ahahahahahaSuskürtaj yapıyok burda
hoşbuldum mimucumm
e haydi başladın mı artık tamamen ?
laaannnnnnnnnnnnnnnnnn
kendi isteği ile ayrıldı yazarsın cuma bildirimde
Kız bizim buluştuğumuz yerde çekildi o röportaj biliyo musun :))ahahahahahayarılıyorum ya her seferinde
hergün menü vereceksin yoksa geri 100 kilo olurumhainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
155 i ararımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sen niye 100 kilo oluyon miu yu 100 kilo yaparızhergün menü vereceksin yoksa geri 100 kilo olurum
Onun bi fren noktası var dikkat ediyo. Ama brnim için çocuk oyuncağı 100 kilo olmakSen niye 100 kilo oluyon miu yu 100 kilo yaparız
Sende de artık var.. iki gün diyeti boz anlarsın.. insan rahatsız oluyor..Onun bi fren noktası var dikkat ediyo. Ama brnim için çocuk oyuncağı 100 kilo olmak
matematik61 nerdesin hacı burda kaptan elden gidiyeeaaaah
gerçi sen gelsen beni daha da dibe gömersin
Yok yok.emin ol. Kaç gündür yediklerimi görsen ohooSende de artık var.. iki gün diyeti boz anlarsın.. insan rahatsız oluyor..
İşte bu berna .. vurun miuya.. yok öle rahatlık artık miu.. tekrar kaptan olim diye ağlıcaksın :))Kizlarrr gelemedim bi turlu yenice oturdum dinlenmeye geberiyom valla daha bi suru is var karnim belim agriyo.hizlica gecmis yaptim.son sayfalari zevkle okudum
Sonra su mesaji gordum
Hani senin pazartesi bildirimin
Kurban töreni diycektin heraldeDizlerimin bağı çözüliyeeahh teslim töreni ne zaman?
Korkma mali.. ben bilgisayar alim eve net bağlatim oğlanda azcıkta büyür o zmna.. alırım kaptanlığı sendenKurban töreni diycektin heralde
Tabiki sakaaaaaaaaaaaaaa senin yerin bende bambaskaaaaaasen ne kadaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr uzun yoktun ben de sayayım mı?
demek aşk yaşadınız?
seni kullanıp da peçete gibi bir kenara fırlattığında hiç kapıma gelme ipek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?