundu allahım nasıl durdurulurki dedim oruçluyumda aklıma muhteşem fikir geldi:28:psikoloji kitabı okumuştum panik atak üzarine orda diyorki beyin adrenalin salgılar ve bütün vucudu esir alır hastada çarpıntı titreme nefes almakta zorlanır diyordu dedim paşa bak ondan oluyo hadi sakin ol dedim yavaşladı çok şükür galiba arkadaşı kafama taktım ondan oldu galiba:14:eşimde sana stres üzüntü yasak ne yapıyosun dedi takılma neyse hayırlısıyla o olur dedi:14:bende artık üzülmek istemiyorm artık işşallah yuvası bozulmaz kuzumun:14:
bu arada kızlar sizlere bir tüyo veriyimde yapın wc çıkamayanlara ve sık idrara çıkarıyor dün büyük bri bardagım vardı 2 su bardagı doluyor 1 adet 5 biryerde 1 adet yeşil çay içtim allahım wc zor yetiştim idrar için hem sık çıkıyourm gece kalkmayan ben 2 kere kalktım neden acaba yaglarımı yakıyodur acep:44:
hayde kalkın bebeler sabah oldu ben bugün bebek kuranına gidicem nasıl gidiiceksem :14:okadar zorlanıyorumki bbek kuranlarından ya diyetimede sadık kalıcem orucum:101:sizler ne alemdesiniz bakalım anlatın dinliyorum öylen namazını kılıcam çıkıcem işşallah :16:
canım geçmiş olsun,stres maalesef tüm hastalıkların anası.Allah izin verirse doğuracağın bebişleri düşün ve kendini üzecek şeylerden uzak dur canım :70:

canım bir sürü çay denedim ama bir de onu deniyim bakalım,bana etki edecek mi :53: yaprak yeşil çayım var çok güzelmiş,içenler öyle diyor :37: onu demlerken aktardan aldığım 5 i 1 yerde çayımdan da atıp öyle demliyim di mi ?
Kizlar bugun tok tutucu bisey farkettim yogurt yedim ustune soda limon icince patlicak gbi tok hissettim bilginize:)

aksam tavuk sis yedim ama yagliydi azcik yiyeblcegim baska biseyde yoktu malesef
canım yoğurt tok tutuyor,limon tok tutuyor ama soda beni tok tutmaz :44:
afiyet olsun :16:
CKixlar. slm kislik domatesimi. ve lahana tursumu yaptim 9 dan sonra.cok yorruldum.bi bakam kizlarim napio die geldim.iyi geceler
ohh ellerine sağlık canım,afiyetle yiyin :16:
benim almış olduğum bir ceza puanı var mı acaba :17:

bi ara iş yeri boş oluyo tam kuruluyorum yazıyorum da yazıyorum sonra bir başlıyor mesai sonuna kadar bitmiyor allah bitmiyor ya :ssz:

menülerimi de paylaşamadım tatilden döndüğümden beri.. hiç dikkat etmedim çünkü ben bugün de düğün varmış oruç da tutamadım yarın tutucam. ama bugün iyi gidiyor Allah bozmasın sabah uyanınca yarım yağlı bir bardak süt içtim biraz önce de iki dilim kepek ekmeği, domates-salatalık, peynir-zeytin, çay ile klasik kahvaltı yaptım öğlen yemeği yemem artık acıkmam zaten akşam evde elma sirkeli yeşil salata ve peynir yemeği düşünüyorum
cuma günü ve dün çok buralarda değildim,sayımlara göre bakıciiz artık :1:
cumaya az kaldı
Kizlar bu sabah ilk kez yumurta yemedim krep yaptim kendime yanina beyaz peynir maydonoz domates falan cok guzel oldu ya:)
evet güzel oluyor.ben de yapıyorum öyle,peynir domates maydanoz koyup dürüm yapıyorum :56: afiyet olsun tatlım :16:
kızlar anneme domates yapıom kıslık sımdı baslıcam bı ara gırermem cok yazı yazmayın sonra okuması zor oluo:D
eline sağlık canım kolay gelsin :16:
Evettttt,Dukan diyeti tam gaz başlamıştır.Kaçamaksız bu saate geldim,şimdiden 1.5 litre suyumu bitirdim,yarım saat sporumu yaptım yarım saat de akşam yapıcam.Gitsin kilolarrrr :124: Ve bugünkü menüm:
SABAH:
*Aç karnına 500 ml ılık su
*2 yumurta,2 kaşık light süt ve 2 kaşık yulaf kepeği ile yapılmış krep
*1 kibrit kutusu light peynir
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 büyük kase light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light süt
AKŞAM YEMEĞİ:(Henüz yemedim ama menü belli)
*Közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurtla yapılmış ayran
*Yatmadan önce ödem sökücü kaynatılmış kiraz sapı
liste harika :46: süt ürünlerinde light mı kullanmayı düşünüyorsun canım bu kez? light olmayan ayranın yağ oranı %3 o yüzden gerek yok diye düşünüyorum.yoğurtta öyleydi sanırım,yani 10 sınırının altında kalıyor.sütü hatırlamıyorum şu an,onu bende pembe kutulardan alıyorum.Bir de ben kahvaltımı geç yapıp,akşam yemeğimi ikindi veya erken akşam yemeği gibi yiyorum.Daha sonra acıkırsam ayran,nescafeli süt filan içiyorum :16:
ananeeeeeeeeee :52: trambolin olayını çözdüm hem de nasıl anlatayım ucuz atlattım valla.

