- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Beni salla ayağındaKızı uyumaya calisiyom
Boşuna dememisler ruh çıkar huy çıkmaz diye ulan kaptansin yine av pesindesin
Yaş kaç acaba
48 cikkimseye söleme olur mu
Meyve bilem yemiycem gör bak kaptanimYeme tabi sırf yağ şeker
Meyve yeama gündüz
Gece yenmez
Domestos domestos teyze değil vurgu yaptığımTeyze dedi bana dedi aaa bana dedi teyze
Şurda eylüle ne kaldı başla şimdiden ki dersane başlayınca zor olur. Ünideyken bende de aynısı olurdu bi de ben ikinci öğretim okuyodum baykuş gibi otururdum sabaha kadar24 saati de boş olunca insanın zaman kayması oluyor böyle azıcıkAma sağlıksız mı tabii kiii.. Eylüle kadar kendimi dershane moduna sokmam lazım gece 12 sabah 8 şeklinde..
Bir sure yememem gerekiyor canim, bakalim bir deneyim,yapamazsam karataya donecegim tekrarhergaf Ye de çok yeme bir iki parçadan bişey olmaz. Bir anda kesersen herşeyi , sonradan atak gelir saldırırsın o zaman bi anlamı kalmaz ablacım,
Ünide ne okudun bakem,merak ettimŞurda eylüle ne kaldı başla şimdiden ki dersane başlayınca zor olur. Ünideyken bende de aynısı olurdu bi de ben ikinci öğretim okuyodum baykuş gibi otururdum sabaha kadar
Hoşgeldinİyi akşamlar ,7. Takımın guzel ve azimli hanimlari
Sizi sık,sık takip ediyordum,bazılarınız biliyor,sagolsun eski( ama eskimeyen)kaptaniniz @MiuLego bana 90 lar grubunda yardim ediyordu,yeni kaptanmalipina da benim de kaptanim olmaya razı oldu ,eger sizler de rıza gosterirseniz araniza fahri olarak katilmak isterim,zira diyet de destek cok onemli,tek basina yapmak zor oluyor,desteginizi beklerim hanimlar ve şimdiden hepinize teşekkür ederim
Durumlar bundan ibaret
Gramı yanıtlamasin kurabiyenin içindekiler daha kalorili hatta ev yapımı poğaça bile dışardakinden daha az kalorili. Pastane simidi sokak simidinden daha kalorili. Hepsi içindekilerle ilgili. Doktor canın çok isterse poğaça evinde yap ye demişti
Ölçüde bi yanlışlık var hippo simit 4 dilim ekmekken kurabiye nasıl 4 dilim olur ki?
1 dilim 25 gr simit 100 gr kurabiye 30-40 gr anca
Hangi diziYok normalde bu kadar geç uyumam da dizi çook sardı, izledikçe izledim ben deBu aralar tam anlamıyla işsizim de, o yüzdenn böyle oluyor
TeyzesinTeyze dedi bana dedi aaa bana dedi teyze
Ben de dersaneye başlayacağım galiba düşünüyorumŞurda eylüle ne kaldı başla şimdiden ki dersane başlayınca zor olur. Ünideyken bende de aynısı olurdu bi de ben ikinci öğretim okuyodum baykuş gibi otururdum sabaha kadar
Beni yisinhergaf Ye de çok yeme bir iki parçadan bişey olmaz. Bir anda kesersen herşeyi , sonradan atak gelir saldırırsın o zaman bi anlamı kalmaz ablacım,
Whiteblacklife vayt seni özlemişim haberim yok senin varmıydı?
Gramı yanıtlamasin kurabiyenin içindekiler daha kalorili hatta ev yapımı poğaça bile dışardakinden daha az kalorili. Pastane simidi sokak simidinden daha kalorili. Hepsi içindekilerle ilgili. Doktor canın çok isterse poğaça evinde yap ye demişti
Beni salla ayağında
Senin cahilleğine bu miu kurban olsun be
Kalori değilki sadece ölçüsü içindeki tahıl oranınında önemi var.
Tabiki ekmekle kıyaslanırmı içinde dolu malzeme var.
Dr larda çelişkili yenaya da dr u günlük ekmek hakkı vermişti isterse kurabiye börek şeklinde değerlendircek onu korumada olduğu için.
Her ikiside dr gelde çık işin içinden.
Ben cahil halimle mantık yürütüyorum ölçüsüne bakıyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?