Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın beybiler

kilo bildirimi
cuma:55.5
bugün:55.5
sabit ama bi sor niye sabit, uyku düzensizliği yüzünden uyuyamadım şişim en az 1 kilo

matematik61 malipina

bende çok şişim valla
uyku düzeni bozulunca şişiyor insan
artık okadar dgeişik yerlerde kaldık ki
dün öglen uyudum az bişey
uyandım diyorum ki kendi kendime

aaa mobilyalar bizim evdekine ne kadar benziyor diyorum

Kartlardan var isten mi? Ausun beybisi 3 aylık falan olmuştur sanırım yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Zaman kavramım kavramsız çünkü.

Sen nerelerdesin ey türkan vefasız türkan?

:)
Hay maşallah o zaman :) ismi ne bebişin.
4 aylık sıkıntılı kasvet li bol agla malı zorku döneminden sonra tatil yapıp evimden uzaklaşıp kendime geldim ve şu an kafa olarak cok iyiyim şükür kötü gunlerım geride kaldı . Ha bana çok şey kattı en ufak şeylere bile takan ben pireyi deve yapan bn aslında şu hayatta herşeyın gelip geçici oldugunu ne sıkıntılar ne dertler varken benım zamanında sorun ettik lerımın boş oldugunu. Şükretmem gereken birsürü sebebim varken ufacık şeyleri gözümde cok büyğttüğümü anladım kısaca şu an hem bedenen hem kafa olarak çok iyiyim. Kılo aldım ewet 63 falanım ama kilom la mutluyum tek hatam sporu bıraktım baya zamandır sorunlardan. Ama başlıcam. Neyse çok konuştum

benim artık iş dolayısı ile uykuya hasret bir bünyem var. değişiklikler bende kilo yapıyor... ne yapacağız bilemiyorummmmm

Artık beni umay abla da kurtaramaz.
mimu88 hoşgeldin yeniden yuvaya dönüş he mi :)

hoşbuldukkk evet yaaa sorma kiloları alıp geldim yanıma sadık yarim oldu resmen sen nasılsın kilo durumları nasış .

ne detokslar yapardın beee mimuş
Ausencia da yapmıştı umay ablayı

ne detokslar yapardın beee mimuş
Ausencia da yapmıştı umay ablayı

kilo vermeye başladığımda gerçekten tam bir sağlıklı beslenme gurusu oluyorum sonra sonrası malum başladığm yere dönmeye ramak kala yine burada buluyorum kendimi. ne güzel mezun olmuşsun miss gibi zayıflamışsın ne gerek var almaya yok bak yine moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…