Işte kaptan kilo verimini yeterli bulursa listeye alıyor ya, ben de doldurdum 6 ayıBenimki tamamen kaptan insiyatifinde
6 ayı doldurdum ben
Ama bir iki hafta toparlamam lazım
Evet kuzu yapıyor kansızlıkAnaaa kansızlıktan mi oluyor öyle? Ben nerdeyse 6 aydır öyle oluyorum ya
Ayy ben hep diyordum ya size. Bu hiç aklıma gelmedi bende zaten var demir eksikliği, baktırayım birEvet kuzu yapıyor kansızlık
Annem menapoza girdi zannettik, kadının depo demir 5 e düşmüş. Vitamin kullanınca tekrar adet olmaya başladı.
Kansızlık çok ciddiyse vücut kendini korumak daha fazla kan kaybetmemek için azaltıyor kanamayı
Seni anladığım gün öldüğüm gündür gülüm......Eflal gidiyorum yazmış ya duruuuuun siz kardeşsiniz diyesim geldinedenini anlamak zor
Eflal gidiyorum yazmış ya duruuuuun siz kardeşsiniz diyesim geldinedenini anlamak zor
Evet kuzu yapıyor kansızlık
Annem menapoza girdi zannettik, kadının depo demir 5 e düşmüş. Vitamin kullanınca tekrar adet olmaya başladı.
Kansızlık çok ciddiyse vücut kendini korumak daha fazla kan kaybetmemek için azaltıyor kanamayı
Yok kuzum ria dan kaynaklı benim ki regl bayramdan birgün önce bittiCano eğer çok kansizsan regli az sürebilir, ben 3 gün oldum diye gittim doktara regli olmuşsun rahîm kalınlığı yumurtalıklar normal arada olabilir dedi (ilk 2 gün çok, 3. Gün azıcık gelmişti )
Şu yazıya ne denir bilemedim?Listesiz olmuyor cnm
Burası olmazsa başka takımda mutlaka giricenm listeye sohbete gelirim burayada listesiz olmuyor çünkü
1 cm de 1 cm dirHeee 1 cm veriyim ikimizde 157 olak
Akşam 11 de görüşelimben niye aç değilim yahu
Eneeeeee bana ne demiş gözünün çapağına kurban oluruuum@MiuLego gubban olurum mor yazılarına
AcimAçlık zor
Sinirselse at kendini banyoya duş alDaha iyi gibiyim de bu sefer de es kisisi sinirden cinlerimi ziplatti basim agriyo
Allah'a şükür huniliyizEflal gidiyorum yazmış ya duruuuuun siz kardeşsiniz diyesim geldinedenini anlamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?