Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok teşekkür ederim okuyorum işimdi bir kaç yerde de. aklıma takılan bir soru ben sabah evden çıkmadan bu sabah yaptığım gibi 1 incir 7 zeytin olayını yaptığımda kahvaltıda yenilen zeytinleri iptal mi ediyoruz? ya da bu diyetin dpğasına bu aykırı mı?

zeytinden zarar gelmez kahvaltıda da ye istediğin gibi.kalori hesabı olmadığı için sıkıntı olmaz kuzum.

zeytinden zarar gelmez kahvaltıda da ye istediğin gibi.kalori hesabı olmadığı için sıkıntı olmaz kuzum.

Teşekkür ederimmm menümü karataya uyarlamaya çalışayım zaten burada sizler uygun veya değil dersiniz bakalım işe yaracak mı bende:)

kaç gitti kızzz

ohhhhaaaaaa diycem müsadenle benden 600 gitti ya la

çok gıcık oldum,hep seni alıntılayıp yazıcam

hurmalar boğazıma dizildi

oynuyo bide gözümün önünde
canım ben yemedigim halde gittikçe artı çıktım bu giden daha ödem vee daha eksiye gecemedim bugün tamamen artı gidecek inşallah sevinmeyeyimde ne yapayım yoksa üstüme toprak atan olmayacak

Teşekkür ederimmm menümü karataya uyarlamaya çalışayım zaten burada sizler uygun veya değil dersiniz bakalım işe yaracak mı bende:)
yarar yaramaz olur mu.şimdi sen uygulamaya geçersen ilk bi kaç gün hızlıca bi ödem atarsın.ben ilk başladığımda 4 günde 2 kilo gitmişti bir hafta dolunca toplamda 3 gitti.ilk günler aldığın karbonların ödemi gidecek sonra yağ yakımına geçicek vücut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…