hepsiburada hiçbir çözüm sunmadı bende gittigidiyorda trambolin satan tüm satıcılara mesaj attım zaten fazla yok işte bunun ayaklarını temin edebilir miyiz falan gibi mesajlar attım. birkaçından olumsuz cevap geldi, birinden ise ithalatçı firmanın yetkilisinin cep numarasını verdi aradım adamı durumu anlattım. trambolini sizden almadım ama böyle böyle bir mağduriyetim var yardımcı olun lütfen falan diye olayı anlattım. adam ben size yardımcı olacağım dedi 5 dk sonra arayacağım dedi. aradı adres isim bilgilerimi aldı arkadaşlar şimdi kargoya veriyor ayakları dedi peki ücret? diye sordum. bu yedek parça olarak satılan birşey değil ben bozuk çıkan bir trambolinin ayaklarını söküp göndertiyorum size dedi. bugün kargom geldi 6 tl kargo ücreti karşılığında ayaklara sahip oldum ohhh çok şükür

dünyada böyle insanlar kalmış mı dedim düşünün aldığım site yardımcı olmuyor, hiç tanımadığım bir adam bana yardım ediyor. Allah razı olsun o adamdan.
ay canım çok sevindim.o adamda sağolsun valla bravo :46: güle güle zıpla bundan sonra :9::8:
selam arkadaşlar...nasılsınız şekerler...canlarım ben takımdan ayrılmak istiyorum..kızıımdan dolayııı hiç nete giremiyorum bile:(SABAH YAZDIM BU MSJ I GÖNDERMEDİM BİLE DÜŞÜNÜN...TAKIMDA 5 MSJ I BİLE DOLDURAMIYORUM ÇOĞU ZAMAN VE AKLIM BURDA KALIYOR..BENİM YERİME TAKIMA SIRADA BEKLEYEN BİR ARKADAŞ GİRSİN..BEN YİN BURDA OLURUM..SİZİ BIRAKAMM ÇÜNKÜ ÇOK ALIŞIM SİZE...ŞU ANDA KIZIM AĞLIYOR GİTMEM GEREK YAZICIM YİNE
canım motivasyonunu bir türlü toparlayamadın ama paylaşım anlamında da ne zamandır aramızda pek olamıyorsun.Takımdan ayrılınca daha kötüye gitmesin diyet durumun?bunu da göz önünde bulundur lütfen :70:
Dukanda yesil fasulye serbestmi acaba

