- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
OlaaarrrrHellöooooooo
Bi fikrim var
malipina fit kaptanımız madem sen kaptan oluyon simgemiz degissin "Bikini" olsun ya da benzer bir sey
Di mi @MiuLegomatematik61 @hepfit
Çarşamba günü ne sarması bu
Her ogun et ve turevleri uzerine tatli. Aksamlari da bici biciNerdesin sen yoksun ortalarda
Neler yedin söle çabık
Güzel menü@MiuLegomalipina @hepfit @nehirnil111
Menü vereyim
08ç30
1 yumurta az peynir 4 dilim domates 5 zeytin
14.30
Hamburgerin köftesi ve salata
20.00
Tavuk ızgara ve ayran
Spor 2,5 saat yürüdüm temposuz
Çok güzel menü
Yok canım reçel değil taze incir recellik minnak oluyor normal incirin 3de 1 mesela çok minnak canım spora haftasonu baslayabilecem ama yarında inşallah akşama kadar yuruyecem Anadolu tarafına gidecez oradan başka yere hep yuruyecem yaniKahvaltı güzel
Reçellik incir nasıl oluyo kuzu
incir reçeli mi yedin yoksa
Akşam az gibi ama hem güzel hem erken yemişsin.akşamı erken yemen büyük avantaj kilo vermende
Spor yapmaya başla artık pembik
Kahvaltı güzel öğlen güzelSelamm kizlar hayirli bayramlar sukur kavustum netime ve size
Menumu verim bugun cok duzensiz oldu akraba ziyaretindeydik saatler skntiliydi.
Sabah ac karnina maydano suyu
11.00 1yumrta domats salatlk peynir 3 zeytn
16.00 3 y.k kavurma
18.00 ayran 1yk kavurma
20.30 da 1tane kuru patlicandolmasi yogurt salata 1sb erik suyu
Su 3lt
Spor yapamadm daha eve varamadm vaktm yoktu hic
malipina @MiuLego
Allahım sana geliyorumHer ogun et ve turevleri uzerine tatli. Aksamlari da bici bici
Tamam pembikim spora özen göster sen sporsuz duraklıyosun çünküYok canım reçel değil taze incir recellik minnak oluyor normal incirin 3de 1 mesela çok minnak canım spora haftasonu baslayabilecem ama yarında inşallah akşama kadar yuruyecem Anadolu tarafına gidecez oradan başka yere hep yuruyecem yani
Malesef öyle canım telafi olacak inşallahTamam pembikim spora özen göster sen sporsuz duraklıyosun çünkü
Tamam kuzum, ayran iyidir gece acıkırsan da iç bol bolmalipina canım menüde akşam 1bardak ayrandan vardı unuttum yazmayi
Ne oynardik o oyunu cocukkenAllahım sana geliyorum
Yemek üstü tatlı yiyip Combo yaptığı yetmemişbi de bicibici yiyip aduket çekmiş
Lafı çevirmeNe oynardik o oyunu cocukken
Sen yaparsın beeMalesef öyle canım telafi olacak inşallah
İnşallah malicim suan komşuya gittik vee ben sadece 1 bardak açık çay içtim millet tatlı yerken mutluyum bile yemedigimeSen yaparsın bee
Aslanım pembik
Yeme kuzu bırak onlar yesin şişmanlasın yedikten on dakka sonra ay şiştik çok yedik diye isyan of puf etcekler. Boşver miden rahat ooh misİnşallah malicim suan komşuya gittik vee ben sadece 1 bardak açık çay içtim millet tatlı yerken mutluyum bile yemedigime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?