- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Kuzu gram gitmiyor bana garip geliyor bak 2 hafta olacak yarın tartı ne diyecek bakalım
Gülbiş erken pes ediyosun karatay çok güzel ama karataysız da düzenli kilo verenler var. Listelerine uy ne kaybedersin ki?
bizim canımız yanmaz gardaş
Vayt vurdu mu hiç senin ağzınamerak ettim sadece
Cok şükür iyiyim miuuuummmmm sen nasilsinnn :) gelcek gelcek inşallahBen o şekil seviyom
İyi misin bakıyım seeeen
Eksiyle gelecen mi yarın seeeen
Yürü be bonusum
Can bonusum
Ahahhahahaja
Bu kadar orijinal bir takım olmak zorunda mıydık ya hagahahah
Titreme gelmiş yanlış yazmışım işteee : (seni mi dövcem fentezi babında mı
Kuxucum devam et biraz daha bakalımEvet kuzum Leslie yapacağım su zaten içiyorum da sanırım tam Karatay yapmadan gitmeyecek benim kilolar diyetisyeninde hiç
İşe yaramadı sanki
Ne bilim
Kaptanım ne diyorsun duyamadım?!
Spor yap pembikSu iciyom canım şimdiden 1.5 oldu ama eti yapiyom kuşbaşı dogradim köfte yaptım şimdide aşağıda krmiklileri kaynatacam kız durmaz öyle
İçtim iciyom maliiicim
kaptanim sporsuz oldum ne olur üzülme kızma gid çek inşallah yemin ederim tertemiz geciriyom dün kp gittik orda bile tatlıların yüzüne bakmadım ilk gün arkadaş sarması tatlısı kahvaltı çeşit yemedim kaptanim yaa ben yine günlük kahvaltimi yedim sanmayinki kaçamak var vallahi yok suyu arttiracam 2 2.5 aradı içtim hep
İyiyim kuzumCok şükür iyiyim miuuuummmmm sen nasilsinnn :) gelcek gelcek inşallah
Doğumdan 40 gün sonra yaptırdım birde 2-3 ay oldu biraz protein kaçağı var onun dışında yok birşey bilmiyorum kuzum bende şaşıp kalıyorumTitreme gelmiş yanlış yazmışım işteee : (
Kuxucum devam et biraz daha bakalım
Ya başka sorun mu var acaba kan değerlerin falan normal miydi gülbiş?
Kaptanım ne diyorsun duyamadım?!
Spor yap pembik
Temiz geçirmene sevindim
Bunu yarın tartı gösterecek bakalım
İyiyim kuzum
Tez ölçümğ almaya gidiyorum ben de. Bayramda da çalışmacalar ..
Eksi ile sevinelim yarın o zamannnn
Yazık ya, hamile canı çeker diyip yine vermesi lazım. Çok ayıpladımKocam da masallah babası da bi r ise karismazmis aynı babası
Işte bende onu getir götüre kullandım et çektirme taşıma falan filan..
Çok bencil bir aile fitim maalesef..
Kv tek ve kendine 15 sise kuşburnu marmelati yapmış oğlunun ve torunlarının sevdiğini de biliyor. Bende dedim ki bana da yapacaz ( gecen yıl kendim yapmıştım) iki kerre tekrar ettim ondan sonra yapalım dedi..
He valla fitim bu sabah şimdi tartıldım 69 gördüm su 70 lere iki ay daha dayansam ne güzel olur ya
Kaptanımmalipina
Senin için referans isteyeceğim pazartesi paylaşımda. Sonra official kaptansın
Sus ağzına vururmen büyük yardımcın ben olacağım zaten
Boncuk gözlü derken
Ne ara kör oldun bonusum
Vay banaaaa bonus kör olmuş
Kemik ve kas kısmı da yanlış
Evet kesin kör oldun
Şuan yeşilçama gittim hemen. Para toplayıp seni amellyat ettirip gözlerine kavuşturmalıyız
Bi de beyaz tenli diyeydin tam olurdu
Olacan! Miu ile ben de yardımcın olacazOlmicam kaptan
İstemiyom
Oh ne güzel vuruyor, aynı bir gaptanin hasinligi
He bernayla ben yazarımYa kim etiket yapıyor yaaa
Ona yardımcılar yazar sen yazma
Ben de yazarım ona
Alla allaaaaa
Takımla ilgileneceksin sen
Aynı anda özelde ayrı kavga ediyoz, burda ayrı kavga
Bunun adı aşk
Kendine düşünce bekliyor canım mesela çok basit bir ilaç yazdırmak için doktora gitse bile arama bekliyor. Ne diyeyim Allah evlatlarimi iyilerle karsilastirsinYazık ya, hamile canı çeker diyip yine vermesi lazım. Çok ayıpladım
Babamlardan geldik, üvey annem turşu kurmuş bize düşün, çok dusuncesizmis kvden
Amin kuzumKendine düşünce bekliyor canım mesela çok basit bir ilaç yazdırmak için doktora gitse bile arama bekliyor. Ne diyeyim Allah evlatlarimi iyilerle karsilastirsin
Valla bi vurumluk canı kaldı zaten.Gerekirse siddet uygularikArkadaşlaaaaar
hepfit matematik61 @kaRamMell @Whiteblacklife
Şu maliye bişey diyin
Biz ona yardım etmeyecek miyiz ya zaten
Ne demek kaptanlık yapamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?