ben bugun dukan revanisi yedim krep yedim peynir maydonoz domates biber aysberg yedim smdi yemegmi yaptim oda brokolili kusbasi ilginc olcak sanirim brokoliyi besamel soslu cok sevmistim ama yulaf hakkim bitti kizlar bende boyle bisey yaptim:) bugun arabamiz satilmis aksam babamla konuscam belki kucucuk bi ihtimal tatile gidebiliriz insallah olur ya
ooh afiyet olsunnn :16: arabanız da hayırlı olsun :) havalar soğumadan tatile gidin bencede,çeşmeye gelin :34:
ay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyor ama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok :52:
canım ben nette okumuştum trambolinle ilgili bilgileri; ilk başta haftada 3 gün,5 er dakika zıplayın diyordu.Sonra arttırarak devam ediyorsun,15 dk ya kadar çıkarıyorsun.yani 40-50 dk lardan bahsediliyordu ya daha önce,o ilk etapta sağlıklı değil canım.zorlama kendini sakın :16:
Kızlar iftarımı yapıyım bekleyin önemli birşey paylaşıcam sizlerle ben 3 gündür o çorbadan yiyourm anabugün tartıya baktımki:53:yanlış görüyorum dedim bir daha baktım:53:yoık yok rüya dedim gene baktım :53:sonuca şşatım kaldım işşallah cumaya ilk 1 sırada olmazsam benim adımda paşa olmasın okadar iddalıyım yane:32:
canım çok sevindim hadi bakalım :nazar:
Anane dimem :9::9::9:cumayı bekle bana bir dondurma ısmarlarsan olar :60:
şimdi gelelim yediklerime
1-3 kepçe sebze çorbası
2-bir kase yogurt
3-koca bir salata yeşilligi bol
4- küçük bir kase mantar
5-1 adet soda:32:
şimdi gelelim neler yaptıgıma biliyorusunuzki ben oruç tutyorum hem sahur yapmıyorum anca meyva yiyorum :17:
şimdi çorbanın tarifine gelelim biraz gezinmiştim internette orda yazıyodu ödem atıcı çorba diye dedim ne kaybederim sonra başladım cumartesi yapmaya:6:şimdi neler koudum çorbaya söylüyorum dinleyin beni:6:
1 adet kabak
1 adet patates
1 adet kereviz ve yaprakları
1adet brokoli koydum ama bedenini degilde bacaklarını koydum:9:
Sogan koydum mama kıvamında bir çorba yaptım içine yag koymadım iyide üdüdklüde pişirdim hemsini ince rendeyle rendeledim sarımsakta koydum içine onu içtim 3 gün boyunca yedigim manates dolap poşetinde ve bol yeşil salata yedim kaçamak yapmadım :32:tartılma gününden önce yani çarşamba günü 83 geliyodum perşembe tartılmadım cuma geç tartıldım namazımı kılıcaktım 1 hafta wc görüşmeyinde onuda hallettim ana baktım 81 geliyom sonara anlayım işte bence çorba yardım etti galiba deneyin ne kaybedersiniz:32:
5 biryerde çayın yanına yeşil çay katıyorum yatmadan içiyorum :24:onunda etkisi var gazamız mubarek olsun kızlar birden kilo vermem durursa bilemicem artık çorbam bitti genemi yapsam acaba malzeme var:49:
şimdi diyet listemi yazıyum doktorun verdigi bekleyin azcık:6::6::6::6:
afiyet olsun canım :16:
kilona çok sevindim bebeeem :62::nazar:
:kkk:

NEVCİM 79 GELİYORUM :32:CANIM HEM SU HEMDE WC SORUNU AFEDERSİN KBIZ OLMUŞUM BİRAZ AYIP OLUCEK AMA BASURUM AZDI:17::17::17:OKADAR KANAMAM OLDUKİ OKADAR KABIZ OLDUGUMA YA SANKİ DOGUM SANCISI ÇEKTİM BBEK DOGURDUM OKADAR OLUR:14:MEYVADA YUMUŞATMADI :14:NE OLUCEK PAŞA GÜLÜN HALİ
çok geçmiş olsun canım...vaovv sonunda 7 leri gördün demekkkk :46:
ayy ölüyorum taşınmanın zor olduğunu anladım ama şansımıza inşaat pisliği temizliyoruz taşıncaz diye süt almadık alsaymışız olurmuş sütü taze süt alıyoruz ama nefis ben çok beğeniyorum inekten sağar sağmaz alıyoruz geldiğinde hala sıcak oluyor neyse ben yalancı puding yaptım kendime ondan yiyim bari
Kolay gelsin canım,bilirim çok zordur taşınmak :37:
taze güvenilir sürü nerden alıyorsunuz canım?
Kaptanimiz nerde napti bugunn?
canım kabus ilk iş günümdeydim :(
ilk resim, 01 Temmuz Pazar günü çekildi kilom 69-70 civarıydı

Eki Görüntüle 502586

ikinci resim 25 Ağustos Cumartesi günü çekildi kilom 65 civarı

Eki Görüntüle 502587

iki resim arasındaki 7 farkı bulun :53:
incelme harika canım :nazar::46:
Dengesizmis demekki..senin icin daha iyi oldu sanirim kaptanim hayirlisi olsun :)
ay hem dengesiz :47: sağol canım :16:
Haaa unutmadan kaptanım ben cuma günü listeye dahilmiyimm...
evet canım listedesin :16:

bugün yediklerim..

ara 2 kuru kayısı

ara 1 şeftali

ara bir incir

spor olarak bugün

toplam bugün 3 buçuk litre su içtim:52:

