canım inşallah ağlayıp sızlayıp senle ve duygularınla oynıycak kanma canım onaa...anaokulu cocukların sosyalleşmesi için ilac gibi bişeyy...inşallah kolay atlatırsınız...evet haklısın ama oğlum biraz asosyal bana yapışık bende istiyorumki anaokuluna gitsin sosyalleşsin bensizde kalabileceğini öğrensin öz güveni artsın yeni insanlarla kolay diyaloğa girebilsin
süpersin paşam inş sende bu duyguları hayırlısıyla tadarsın
hadii yaa...kuzum nasıl ağrıyodur şimdi o..ya hep dua edıom sımdı allahım senden alsın bana versın dıe
ıgneyı bacagından yaptırdım doktor oyle ıstedı.sımdı cocuk bacagını kıpırdatamıo ya.acaba bısımı oldu yoksa ıgnemı agırdır

Salı günü 91.600 geliyomuş şimdi 84 kilo geliyorum diyor sen derdine yan ben sana yetişicem az kaldı diyor 8 ayda sen ver manyak gibi ben bri haftada verdim diyorum çarşamba başlamış genen hafta bu haftayla bir hafta oluyo benle dalgamı geçiyo kafayımı yedi manyan anlamış degilim birde kaynanamın yanında sataşması yokmu deli olucem ya
eşim boşver versede versin saglıklı verdin sen diyorum o saglıksız veriyor diyor aklım almıyo YAPTIGI 1800 KALORİLİK DİYET 7 kilo
![]()
paşam inanılır bişey diil kim 3-5 günde 7 kilo veriri allah aşkına gözle görünür bişey varmı peki ortada çok merak eetim:26: