Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

en sevmediğim tip 30 kilo öğrenci
Oğlum şimdi 30 kilo daha birinci sınıfta her yeri löp löp benim kaburgalarım sayılırdı onun gibiyken, küçük aynı ben sıska ama yiyorlar ikiside, küçük yiyip almıyor mesela

hee tam bir sarı papatya
oğlunun kocaman olmasına ben de hala inanamıyorum
Gerçekten ya masallah maslalah
Bi de nevosum var bitemem Nevreste
Çocuklarının yanında bekar teyzeleri gibi duruyor

Kıskanmadım ki

bebe mi dana onlar dana ben 39 efenim neneden halliceyim oğlanların biri 18 diğeri 13 ellerinder öperler ablası
Kız ne nenesi ben 35 im biri 7 buçuk öbürü 3 buçuk, geç kalmışım ben Vala bana 25 diyorlar, 35 deyince böyle oluyorlar

gaptan gaptaaaaan malipina kitap mı alam ne yapam

bu da aklımda olsun sıkıntı çektiğim zaman kabus gibi oluyor wc işi baya da sürüyor
canım kitabı almak istersen al sarı mezureli olanı al ama.gene temelini söyliyim sana.
  • günde iki öğün(çalışıyosan 2,5 -3 öğün de yapabilirsin)yiyeceksin
  • kahvaltıda en az 2 yumurta(tereyağında olur,menemen olur,haşlama olur,omlet olur farketmez),en az 8 zeytin,avuç içi kadar peynir,salatalık domates biber yeşillik,isteğe bağlı çiğ fındık ceviz badem yiyosun
  • akşam yemeğinde etli yemek,sebze yemeği,salata cacık yoğurt yiyebilirsin.
  • akşam yemeğini en geç 7,30 da bitirmiş olman lazım ki gece yağ yakan leptin hormonu bütün gece yağ yaksın
  • ara öğün yapmıyosun,öğün aralarının en az 5 saat olması lazım(yukardaki kahvaltıyı yapınca ben en az 6-8 saat hiç acıkmıyodum)
  • ekmek ve türevlerini,şekeri,meyve sularını,paketli salam sucukları,kızartılarak yapılan yemekleri yemiyosun.
  • patates pirinç,mısır hazmı çabuk olduğundan ve kan şekerini çok hızlı yükselttiğinden tüketmiyosun
şimdilik aklıma gelenler bunlar gene aklıma geldikçe yazarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…