Merhaba çiğdem :3: Menünü yanlış yere mi yazdın yoks kardeş takımlarımızdan mısın? :1:
ah ben olsaydım orda tekme tokat girmiştim hatuna he sen neden kovmadınki onu o kaldı orda:47:bu arada sana layık olmaya çalışıyorum bu hafta:17:

inan ruh halim şuan nasıl biliyomusun dün 4.30 uyudum gece sabah 7.30 kalktımmı sana uykum var tv seyrederken uzandıgım yerde uyuya kalmışım canım :53:sana ruh halimi görteriyorum seyret aynı bu ruh halindeyim:111:uykum var eşim geç gelicek evde tekim korkuyorum tek uyuyamıyorum :18:pazartesine kadar spor yok pazartesi saat 9 yürüyüşe beşlıyorum hergün belkim pazar günü yürümem plateste yaparım tetem bir koşu bantımı zyokki yürüyek:63:tabanlara kuvvet bir leslim bile yok anlıyormusun :35:
canım inan içimden gelen benimde şiddetti ama daha fazla muhattap olmamak,bayağılaşmamak için terkettim orayı,böylesi daha iyi oldu :16:
sana güveniyorum paşamcım :16:
3 Eylül 2012 Pazartesi Mesaj Sayımı:

Anane: 47 :65:
Paşam: 20 :nazar:
Maviyeşil: 20 :nazar:
Nev: 12
Yeşilerik:10
Senarist: 7
Gerbera: 3
Shopaholic: 1
Saphira: 1 :54:

Canım kaptanım görevim tamamlandı,
eline sağlık tatlımmm :16:
ananeem tebrikler 1. liği kimseye kaptırmıyorsun :nazar::46::65:

Günaydın canlarım
geçmişi okumam ve cevaplamam sonunda bitti :1:
artık kalkıp kahvaltımı yapabilirim,acıktım :56:
Bu arada cumartesi sabahı 82.1 geliyordum,h.sonu ve dün,3 günün bedeli 500 gr. olmuş.bu sabah 82.6 çıktım.Normalde kaçamak yapınca çok daha fazla çıkardım,sevindim :) bir de su oranım da yüksekti,belki de ondan fazla çıktım he tabi wc ile küsüz her zaman ki gibi :57: Yine de cuma günkü bildirimden 200 gr. aşağıdayım.bugün ve yarın da biraz daha verebilirsem,perşembe sabahı tartılıcam,o kilomu bildiricem.Perşembe günü arkadaşımın oğlunun d.günü var,orda yerim muhtemelen..

not:karatay-dukan karışımı yapacağım artık galiba,bakalım nasıl etki edecek :16:

canım geçmiş olsun,stres maalesef tüm hastalıkların anası.Allah izin verirse doğuracağın bebişleri düşün ve kendini üzecek şeylerden uzak dur canım :70:

canım bir sürü çay denedim ama bir de onu deniyim bakalım,bana etki edecek mi :53: yaprak yeşil çayım var çok güzelmiş,içenler öyle diyor :37: onu demlerken aktardan aldığım 5 i 1 yerde çayımdan da atıp öyle demliyim di mi ?

canım yoğurt tok tutuyor,limon tok tutuyor ama soda beni tok tutmaz :44:
afiyet olsun :16:

ohh ellerine sağlık canım,afiyetle yiyin :16:

cuma günü ve dün çok buralarda değildim,sayımlara göre bakıciiz artık :1:
cumaya az kaldı

evet güzel oluyor.ben de yapıyorum öyle,peynir domates maydanoz koyup dürüm yapıyorum :56: afiyet olsun tatlım :16:

eline sağlık canım kolay gelsin :16:

liste harika :46: süt ürünlerinde light mı kullanmayı düşünüyorsun canım bu kez? light olmayan ayranın yağ oranı %3 o yüzden gerek yok diye düşünüyorum.yoğurtta öyleydi sanırım,yani 10 sınırının altında kalıyor.sütü hatırlamıyorum şu an,onu bende pembe kutulardan alıyorum.Bir de ben kahvaltımı geç yapıp,akşam yemeğimi ikindi veya erken akşam yemeği gibi yiyorum.Daha sonra acıkırsam ayran,nescafeli süt filan içiyorum :16:

ay canım çok sevindim.o adamda sağolsun valla bravo :46: güle güle zıpla bundan sonra :9::8:

canım motivasyonunu bir türlü toparlayamadın ama paylaşım anlamında da ne zamandır aramızda pek olamıyorsun.Takımdan ayrılınca daha kötüye gitmesin diyet durumun?bunu da göz önünde bulundur lütfen :70:

ooh afiyet olsunnn :16: arabanız da hayırlı olsun :) havalar soğumadan tatile gidin bencede,çeşmeye gelin :34:

canım ben nette okumuştum trambolinle ilgili bilgileri; ilk başta haftada 3 gün,5 er dakika zıplayın diyordu.Sonra arttırarak devam ediyorsun,15 dk ya kadar çıkarıyorsun.yani 40-50 dk lardan bahsediliyordu ya daha önce,o ilk etapta sağlıklı değil canım.zorlama kendini sakın :16:

canım çok sevindim hadi bakalım :nazar:

afiyet olsun canım :16:
kilona çok sevindim bebeeem :62::nazar:

