Korkma mali.. ben bilgisayar alim eve net bağlatim oğlanda azcıkta büyür o zmna.. alırım kaptanlığı senden1 sene sonra falan
Umut fakirin ekmeği ye mali yeKorkma mali.. ben bilgisayar alim eve net bağlatim oğlanda azcıkta büyür o zmna.. alırım kaptanlığı senden1 sene sonra falan
Maliden sonra kaptan adayiKorkma mali.. ben bilgisayar alim eve net bağlatim oğlanda azcıkta büyür o zmna.. alırım kaptanlığı senden1 sene sonra falan
Hortumla dövüciim sizi eski usülMiunun çivili sopası tahrih mi oluyon sen annem oyyyy
Maliye tabiki kırbaç yakışır.
Hemen fesat düşünmeyin binici kırbacı diyorum
Cekecegimiz var deseneHortumla dövüciim sizi eski usül
Bunlar iyi günlerinizCekecegimiz var desene
Sende bi kaptan şeyi var zaten hippo
7. takım Kaptan adayımalipina kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
Hayalimdeki kaptan ♡♡♡ miunun korkulacak bi tarafı kalmamıştı zaten :))Bunlar iyi günleriniz
Nıhahahahahahha
Bence de eski şaşahası kalmamıştıHayalimdeki kaptan ♡♡♡ miunun korkulacak bi tarafı kalmamıştı zaten :))
sopamı mali ye vereceğim tabi kibaşladım inşallah regl de oldum bugün temiz bir başlangıç ama sanırım kaptan değişiyor :) aus beni anlatmıştı sana sopa severim sopasız yaşayamam
ahahah ciddi misin bilmiyordumKız bizim buluştuğumuz yerde çekildi o röportaj biliyo musun :))
zayıf yerimden vurdun benihergün menü vereceksin yoksa geri 100 kilo olurum
Sen niye 100 kilo oluyon miu yu 100 kilo yaparız
Yaşasın kötülüksopamı mali ye vereceğim tabi ki
büyük bir tören ile
ahahah ciddi misin bilmiyordum
zayıf yerimden vurdun beni
tamam bee
benim için çok kolay ve zevkli olur aslında çok mantıklı
sen bi heyecanlandın löpet
hainKizlarrr gelemedim bi turlu yenice oturdum dinlenmeye geberiyom valla daha bi suru is var karnim belim agriyo.hizlica gecmis yaptim.son sayfalari zevkle okudum
Sonra su mesaji gordum
Hani senin pazartesi bildirimin
ahaha sen çok seviniyorsun bu duruma bonus kafalıDizlerimin bağı çözüliyeeahh teslim töreni ne zaman?
yöööööööööööööööööööööİşte bu berna .. vurun miuya.. yok öle rahatlık artık miu.. tekrar kaptan olim diye ağlıcaksın :))
harika bir zamanlama.. ve çok iyi de olurKorkma mali.. ben bilgisayar alim eve net bağlatim oğlanda azcıkta büyür o zmna.. alırım kaptanlığı senden1 sene sonra falan
her zaman beybiTabiki sakaaaaaaaaaaaaaa senin yerin bende bambaskaaaaaane zaman gorusecegukk sabırla ölçümlerin bitsin diye bekliyorum beennn
kına da yollayım mı yakarsınMiunun çivili sopası tahrih mi oluyon sen annem oyyyy
Maliye tabiki kırbaç yakışır.
Hemen fesat düşünmeyin binici kırbacı diyorum
Ooo kızlar miu kaptanimizi baya dibe gommussunuz yazıktır etmeyin eylemeyin son anda kaptan devretmeden vazgeçer ona goredimi kaptan @MiuLego
devrettin gitti oylemi hadi hayrını görelim inşallah yeni kaptanimizinhain
pas da geçmiyor hiç
bıktım senden
boşanalım
ahaha sen çok seviniyorsun bu duruma bonus kafalı
yööööööööööööööööööööö
harika bir zamanlama.. ve çok iyi de olur
işte bu beeeeeeeeeeee
her zaman beybi
bugünlerde ölçüm yok
akşamları olabilir
kına da yollayım mı yakarsın
yööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
Anammm buna da çok güldüm9 aylık ilişkiden,o kadar yan odadan sonra evlenecen tabi.. bizi kirli bir mendil gibi sokağa atamazsın
Hortumla dövüciim sizi eski usül
Bunlar iyi günleriniz
başınıza ben kadar taş düşecek beeeeeeeeeeeeeeeeeeBence de eski şaşahası kalmamıştı
Yaşasın kötülük
devrettin gitti oylemi hadi hayrını görelim inşallah yeni kaptanimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?