sex zaten kendi başına bi üsluptur lüffenAaaaaaa hiç üslup yok
elbiselerle sabahın 5,30unda tartılırsa artı çıkar tabiOnun artısı fazlaydı kuzum, aslında hala eksiye geçemedi
Ayyyyy hayatımda duyduğum en güzel iltifatIpek benim ballı ihlamurum
ay neticeme şaplak atan sen değil miydinbenim mesaj arada kaynamış ben vurmamıştım oysaki
söz ulaaaaaaaaaaaaaaaangitmiceğine söz ver kutlarız
canım kitabı almak istersen al sarı mezureli olanı al ama.gene temelini söyliyim sana.
şimdilik aklıma gelenler bunlar gene aklıma geldikçe yazarım sana
- günde iki öğün(çalışıyosan 2,5 -3 öğün de yapabilirsin)yiyeceksin
- kahvaltıda en az 2 yumurta(tereyağında olur,menemen olur,haşlama olur,omlet olur farketmez),en az 8 zeytin,avuç içi kadar peynir,salatalık domates biber yeşillik,isteğe bağlı çiğ fındık ceviz badem yiyosun
- akşam yemeğinde etli yemek,sebze yemeği,salata cacık yoğurt yiyebilirsin.
- akşam yemeğini en geç 7,30 da bitirmiş olman lazım ki gece yağ yakan leptin hormonu bütün gece yağ yaksın
- ara öğün yapmıyosun,öğün aralarının en az 5 saat olması lazım(yukardaki kahvaltıyı yapınca ben en az 6-8 saat hiç acıkmıyodum)
- ekmek ve türevlerini,şekeri,meyve sularını,paketli salam sucukları,kızartılarak yapılan yemekleri yemiyosun.
- patates pirinç,mısır hazmı çabuk olduğundan ve kan şekerini çok hızlı yükselttiğinden tüketmiyosun
Hergun 30 dk değil olsa can kurban balım ben 2 saat oğlum 1 saat yürümüş olacakAa servis niye yok
Wayt hergun 30 dk yurumiyceniz demisana gore iyide cocuga yazık, olmaazz
zeytinden zarar gelmez kahvaltıda da ye istediğin gibi.kalori hesabı olmadığı için sıkıntı olmaz kuzum.çok teşekkür ederim okuyorum işimdi bir kaç yerde de. aklıma takılan bir soru ben sabah evden çıkmadan bu sabah yaptığım gibi 1 incir 7 zeytin olayını yaptığımda kahvaltıda yenilen zeytinleri iptal mi ediyoruz? ya da bu diyetin dpğasına bu aykırı mı?
orta yerde mi vurulur o şaplak.başbaşayken yapalım öyle şeyleriay neticeme şaplak atan sen değil miydin
söz ulaaaaaaaaaaaaaaaan
Immm şeyy bilirim galiba birazAbooo küççük kıza bak sen neler de biliyor
amaan ayrımız gayrımız mı var mali ev kira takım bizimorta yerde mi vurulur o şaplak.başbaşayken yapalım öyle şeyleri
zeytinden zarar gelmez kahvaltıda da ye istediğin gibi.kalori hesabı olmadığı için sıkıntı olmaz kuzum.
kaç gitti kızzz
ohhhhaaaaaa diycem müsadenlebenden 600 gitti ya la
çok gıcık oldum,hep seni alıntılayıp yazıcam
hurmalar boğazıma dizildi
canım ben yemedigim halde gittikçe artı çıktım bu giden daha ödem vee daha eksiye gecemedim bugün tamamen artı gidecek inşallah sevinmeyeyimde ne yapayım yoksa üstüme toprak atan olmayacakoynuyo bide gözümün önünde
takım derken sendeki takım mı yoksa bizim 7. takım mıamaan ayrımız gayrımız mı var mali ev kira takım bizim
Föööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööt
biz ne zamandır görüşemiyoruz ula en çok seni özledim
sevin sevin canım benim hakkındırcanım ben yemedigim halde gittikçe artı çıktım bu giden daha ödem vee daha eksiye gecemedim bugün tamamen artı gidecek inşallah sevinmeyeyimde ne yapayım yoksa üstüme toprak atan olmayacak
yarar yaramaz olur mu.şimdi sen uygulamaya geçersen ilk bi kaç gün hızlıca bi ödem atarsın.ben ilk başladığımda 4 günde 2 kilo gitmişti bir hafta dolunca toplamda 3 gitti.ilk günler aldığın karbonların ödemi gidecek sonra yağ yakımına geçicek vücut.Teşekkür ederimmm menümü karataya uyarlamaya çalışayım zaten burada sizler uygun veya değil dersiniz bakalım işe yaracak mı bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?