Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hay evimin TDKsı
süzük süzülmüş demek işte

işine gelmedi mi yapıştır tokatı tabi
aşk işte ulan
Ben o şekil seviyom
Efendim gönlümün kaptanicesiiiiiiiii
İyi misin bakıyım seeeen
Eksiyle gelecen mi yarın seeeen

Lan miunun tarafında olucam görürsün sen

Kaptan olucaksın
Yürü be bonusum
Can bonusum
Ahahhahahaja

Bu kadar orijinal bir takım olmak zorunda mıydık ya hagahahah

O zaman su iç bolca
Bugünğ sebze yiyerek geçir
Yoğurduna zencefil zerdeçal ekle
E haydi bas gaza
Yürüyüş ödem attırır
Evet kuzum Leslie yapacağım su zaten içiyorum da sanırım tam Karatay yapmadan gitmeyecek benim kilolar diyetisyeninde hiç
İşe yaramadı sanki
Ne bilim

Evet kuzum Leslie yapacağım su zaten içiyorum da sanırım tam Karatay yapmadan gitmeyecek benim kilolar diyetisyeninde hiç
İşe yaramadı sanki
Ne bilim

Gülbiş erken pes ediyosun karatay çok güzel ama karataysız da düzenli kilo verenler var. Listelerine uy ne kaybedersin ki?

Bu yorumu bi @MiuLego görsün.
Ne demek artı gelirsem
Bu akşam geleneksel kabagini ye, etini yarın ye. Günü erken kapat suyu arttır spor yap hemen şimdi müsaitsen bi leslie patlat
Su iciyom canım şimdiden 1.5 oldu ama eti yapiyom kuşbaşı dogradim köfte yaptım şimdide aşağıda krmiklileri kaynatacam kız durmaz öyle
O su içilecek pembik ne demek su içmeyi unutuyorum. hadi sporu geçtim çok koşturuyosunuz bayram telaşı şu bu. Ama su içmemenin bahanesini kabul etmiyorum
Bi de emziriyon sen
İç çabuk
İçtim iciyom maliiicim
kaptanim sporsuz oldum ne olur üzülme kızma gid çek inşallah yemin ederim tertemiz geciriyom dün kp gittik orda bile tatlıların yüzüne bakmadım ilk gün arkadaş sarması tatlısı kahvaltı çeşit yemedim kaptanim yaa ben yine günlük kahvaltimi yedim sanmayinki kaçamak var vallahi yok suyu arttiracam 2 2.5 aradı içtim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…