Aa ne minasepet@MiuLego yu çıldırtıp kaptan olarak bırakma taktikleri işe yarayacak mali ha gayret
Ne seviyosan ye taze mezunum benimYok valla pasta yapmadımbörek yaptım onu da sevmem zaten
Burda 3 tartı var hepsi farklı gösteriyor denizde 89 du annemin evinde 91 di yaylada 86 cıktı ben de anlamadim ki hangisi Pztesi 4 saat için ist a dönüp çalışıp geri geleceğim evde tartılıp kesin kilomu bileceğim. Denizde çok alkol aldim onun için yuksek çıkabilir gibi geliyor. Tam stres attim vallaKaç kilo oldun canim belki soylemissindir de kaçırdım galiba
Digilsin tabikiKız ne gitmesi , işim bitti hadi bana bay diyecek kisimiyim ben :)
Eee birinci olmuşum işte bence kayısı olmalıyımEki Görüntüle 2180454
Kayısılarım & Çağlalarım emeğinize sporunuza sağlık harikaydınızHaftaya dediğim gibi sporlarınızı yazın ben kaydedeceğim sonradan paylaşacağım
Kayısılarımda derecelerimiz
1. @koza16
2. @Esra_4378
3. @ozgemsiii
Çağlalarımda derecemiz
1.Ahu060812 tek başına savaşçım
Malı benden siskoydu çok gurur yaptım ondan daha zayıf olup gururumu toparlayacağımBırakmak yok daha çakıl artık bir gün bile kaybetme biz burdayız :)
Allah kimseyi hastane kapısında beklemesin gerçekten zor en rahatı bile insanı sıkıyorEvim evim güzel evim
o zaman vakit kaybetmeden hemen başla canım ben geldiğimde kilolarını yakındı vee sen benden zayiftin devam etseydin hedefe az bişey kalırdı hayırlısı diyelim vee yeniden bismillah diyerek baslarsinBurda 3 tartı var hepsi farklı gösteriyor denizde 89 du annemin evinde 91 di yaylada 86 cıktı ben de anlamadim ki hangisi Pztesi 4 saat için ist a dönüp çalışıp geri geleceğim evde tartılıp kesin kilomu bileceğim. Denizde çok alkol aldim onun için yuksek çıkabilir gibi geliyor. Tam stres attim valla
Bu muyduNeyse cuma menümü vereyim
Sabah 11.30du sanırım
Tereyağında 2 yumurta
Bi dilim peynir
Salatalık
Domates
8zeytin
Akşam 19.30
4 ızgara köfte
3 ince dilim fırınlanmış pattis
Bi kase yoğurt
Su 2.5
45 dk leslie
@MiuLegonehirnil111
AboooooKonuş wayt ben arandayım
Ayrıca waytı bütün kaptanlardan daha çok seveceksiniz ona göre
Morali çok bozuktu, bisey mi oldu acaba kv ile ilgiliKızlar yaa ozgeden haberi olan varmı merak ettim yoksa gelmemezlik yapmazdı
@ozgemsiii
Ne yicem kız herzaman ne yiyosam o@malipina
Ne sandınkiBu muydu
Kaptandan korkmak lazım zaten
Ay ahu yaKızlar ikinci kim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?