Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hellöooooooo
Bi fikrim var
malipina fit kaptanımız madem sen kaptan oluyon simgemiz degissin "Bikini" olsun ya da benzer bir sey

Di mi @MiuLego @matematik61 @hepfit
aha buldum burdaymış
menü yorumlarken arada mı kaynadı acaba
ona orjinal bişey bulmak lazım sonra kazene bildirmemiz lazım,benden genelde erötük fikirler çıkar onu da kazene söyleyemeyiz bence o iş yaş

Selam kızlar

Misafirler gitti aksama yatılıya yine gelecek var gelip de ben gidenekadar kalacaklar
Öldüm behnan
Neyse mutfak toplamadan
Azcık geçmiş yapyim dedim elimde telefon 5 dk sizmisim:)

Moralim bozuk yorgunum

Sabah erkenden kalkıp hamama gittim amann rajstladim dedim yine gerildim

Yarin Sbah da köye gelmişken salça yapalım dedik bir dünya iş çıktı sabah ezanlarla kalkar yatmam artık dönene kadar

Tatil mi işkence mi belli değil

Bi kuzen var annesi hep der ahh kızım biz kadınlar şu ev işleri konusunda fena ahh almışız iş bitmiyor der haklı kadin valla

Sonunda istanbula döndüm 5 günde 3 kez ucak yolculuğu kulaklarımi resmen patlatacakti. Çok duygusalim her dönüşte bir süre böyle duygusal oluyorum burda ne işim var benim diyorum. Sonra alisiyorum. Yarın kilo bildirimi yaparak Vira Vira demiraliyorum yelkenleri açıp yola çıkıyorum hedef belli ilk hedef 21 eylül kilo 80 olmak.

Merhabalar
Bugün de çok yoğunum ancak Aman buldum, bir de bugün eşimin ablası Doğum yapacak akşam orada olabiliriz..
Menü vereyim
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
1 k.k Beyaz peynir
7 zeytin
1 domates
2 dilim ekmek

Ara16.00
1 dilim karpuz
1 k.k Beyaz peynir

Ara (18.00)
1 dilim pizza

Akşam (kaçta olur bilmiyorum)
1 dilim ızgara et
Salata
Spor yok temizlik
Su bol
malipina @MiuLego

Sabah 10.30
3 kayısı
Menemen
Peynir
Zeytin
1 ince belli çay bardağı çiğ badem

Öğlen 16.00
1 kase domates çorbası

Akşam 19.30
Et kavurma
Salata

Su 3lt
Spor 40 dk yürüyüş

malipina @MiuLego

Bayram gezmesinde yememek için böyle oluyor saatler kayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…