Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet haklısın ama oğlum biraz asosyal bana yapışık bende istiyorumki anaokuluna gitsin sosyalleşsin bensizde kalabileceğini öğrensin öz güveni artsın yeni insanlarla kolay diyaloğa girebilsin

süpersin paşam inş sende bu duyguları hayırlısıyla tadarsın
canım inşallah ağlayıp sızlayıp senle ve duygularınla oynıycak kanma canım onaa...anaokulu cocukların sosyalleşmesi için ilac gibi bişeyy...inşallah kolay atlatırsınız...
ya hep dua edıom sımdı allahım senden alsın bana versın dıe:(
ıgneyı bacagından yaptırdım doktor oyle ıstedı.sımdı cocuk bacagını kıpırdatamıo ya.acaba bısımı oldu yoksa ıgnemı agırdır
hadii yaa...kuzum nasıl ağrıyodur şimdi o..:5:
Salı günü 91.600 geliyomuş şimdi 84 kilo geliyorum diyor sen derdine yan ben sana yetişicem az kaldı diyor 8 ayda sen ver manyak gibi ben bri haftada verdim diyorum çarşamba başlamış genen hafta bu haftayla bir hafta oluyo benle dalgamı geçiyo kafayımı yedi manyan anlamış degilim birde kaynanamın yanında sataşması yokmu deli olucem ya
:47::47::47:eşim boşver versede versin saglıklı verdin sen diyorum o saglıksız veriyor diyor aklım almıyo YAPTIGI 1800 KALORİLİK DİYET 7 kilo:53::53:

paşam inanılır bişey diil kim 3-5 günde 7 kilo veriri allah aşkına gözle görünür bişey varmı peki ortada çok merak eetim:26:

canım hoşgelldinnn çok özledik senii :16::16::16:
fazla kilo almamış olmana çok sevindim canım tebrikler :46::46::nazar:
Eşin neden kk yı bırak diyor canım:26:
canım aynı düzenimiz devam ediyor bir değişiklik yok.listeyi kızlar çıkarıversinler sana,onlar ilgileniyorlar sayım listesiyle.gerberada epeydir izinli olduğu için hepsine yetişemiyorum malum.böyle işte tontiş :70::54:

canım sayım listesi var biliyorsun,3 er günlük olarak sırası gelen yapıyor biliyorsun .senin günlerinin yeri değiştirildi tabi sen izne çıkınca :16:

ya neden istiyor iste klasik, oyalaniyorum diye bebk topiklerinde dolasip uzuluyorum diye filan.
ama diyetime simdiye kadar hic kizmadi. sanirim sadece diyet topiklerine gircem dersem izin verir.
listeyi koymus yesilerikcim saolsun daha varmis benim gunume 28 eyluldeymis, sayariz inss.

mesaj sayımları senin listenle devam etti ancak ayrılanlar olunca anane biraz değişiklik yapmıştı yeni gelenleri eklemişti ona, benim mesaj sayıların biraz düşük olunca senin sıranda da ben mesaj sayımı yaptım,

spor bildirimlerini de anane yapıyor, motivasyonu arttırsın diye düşündü ama kimse düzenli spora başlayamayınca tek tük aktivite olarak kaldı, inşallah bundan sonra tam gaz başlarız, sen de geldin :52:

canim cok saol bilgilendirme icin, bugun senarist saycakmis galiba.benim de 28 eyluldeymis dahacok varmis.
aa 28 eylul de benim sunumum var yaa.. nasil da unuttum. uff hic sevmiyorum sunum yapmayi nolucam ben bilmiyorum..

Salı günü 91.600 geliyomuş şimdi 84 kilo geliyorum diyor sen derdine yan ben sana yetişicem az kaldı diyor 8 ayda sen ver manyak gibi ben bri haftada verdim diyorum çarşamba başlamış genen hafta bu haftayla bir hafta oluyo benle dalgamı geçiyo kafayımı yedi manyan anlamış degilim birde kaynanamın yanında sataşması yokmu deli olucem ya
:47::47::47:eşim boşver versede versin saglıklı verdin sen diyorum o saglıksız veriyor diyor aklım almıyo YAPTIGI 1800 KALORİLİK DİYET 7 kilo:53::53:

bence onun tartisi bozuk canim, ya da bi gun ac karna kiyafetsiz tartiliyor, bi gun tok karna kot etekle filan tartiliyor.
1 haftada 7 kilo nasil versin olcak is degil bence :53:

