Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin cnm... geç bile kaldın

1 kurabiye=4 dilim ekmek bi dahakine yerken aklında bulundur beybi

İlk sayfadaki tanıtım formunu da doldursan keşke

Ölçüde bi yanlışlık var hippo simit 4 dilim ekmekken kurabiye nasıl 4 dilim olur ki?

1 dilim 25 gr simit 100 gr kurabiye 30-40 gr anca

Ölçüde bi yanlışlık var hippo simit 4 dilim ekmekken kurabiye nasıl 4 dilim olur ki?

Cnm kurabiyede yağ, un, pudra şekeri, nişasta da var.. diyetisyen söylemişti.. 1 kurabiye kalori olarak 4 dilim ekmeğe eşit diye..

Sürüden çıkarsak kurt kapar ama
tşk ederim canimarada nazar degiyor iste
Masallah Masallah deriz biz de degmez o zaman
Hosbuldum takimin minnagi
Ay sen ne guzel gandiriyon, kaptansin doversin de seversin de,basim gozum ustune,kurabiyeleri yemeyim diye buzluğa kaldiriyorum yine dayanimiyorum,ben yapmadim,almadim,hedaye ama bundan sonra un namina birşey yok,olursa sen zahmet etme ben kendimi doverim
Yürüyüş isini senin guzel hatrina arttiririm.
Hoşgeldin cnm... geç bile kaldın

1 kurabiye=4 dilim ekmek bi dahakine yerken aklında bulundur beybi

İlk sayfadaki tanıtım formunu da doldursan keşke
Hoşbuldum canim.Aslinda hep burdaydim da,kapi arkasindan bakiyordum, içeri girdim
Aboov ben simdi 8 dilim ekmek mi yedim. Tüü bana yemem daha tövbe

Oy kuzum nasilda ablasini kurtarmaya calisiyor,o kadar degildir degil mi bonusum
Cnm kurabiyede yağ, un, pudra şekeri, nişasta da var.. diyetisyen söylemişti.. 1 kurabiye kalori olarak 4 dilim ekmeğe eşit diye..
Tamam yemeyecem,yersem vurun elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…