Benim acilen işe girmem lazım çok sıkılıyorunohoooooooooo biz öglen yemane gidecez mali hanım yeni uyandı
Benim acilen işe girmem lazım çok sıkılıyorun
Ben kesinlikle kas şişmesi diyorum birde regli gelecek hepsi üst üste gelmiş gidecektamam kuzumgün gün tartıya göre bakıcam artık.yazarım size
Tekrardan hoşgeldin bu aradaohoooooooooo biz öglen yemane gidecez mali hanım yeni uyandı
benim herif eski kafalı biraz sekreterliğe izin vermiyosekreterlik filan bulamazmısın mali
hem saatlerde uygun olur
az çalışırsın
evde bende sıkılıyorum inan bakma iş geldim diye dırlandıgıma
içtin tabi akşam drinkleri lüp lüpCamış gibi uyuyan mali yapmışlar
inşallah kuzucum inşallahYaaa moral bozmak yokk.. Kaçamak yapmadın ki onun için kilo almış olasın.. Ödemdir o ve bence inecek şimdi 1-2 güne hemen
Kv hasta biraz. Hala Memleketteyim.malipina sütçüm özlememişsin beni hiç Munzevi Zencefil sen hele hiç adım geçmemiş @igdedali özlenenler de bugün @eflalim gel sarılayım özledim yahu Nare83 unuttun bizi kuzu özledik yahu
yok kız içmedim akşam.yarın akşam içerim amaiçtin tabi akşam drinkleri lüp lüp
Kilomu bildireyim:
Cuma:66.2
Bugün:65.5
Fark:-700
Eksim daha çoktu da regl oldum sabah heryerim sis .
@MiuLegomalipina @hepfit @matematik61
Kv hasta biraz. Hala Memleketteyim.
ne bee ocaktan beri içmedim.belki arada herifin kadehinden bi yudumcuk içmişimdir
sen tatilde beni özledin mi kimalipina sütçüm özlememişsin beni hiç Munzevi Zencefil sen hele hiç adım geçmemiş @igdedali özlenenler de bugün @eflalim gel sarılayım özledim yahu Nare83 unuttun bizi kuzu özledik yahu
ne bee ocaktan beri içmedim.belki arada herifin kadehinden bi yudumcuk içmişimdir
nefsim sönsün diye
Geçmiş olsun...Kv hasta biraz. Hala Memleketteyim.
sen tatilde beni özledin mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?