merhaba ansaa cim :3:
sen yeni mi geldin takima? ben de izindeydim 1 aydir filan.
ins eskisi gibi devam edicez kaldgmz yerden..
simdiden tanistgma memnun oldum :)

kizlar ya zayif olmak gibisi yok valla,
turkiyede alisveris yaptik baya bi, 38-40 beden kiyafetler aldim o kadar mutlu oldum kiii... :66:
lcwaikiki de 38 beden oldu. setrms den 40 beden aldim. bi da kap aldim 40 beden ama boyle tam bana gore biraz kilo alsam olmiycak.
kayinvalidem de diyor her seyi tam almissin, kilo almaman lazim.
ins biraz daha zayiflasam hedef kiloma ulassam hepsi tam bana gore olcak insss..
cok sevindim de sizlerle paylasayim dedim.
o kadar yaptgm sporlar, diyetler hicbiri bosa gitmemis, cok sukur.
ben de kiyafetlerimi dusunup kacamak yapmam ins. :1:

turkiyede alisveris yaptik baya bi, 38-40 beden kiyafetler aldim o kadar mutlu oldum kiii... :66:
lcwaikiki de 38 beden oldu. setrms den 40 beden aldim. bi da kap aldim 40 beden ama boyle tam bana gore biraz kilo alsam olmiycak.
ins biraz daha zayiflasam hedef kiloma ulassam hepsi tam bana gore olcak insss..

Tebrik ediyorum seni canım, ama bebek olursa ne yapacaksın bakalım şöyle göbüş kısmı geniş kıyafetlerden alsaydın azıcık bebiş sıkışıp kalmasın arada :9::9::9:

Neyse şaka bir yana bebek de olsa işin matematiğini çözdün sen kilo alsan da hemen verirsin

paşam dukanda mercimek ve diğer bakliyatlar yasak..kuru istiyo canım ya :5: karatay dukan karışımı yapma planımı hayata geçiricem galiba en sonunda

eltin ya yalan söylüyor,ya sayı saymasını bilmiyor,ya dayak yememiş :47::57:

yağmurcum yeni cicilerini güle güle giy canım çok sevindim :16:

paşam dukanda mercimek ve diğer bakliyatlar yasak..kuru istiyo canım ya :5: Karatay dukan karışımı yapma planımı hayata geçiricem galiba en sonunda

Yağmurcum yeni cicilerini güle güle giy canım çok sevindim :16:

bencede eltin yalan söylüyor %1500 bir haftada o kadar kilo vermenin mümkünatı yok yada tartısı bozuk:51:

canım inşallah ağlayıp sızlayıp senle ve duygularınla oynıycak kanma canım onaa...anaokulu cocukların sosyalleşmesi için ilac gibi bişeyy...inşallah kolay atlatırsınız...

hadii yaa...kuzum nasıl ağrıyodur şimdi o..:5:

paşam inanılır bişey diil kim 3-5 günde 7 kilo veriri allah aşkına gözle görünür bişey varmı peki ortada çok merak eetim:26:
canım sanki göbüşü az inmiş gibi geldi ama bana:44:arkasının katları duruyor:53:aman kafada buluyosa llah bilsin benle faceden dün takıştı anca dalgasını geçiyo sana yetişmemem az kaldı dedi hatun ya:30:
ya neden istiyor iste klasik, oyalaniyorum diye bebk topiklerinde dolasip uzuluyorum diye filan.
ama diyetime simdiye kadar hic kizmadi. sanirim sadece diyet topiklerine gircem dersem izin verir.
listeyi koymus yesilerikcim saolsun daha varmis benim gunume 28 eyluldeymis, sayariz inss.

canim cok saol bilgilendirme icin, bugun senarist saycakmis galiba.benim de 28 eyluldeymis dahacok varmis.
aa 28 eylul de benim sunumum var yaa.. nasil da unuttum. uff hic sevmiyorum sunum yapmayi nolucam ben bilmiyorum..

bence onun tartisi bozuk canim, ya da bi gun ac karna kiyafetsiz tartiliyor, bi gun tok karna kot etekle filan tartiliyor.
1 haftada 7 kilo nasil versin olcak is degil bence :53:
canım dedim eşini çıkar bak tartı yanlıştır demzmiinsan bedeninin bilmezmi çocuk var 2 tane bazen ögünleri atlıyorum diyor ya bu yemiyo bilemicem anca su içiyorum oda dok tutuyo dedi bana görücez bakalım eşimin işi olmazsa kayınpedere demiştim baba canım balık istiyo diye pazar gel kızım sana taze alayım balıkçı halinden yapalım dedi canım babam ya çok seviyorum ben eşimin babasını şimdiye kadar çok iyi davrandı yavrularım ölünce çok destek oldu çok agladı benle:14:allah ömür versin işşallah babacıgıma:16:
canım bende 52 beden giyiyodum şimdi 48 bol geliyo 46 tam geliyo yaşaşın :32::32::32:40 bedeni görme dilegiyle geçen bayramda feracelerimi pardesölerimi aldıgım yeere gittim önceleri derlerdi size göre yok şimdi ise ölemi hoş geldiniz size 46 beden olur idyolar:52:eşim bile dedi yürü be paşa kim tutar seni dedi:9::9::9::9:seviyorum ben bu adamı gıcık olsada bazen:9::9:
paşam dukanda mercimek ve diğer bakliyatlar yasak..kuru istiyo canım ya :5: karatay dukan karışımı yapma planımı hayata geçiricem galiba en sonunda

yağmurcum yeni cicilerini güle güle giy canım çok sevindim :16:
kıyamam sana ben ben dukan yaaparsan ne yicek kız çorba amanın kitabı okuyorum malum yerde aklıma bir girdi pir çıkmadı :9::9::9:ah keşke dövsen içimin yagları erir he:9::9:
bencede eltin yalan söylüyor %1500 bir haftada o kadar kilo vermenin mümkünatı yok yada tartısı bozuk:51:
canım 1800 kalorilik yapıyomuş kıyafetlerle tartılıyorumd iyor 1 saat yürüyor suyu çok içiyo en kızdıgım okadar facede benle dalga geçermiş gibi sana yetişmemem az kaldı demesi çıldırıcim:47::47:

sevgili saphiracım bebikim 1600 kalorilik diyeti yapmaya başlıadı bu bacınız o 1800 kaloriyle 7 kilo verdiyse haftada ben kim bilir kaç kilo veirirm :9::9::9:yürüyüşe gidicektim gitmedim pazartesi paşlıcem yrüyüşlerime rabbim nasip ederse bebem :16:yürüyüşe giderken sauna şortumu giyicem altıma heyde yürü paşa dicem her gün bir adım daha yürücem bakalım :32::32:halim kalırsa evde plates yapıcem olmadı akşam yemeginden sonra dicem beni sponsora bana mekik çektirsin sonrada plates topunla haşır neşir olucek dişe diş kana kan ulenyyy:9::9::9:benle kafa tutmak neymiş görsün uyuz karı:9::9::9:akılsızın bilmedigi birşey var bebem ben 8 ayda verdim 25 kiloyu o hızlı veriyo bir laf var biliriisn ne kadar hızlı veirisen okadar alırsın ben kaçamak bile yapsam hemen gidiyo kilolarım önceden ölemeiydi:9::9::9:versin eşim diyo kafana takma paşam boşver diyor herkez kendinden meshul ben onu sonra görücem dedi sen saglıklı veriyosun kiloyu dedi o nasıl veririse versin dedi:17::17:
sabah yediklerimi yazayım bari:kkk:
1-5 adet yeşil zeytin
2-kibrik kutusu büyüklügünde peynir
3-bir domates 2 minnacık badem
4-bir tutam maydonoz
5-5 biryerde çayımla yeşil çayı kaırştırdım 2 bardak şeklide içtim
6-4 adet sivri biber yedim bauttu barut halen miden yanıyo
7-bir dilim kepekli ekmek eşim bimden almış büyük ekmek dilimleri olurya benim distede 2 dilim yazıyo kepekli ekmek ben bir dilim yedim
8- kalkar kalkamaz 2 bardak oda sıcaklıgında suyumu içtim
9-1 litre olucek içicegim şişe biterse işşallah 3 litre olarak düşünüyorum
10-birazdan 2 galetemi bir kase yogurudmun içine kırmayı onu yemeyi düşünüyorum
11-arada elma yemeyi düşünüyorum 5 gibi
12-akşamada allah kerimdir yedigimde menüyü yazarım tavugum bitti markete çıkmam lazım işallah çıkar alırım :32::32::32:akşama muhtemelen bir kase yogurt mercimek çorbası yerim salatayla tavugu yersem gene yazaraım
ilaçlarımı içtim
raporu vermiş bulunmaktayım evim temiz akşama yemeklerim var tek kaldım burda anane olsaydı tek kalmazdım anane evine geri dön :5::5::5:

