bu hafta mezun olmak için listeyi ben paylaşiyim dedi zaten çakal karlosMiu menü versin artık listede ve menü vermiyor neden vermiyor miu menü versin
Hem neden 54 mezun oluyor 44 varken çok ayıp ama ya olur mu öyle hemen mezun olmak istiyorum diyip mezun ediliyor muydu eski kaptanımız bize böyle öğretmedi ki amamalipina demi yani
Hasin hatunun @MiuLegoheyecanlandin mi
Baktir kuzum ama hemoglobin normal diye bazen depo demire bakmıyorlar, ben ısrar edince baktılar anneminkineAyy ben hep diyordum ya size. Bu hiç aklıma gelmedi bende zaten var demir eksikliği, baktırayım bir
Sakın mezun etme kaptanım onu.. 50 gelecekbu hafta mezun olmak için listeyi ben paylaşiyim dedi zaten çakal karlos
Yok canım ben hep öyle baktırıyorum zaten çünkü hep düşük benim çocukluktan beriBaktir kuzum ama hemoglobin normal diye bazen depo demire bakmıyorlar, ben ısrar edince baktılar anneminkine
Muhakkak ferritin baktir
Ayyy o daha fena, bi de kansızlık var diyorsun, ria arttırıyor kanamayıYok kuzum ria dan kaynaklı benim ki regl bayramdan birgün önce bitti
tamam inşallah yaniSakın mezun etme kaptanım onu.. 50 gelecek
ne ayıp yaşlı başlı kaptansın hiç yakışıyo mu böyle şeylerne heyecanlardı beee
haşin hatunum
katyaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi git burdan
suyunu çıkarmışım evet hi hiO kadar da değil abartma
Evet çok arttırıyor hem regl günü üzüyor hem böyle kanamalar oluyor ama en güvenilir yöntemAyyy o daha fena, bi de kansızlık var diyorsun, ria arttırıyor kanamayı
uyuyo olurum çünkü geberingoAkşam 11 de görüşelim
benden katya olmaz zaten olsa olsa kakılmış olurkatya yapıyor katya
Kaptanım vur de vuralımbu hafta mezun olmak için listeyi ben paylaşiyim dedi zaten çakal karlos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?