çok geçmiş olsun canım...vaovv sonunda 7 leri gördün demekkkk :46:

Kolay gelsin canım,bilirim çok zordur taşınmak :37:
taze güvenilir sürü nerden alıyorsunuz canım?

canım kabus ilk iş günümdeydim :(

incelme harika canım :nazar::46:

ay hem dengesiz :47: sağol canım :16:

evet canım listedesin :16:

Merhaba çiğdem :3: Menünü yanlış yere mi yazdın yoks kardeş takımlarımızdan mısın? :1:

canım inan içimden gelen benimde şiddetti ama daha fazla muhattap olmamak,bayağılaşmamak için terkettim orayı,böylesi daha iyi oldu :16:
sana güveniyorum paşamcım :16:

eline sağlık tatlımmm :16:
ananeem tebrikler 1. liği kimseye kaptırmıyorsun :nazar::46::65:
Babam tatile olablirbilir gibisinden sicak bakti ama hayirlisi canim bu aylarda belek falan diyorum ben guzel oluyo bu zamanlarda ama bi bakalimda iste. Duru okuldami canim o napiyo:) bide ben biraz rekabet istiyorum boyle acik ara farkla olmuyo ya birincilik:d

ben hic açlik hissetmedim dukanla ama limon yogurt demekki tok tutyo :) bide yag orani onemli tabi ama light urunlerle normal arasinda protein farkida var ve karbonhidrat, lightlarda protein daha fazla ve karbonhidrat daha dusuk canim ben herseyi light aliyorum o yuzden
oyle iste kaptanim yatiyim bende kalkip spor yaparim insallah

Günaydın canlarım
Bu arada cumartesi sabahı 82.1 geliyordum,h.sonu ve dün,3 günün bedeli 500 gr. olmuş.bu sabah 82.6 çıktım.Normalde kaçamak yapınca çok daha fazla çıkardım,sevindim :) bir de su oranım da yüksekti,belki de ondan fazla çıktım he tabi wc ile küsüz her zaman ki gibi :57: Yine de cuma günkü bildirimden 200 gr. aşağıdayım.bugün ve yarın da biraz daha verebilirsem,perşembe sabahı tartılıcam,o kilomu bildiricem.Perşembe günü arkadaşımın oğlunun d.günü var,orda yerim muhtemelen..

not:karatay-dukan karışımı yapacağım artık galiba,bakalım nasıl etki edecek :16:
valla canım 10 dakikada bile su gibi kaldımmm ama çoook zevkliiii bu hafta 10ar dk yaparım haftaya 15 sonraki hafta 20 böyle böyle 30-40 dakikaya kadar çıkaracam inşallah...

ben kaça düşmüşüm biliyomusun sabah tartıyı görünce şoke oldummmmm trambolin işe yaradı galiba :52: 80.6 :52:

Son düzenleme:
Günaydın canlarım

Canim bak aklima geldi simdi sen is olayinida biraz ertelemisken doktora gitmelisin.. 5i biyerdeyide kullanmamalisin sinemaki yokmuydu onun icinde zararli degilmiydi o? Canim bencede kacamaklar varken oyle yapmalisin ise yaramicagni sanmiyorum ben zaten maibeyazda oyle demisti:) saphira doktora git canim kendine zulum cektirme ve bagirsak tembellestirici biseyide hic kullanma..

valla canım 10 dakikada bile su gibi kaldımmm ama çoook zevkliiii bu hafta 10ar dk yaparım haftaya 15 sonraki hafta 20 böyle böyle 30-40 dakikaya kadar çıkaracam inşallah...

ben kaça düşmüşüm biliyomusun sabah tartıyı görünce şoke oldummmmm trambolin işe yaradı galiba :52: 80.6 :52:

Maşallah canim:nazar: sporu hic kesmezsen cok guzel gider 2haftada 1kilon sadece spordan gider yani ben oyle bi ortalama hesaplamistim. aynen devam canim:)

Back
X