23 kiloyla menemen23 kilo domates alındı menemen yapacam ama hangi ara iste
hoşgeldin esyam :)Selam millet
yarar yaramaz olur mu.şimdi sen uygulamaya geçersen ilk bi kaç gün hızlıca bi ödem atarsın.ben ilk başladığımda 4 günde 2 kilo gitmişti bir hafta dolunca toplamda 3 gitti.ilk günler aldığın karbonların ödemi gidecek sonra yağ yakımına geçicek vücut.
biz bu işi başarıcaz kuzu merak etme.sen düzenli menü ver gerisi bizdeay hadi inşallah yaaa şu anda diyorum ki o kadar vücudumla oynadım ki al ver al ver artık veremeyeceğim vücudum zorlayacak gibi geliyor göbek yağlarımı bakıp ağlıyorum
Kız öyle böyle değil, yarına eksiye geçer inşallahelbiselerle sabahın 5,30unda tartılırsa artı çıkar tabi
Ben canım kitap almana gerek yok Karatay kitabı yaz nete pdf çıkıyor çoğu kitabını okudum ben zaten takıldığını sorabilirsineveeeet sevgili takımım kimler karataycı burada :) ipuçları neler? kitabı almam gerekiyor mu kitaba başlayana kadar neler yapabilirim?
Kıskanma biz ne zamandır gorusmuyoz
Iyi hadi insallah kuzumtevafuk55 canım benim gittikçe artı oldu anca temizlenecek inşallah bugün geçerim eksiye inşallah yaa
Karatay ben de işe yarar mı acaba yüksek kilo da olur mu acaba ben neden 9 ları göremiyorum böyle buhran geçiriyorum ki anlatamam gidip kendimi yemeğe vurasım geliyor geriliyorum ağlayasım da geliyor bana yapıştı bu 100 ler gitmiyor ce dicek oluyor sonra bakıyorum aynı yerdeyim aç kalsam da olmuyor yesem de olmuyor olmuyor ya olmıyorBen canım kitap almana gerek yok Karatay kitabı yaz nete pdf çıkıyor çoğu kitabını okudum ben zaten takıldığını sorabilirsin
fur fur inlesin
yaa mali yaaatakım derken sendeki takım mı yoksa bizim 7. takım mı
O şekil oledili okudum çok hoşuma gittifur fur inlesin
iğde dali gebersin
Hee yaa hemde ne dehşet varya23 kiloyla menemen
dehşetsin pembik
inşallah canım inşallahKız öyle böyle değil, yarına eksiye geçer inşallah
Sensin abla
ABLAM da 83 lü.
Oyyy maşallah, ağzı boş durmuyor hemen takıma alalım onu daGitti mi 1.3 artı
Eki Görüntüle 2183440
Bak juniorun son haliparmağını emiyor nimizsiz
Kız onu seviyorsun da
bende onun proteinini kalsiyumunu, omega yağlarını hepsini yolluyorum yaaa....
oyuzden Beni de seviyorsun
Benim dr şüphelerim var
BencedeFesatlık körlük yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?