Son düzenleme:
ne gelen olmuş nede giden aşk olsun ben sizlere rapor veryim dedim ama kime vericemki boş boşuna yzıyom akşam brokoli haşladım sirkeli sarımsaklı onu yedim birazdan elmamı yiyeycegim çorbayı yogurdu es geçtim biline :kkk:hafta içide ben girmicem ödeşicez haberiniz ola :kkk:2 saat yürüdüm biline :kkk:hepinize küstüm beni ihmal ettiginiz için :kkk:

merhaba ansaa cim :3:
sen yeni mi geldin takima? ben de izindeydim 1 aydir filan.
ins eskisi gibi devam edicez kaldgmz yerden..
simdiden tanistgma memnun oldum :)

yenı de sayılırım en eskılerdende diyebilirim..ben gecen sene ekım ayında 7. takımdan mezun olmuştum canımcım alınca geri geldimm...bende cok cok memnun oldumm:3:

kızlarrr harika haberlerim var :52:

bugün diyetisyene gittim. kilom 79.6 çıktı 7li kilolara düşmem birinci güzel haber, geçen hafta 80.6 çıkmıştı diyetisyende.

1 kg vermiş görünsem de bu regl'in şişliğinden çünkü tam tamına 2.5 kg yağdan gitmiş.zaten inceldiğimi mezura söylüyordu belden 5 cm incelmişim geçen haftaya göre. diyetisyen ödül verdi bugün ne istiyosan ye dedi :52: bende burger kinge gittim bir king chiken menüyü mideye indirdim :52:

ne yaptın da 2.5 kg yağdan gitti derseniz günde 15 dk trambolin, 10 dk dumbell, sporun üzerine de relax and tone masaj aleti varya onunla 10 dk masaj yaptım bu hafta boyunca birde 9lu çayımı 2 bardağa çıkardımm. gerçekten iş temposu içinde o ayırdığım zaman bana yük gibi gelse de büyük çaba gibi gelse de sonuç süperrrrrrrrr :52: herkese trambolini tavsiye ediyorumm

kızlarrr harika haberlerim var :52:

bugün diyetisyene gittim. kilom 79.6 çıktı 7li kilolara düşmem birinci güzel haber, geçen hafta 80.6 çıkmıştı diyetisyende.

1 kg vermiş görünsem de bu regl'in şişliğinden çünkü tam tamına 2.5 kg yağdan gitmiş.zaten inceldiğimi mezura söylüyordu belden 5 cm incelmişim geçen haftaya göre. diyetisyen ödül verdi bugün ne istiyosan ye dedi :52: bende burger kinge gittim bir king chiken menüyü mideye indirdim :52:

ne yaptın da 2.5 kg yağdan gitti derseniz günde 15 dk trambolin, 10 dk dumbell, sporun üzerine de relax and tone masaj aleti varya onunla 10 dk masaj yaptım bu hafta boyunca birde 9lu çayımı 2 bardağa çıkardımm. gerçekten iş temposu içinde o ayırdığım zaman bana yük gibi gelse de büyük çaba gibi gelse de sonuç süperrrrrrrrr :52: herkese trambolini tavsiye ediyorumm

:46: inş devamıda gelir
darısıda bize gelir

paşa süppersin kim tutar seni
:32::32::32:şuan varya açlıktan ölüyorumd esem yeri yemin olsun sütlü talı var yemedim bir elma 2 şeftalı götürdüm deminden beri :9::9:eşimde gelmedi ya merak etmeye başladım he :53::53:
yarım lıtre dediğin nedir ğaşam halledersin sen onu....:7:

hadi bakalım 12yıllık maraton başladıı hayırlı olsunn...:16:

canım su gitmedi vallahi zorlasam içerimde karnım açya ondan içemedim ama yatmadan içicem malum ilaç saatim geliyo :16::16::16:
bugün kimseler ugramamış buraya saphira nerdesin ses ver:5::5::5:

Back
X