Tribine bandığım Trip yaptın yaaa o narin elciklerin yorulmasın yüreklerin ferahlasın diye kendi kendime şaplağı koydum oturttumniye giii
Tribine bandığım Trip yaptın yaaa o narin elciklerin yorulmasın yüreklerin ferahlasın diye kendi kendime şaplağı koydum oturttum
Oy oy oooyyyyy kim gelmişşşş göynümün efendisi mi gelmiiiişşşş aşkulatam mı gelmiiiişşşşş
Geleyim mi yardimaNiseeee gidim poaça yapim de buzluğa atim barii
Aşga geeeeellllllsahi geçen gün gezerken eşim elimden tuttu ellerin küçülmüş baya diyor normalde kızlardan fırsat bulup ta tutamazdi
Dur en iyisi ben kendi kendimi tokatlayayım
Şiiiii sen neden benim instada yoksun acaba
Aşga geeeeellllll
sabah sabah ne vuruyon bee ben uykusuz ben yorgun birine gidiyimde sağ köşede aglayayim dur becerecekmiyim bakiyom
Günaydın pembikimOooo yeni gaptan gelmiş hosgelmis günaydın gaptan
Çok tanıdık geldiBı sağ köşede ağlamayı bile beceremiyom
Günaydın pembikim
Çok tanıdık geldi
Valla kuzu onlar meteorolojinin tahminlerinden daha sağlam tahmin de bulunuyorlar. Güneşli günde annem yağmur yağacak diyip yeeekkk yeaaaahhh diye çıkıp totoşu dondurduğum olmuştur. Kuzu hemen bitki çayı daya kendine bol ballı limonlu salgın var ben 3 haftadır toparlanamadık tamGünaydın kızlar dün gece anneannemi dinlemedim soğuktan donacaktım bu eskiler biliyor bu işi. Gece çok üşürsün kalın giy dedi ben de sicak üşümem dedim 3 de donuyordum valla umarım hasta olmam burnum akıyor çok fena
Sol kösede aglamisssin olmus olmus becerebilmissin
sabah sabah ne vuruyon bee ben uykusuz ben yorgun birine gidiyimde sağ köşede aglayayim dur becerecekmiyim bakiyom
Hepinize sağ köşede güleyimSol kösede aglamisssin olmus olmus becerebilmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?