AminBeni sevmeyen dombili olsun yuvarlansın
doğurdum çatır çatırniye kız fena mı oldu erkenden yaptım attım kenara
Size ne acabaaaeflalin füzeleri napıyo
Ahaaa erken seyeden yol alirdoğurdum çatır çatırniye kız fena mı oldu erkenden yaptım attım kenara
nehirde mi neneEneee şaşırdığım kişilerden biri daha.. birdenehirnil111 e şaşırmıştım enerjiniz resmen 20 li yaslar
Sitede yeni korkutmayın ceylanimi
Kız kocam ondan mı hep delirtiyor beniSinirlenince çoh datlu oluyosun
çok tişikkir ederimEneee şaşırdığım kişilerden biri daha.. birdenehirnil111 e şaşırmıştım enerjiniz resmen 20 li yaslar
Yemin çektevooo
göbeene kurban arada dürt beni hoşuma gidiyür
o zamanlar zordu mium,bazen pişman oldum,bazen daraldım ağladım.ama şimdi sorsan en doğru kararı vermişim.ben şuan nişanlı kızlar gibi takılıyorum.yaşıtlarım bebe zırıltısıyla uğraşıyo valla benim kafa kaldırmıyo :) iyim ki diyorum sürekli.veren rabbime şükürler olsun
en güzeli be
39 yaşındasın ve 18 yaşında çocuğun var
kardeş olur ondan ancak sana
maşallah
Yemin çek
Seni gobeemle dürterim hemi de
Teze kaptanım
Ay onu yanlış yazmışım ben hafızamanehirde mi neneyaşlılar kırathanesi yapıcam ben burayı
Allah huzur ve mutluluğunuzu daim etsin kuzum.. illaki o zamanlar çok zordur.. ama işte dediğin gibi meyvesini şimdi yiyorsundur.. hakkındır.. ateşe ver kız ortalığı salın duro zamanlar zordu mium,bazen pişman oldum,bazen daraldım ağladım.ama şimdi sorsan en doğru kararı vermişim.ben şuan nişanlı kızlar gibi takılıyorum.yaşıtlarım bebe zırıltısıyla uğraşıyo valla benim kafa kaldırmıyo :) iyim ki diyorum sürekli.veren rabbime şükürler olsun
hee tam bir sarı papatyaAy onu yanlış yazmışım ben hafızama
Nehir çıtır çıtır oradan oraya geziyornehirnil111
Begusumuz var yetişkin oğlu var ama o da cillop
okey başında kavga etmişliğimiz çok
en güzeli be
39 yaşındasın ve 18 yaşında çocuğun var
kardeş olur ondan ancak sana
maşallah
selam fitimin arkadaşıSelam millet
okey başında kavga etmişliğimiz çokya da son dilim ananAsta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?