Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay hadi inşallah yaaa şu anda diyorum ki o kadar vücudumla oynadım ki al ver al ver artık veremeyeceğim vücudum zorlayacak gibi geliyor göbek yağlarımı bakıp ağlıyorum

eveeeet sevgili takımım kimler karataycı burada :) ipuçları neler? kitabı almam gerekiyor mu kitaba başlayana kadar neler yapabilirim?
Ben canım kitap almana gerek yok Karatay kitabı yaz nete pdf çıkıyor çoğu kitabını okudum ben zaten takıldığını sorabilirsin

Ben canım kitap almana gerek yok Karatay kitabı yaz nete pdf çıkıyor çoğu kitabını okudum ben zaten takıldığını sorabilirsin
Karatay ben de işe yarar mı acaba yüksek kilo da olur mu acaba ben neden 9 ları göremiyorum böyle buhran geçiriyorum ki anlatamam gidip kendimi yemeğe vurasım geliyor geriliyorum ağlayasım da geliyor bana yapıştı bu 100 ler gitmiyor ce dicek oluyor sonra bakıyorum aynı yerdeyim aç kalsam da olmuyor yesem de olmuyor olmuyor ya olmıyor

Oyyy maşallah, ağzı boş durmuyor hemen takıma alalım onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…