pembik hem çok erken tartılmışsın hem de kıyafetlerle ama yaaHayırlı sabahlar arkadaşlar
Yaa ben 5 tek tartildim yola çıktık kıyafetli halde ama fena sisim bol gelen ayakkabim ayağımi fena sıkıyor onun için tartı bana baya yüksek çıktı valla kacamakta yok tertemiz geciriyom sadece sporu ihmal suyu az içince ödem oldu yarın sporuma başlıyorum bugünde akşama kadar yuruyecez gezmedeyiz neyse fazla uzatmadan bildireyim
Geçen hafta 73.4
Bugün 75 (kıyafetli halde)
Fark 1.6
@MiuLegohepfit
Kaptanlarim dediğim gibi vallahi kaçamak yok menülerim düzenli cumaya gidecek inşallah
Bugun yaptim 3 lesli ama eskisehire gidiyorm yabnci bi ortamda olucam firsat bulamicam ptesi donucem ama yuruyuse flan cikmaua caliscam inSkahvaltı güzel
akşam güzel
su okey
spora başla lütfen zümrüt sporsuz olmaz
Gözümün nuru bu hafta yüzde yok kipembik hem çok erken tartılmışsın hem de kıyafetlerle ama yaa
kıyafetsiz tartılsaydın bari
ya da dün sabah tartılsaydın yüzdeyi çok etkilicek bu artı
Eneeee kiz ben eskisehirde yasiyorum ama yokum orada simdi.Bugun yaptim 3 lesli ama eskisehire gidiyorm yabnci bi ortamda olucam firsat bulamicam ptesi donucem ama yuruyuse flan cikmaua caliscam inS
Merak etme bebegim buna ya kilo alirsam sendromu diyoruz sonra geciyor
Banuuu artik evine dön ve duzenini kurrrrHuhu beni hatırlayan var mı
Hepinizi çok özledim
Tatilden geldim
Hemen köye geldik
Yoldayım evime dönüyorum
geçer yani iyi o zaman geçmesini bekliyimEneeee kiz ben eskisehirde yasiyorum ama yokum orada simdi.
Merak etme bebegim buna ya kilo alirsam sendromu diyoruz sonra geciyor
sağol kuzumAAyyyy maşallah mali
Kocaman tebrik ediyorum
Sagolsin kuzum bi kilo verme sözüm vardı artım vardı onlar temizlendio ne güzel eksi ipeeekk
bayıldımm
devam devam durmak yokSagolsin kuzum bi kilo verme sözüm vardı artım vardı onlar temizlendi
Aynen aynen devam inşallah :) kv çok takılıyo ölcek giiizzz hiçbişey yimiyo valla diyo gelenedevam devam durmak yok
Oyyy bebiş analı babalı büyüsün, yaşı uzun olsun canımMerhabalar
Bugün de çok yoğunum ancak Aman buldum, bir de bugün eşimin ablası Doğum yapacak akşam orada olabiliriz..
Menü vereyim
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
1 k.k Beyaz peynir
7 zeytin
1 domates
2 dilim ekmek
Ara16.00
1 dilim karpuz
1 k.k Beyaz peynir
Ara (18.00)
1 dilim pizza
Akşam (kaçta olur bilmiyorum)
1 dilim ızgara et
Salata
Spor yok temizlik
Su bol
malipina @MiuLego
Eşinin kucağına ver alışsınTeşekkürler doğdu sağlıklı bir şekilde
Burda bekleyeceğiZ iki saat bebişi görmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?