Dizi için felan hayatta uykumu feda etmemDizi izliyo ablası :))
Ya bazen oluyor öyle o yaşlarda :)) şimdi olsa hayatta iki çocukla ama.. devamını izleme imkanı varsa insan uyuyamaz ki :))Dizi için felan hayatta uykumu feda etmem
dizi için uyku heba edilir mi beDizi izliyo ablası :))
Hoşgeldin cnm... geç bile kaldın
1 kurabiye=4 dilim ekmek bi dahakine yerken aklında bulundur beybi
İlk sayfadaki tanıtım formunu da doldursan keşke
Heyecan sardiysaYa bazen oluyor öyle o yaşlarda :)) şimdi olsa hayatta iki çocukla ama.. devamını izleme imkanı varsa insan uyuyamaz ki :))
bendeeee uyku derim başka bişey dememdizi için uyku heba edilir mi befeleğe vermem uykumu valla
Hee ben hergaf ablayı tanıdığım için aklıma gelmedi onu demekHoşgeldin cnm... geç bile kaldın
Cnm kurabiyede yağ, un, pudra şekeri, nişasta da var.. diyetisyen söylemişti.. 1 kurabiye kalori olarak 4 dilim ekmeğe eşit diye..
Ölçüde bi yanlışlık var hippo simit 4 dilim ekmekken kurabiye nasıl 4 dilim olur ki?
1 dilim 25 gr simit 100 gr kurabiye 30-40 gr anca
Döndün mü
Kaç kilo oldum acep
Yok daha değil yarın akşamaDöndün mü
2dir o 4 olsa duramazdıCnm kurabiyede yağ, un, pudra şekeri, nişasta da var.. diyetisyen söylemişti.. 1 kurabiye kalori olarak 4 dilim ekmeğe eşit diye..
dön artıkYok daha değil yarın akşama
Uyuyalım mıHeyecan sardiysa
bendeeee uyku derim başka bişey demem
Kurabiyeyi masumlaştırmaya çalışan masum köylü
Ölçüde bi yanlışlık var hippo simit 4 dilim ekmekken kurabiye nasıl 4 dilim olur ki?
Masallah Masallah deriz biz de degmez o zamanSürüden çıkarsak kurt kapar ama
tşk ederim canimarada nazar degiyor iste
Hosbuldum takimin minnagiHoşgeldin
Ay sen ne guzel gandiriyon, kaptansin doversin de seversin de,basim gozum ustune,kurabiyeleri yemeyim diye buzluğa kaldiriyorum yine dayanimiyorum,ben yapmadim,almadim,hedaye ama bundan sonra un namina birşey yok,olursa sen zahmet etme ben kendimi doverimİlk menünün hatrına dövmicem
Gandırdım dövecem
O kurabiye ney abla
Valla o kurabiye olmasaydı müthiş menü diycektim
Kahvaltıyla akşam çok güzel maşallah
Yürüyüşü 45 dk yaparsın sen inanıyom sana son 15 dkyı da tin tin yavaş yürü 45e tamamla çok güzel olucak bak
Hoşbuldum canim.Aslinda hep burdaydim da,kapi arkasindan bakiyordum, içeri girdimHoşgeldin cnm... geç bile kaldın
Oy kuzum nasilda ablasini kurtarmaya calisiyor,o kadar degildir degil mi bonusum
Tamam yemeyecem,yersem vurun elimeCnm kurabiyede yağ, un, pudra şekeri, nişasta da var.. diyetisyen söylemişti.. 1 kurabiye kalori olarak 4 dilim ekmeğe eşit diye..
uykum yok benim gündüz 1 saat kestirdimUyuyalım mı
Masallah Masallah deriz biz de degmez o zaman
Hosbuldum takimin minnagi
Ay sen ne guzel gandiriyon, kaptansin doversin de seversin de,basim gozum ustune,kurabiyeleri yemeyim diye buzluğa kaldiriyorum yine dayanimiyorum,ben yapmadim,almadim,hedaye ama bundan sonra un namina birşey yok,olursa sen zahmet etme ben kendimi doverim
Yürüyüş isini senin guzel hatrina arttiririm.
Hoşbuldum canim.Aslinda hep burdaydim da,kapi arkasindan bakiyordum, içeri girdim
Aboov ben simdi 8 dilim ekmek mi yedim. Tüü banayemem daha tövbe
Oy kuzum nasilda ablasini kurtarmaya calisiyor,o kadar degildir degil mi bonusum
Tamam yemeyecem,yersem vurun elime
Uyumayız biz de dert ettiğin şeye bakuykum yok benim gündüz 1 saat kestirdimkızlarda uyudu kaçta uyuruz bilmem
Hoşgeldin hergaf desem ayıp olur mu (abla demeyi sevmeyen vayt)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?