Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın diyetdaşlarımherkese hayırlı musmutlu bir hafya diliyorum
benim h.sonum maalesef oldukça mutsuz geçti.Aile içi geçimsizlik deyip ayrıntıya girmiyorumÇok şükür barış çabuk sağlandı,zaten uzun dargınlıklara gelemeyiz biz,hemen özleriz birbirimizi
E tabi hem h.sonu hem de moralsiz olunca,tabi bir de reglm devam ediyor
diyet filan düşünmedim,hiç umurumda olmadı desem yeridir.Sonuç bu sabah bedelini gördüm tartıda,robot gibi yaşamama imkan yok,cezamın bedelini öeyeceğim napayım cuma bildiriminde 82.3..bu sabah 84.2 :18: regl de etkilemiştir deyin
![]()
şimdi gelelim neler yedigime
arada bir yeşil çayl a5 biryerde içtim kocaman bardakta hesap ettim 2 bardaga denk geliyo sonracım abir elma yedim
akşam yemegindede o dedigim sebze çorbasını yaptım ve yanın abulgurlu ıspanak yemegi yaptım bir bardak ayran içtim tuzsuz çorba ve ıspanak yemegini bri küçük kase yedim bilginize![]()
Canlarım bugün okulun ilk günüydü malum.Bir yandan kuzucuklar,bir yandan 3 kat in in çık,bir yandan kurul toplantıları anam ağladı valla,ayaklarım sızlıyor.Bugün erken yatıyım diyorum![]()
Bu arada sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,2-3 parça domates,1 kk peynir.Öğle yemeğim birkaç parça nugget ve yoğurt.Akşam yemeğim de yağsız kavrulmuş yumurtalı taze fasulye canlarım.Bugün menüm kazasız belasız temiz atlatıldı :124:
Evet canım öğretmenim,yorgun ama huzurluyumkolay gelsin nev cim, ogretmensin galiba, benim ablam da ogretmen.. iyi iste okul sana spor yeri olmus bak ne guzelne guzel huzur dolu yazmissin mesajlarini okuyunca benim de icim huzur doldu :)
Çok güzel bir menü olmuş canım,afiyet olsunben de menumu yazsam mi acaba? tam da hatirlamiyorum ama
sabah 1.5 haslanmis yumurta, 1 tost, biraz daha ekmek, peynir zeytin salatalik domates
ara 2 avuc badem2 buyuk siyah erik
1 kucuk kase tavuklu patatesli bezelye yemegimi yiyorum su anda.
1 elmam var yanimda, 1 kucuk kase de corbam var bakalim onlar duruyor simdilik.
aksam i da aksam yazayim ins,
biz bu aralar jet lag den dolayi erken yatip erken kalkiyoruz, bu sabah 4 ten beri ayaktayim mesela..
birazdan yorgun dusup eve gidebilirim, patron da evden calisiyormus bugun..
sizleri gormek okumak cok iyi geliyor ins ben de en kisa surede diyetime simsiki sarilabilirim..
bundan sonra okulumu derslerimi bir an once mezun olmayi dusunucem, buna odaklanicam.
diyet de 2. en onemli meselem olucak. bebek 3. sirada. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..
bu ay 28 eylul de bi seminerde konusmam gerek, 16 ekim e bi basvuru var 30 unda da poster sunulcak, baya bi dolu olucam okul isleriyle.
ins yine gelirim buraya ama eskisi kadar cok sohbet edemeyebilirim.hepinizi opuyorum.. saglikli zayiflamalar
![]()
canım seni teprik ederim işşallah yarında ben düşünüyorum fasülyeyi bugün 1600 kalorilik diyete başladım bakalım neler olucek kız iyi işte in çık kilo gdier tuzlu su yap iyi gelri ah yanımda olsaydın ben ovardım ayacıklarınıBu arada sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,2-3 parça domates,1 kk peynir.Öğle yemeğim birkaç parça nugget ve yoğurt.Akşam yemeğim de yağsız kavrulmuş yumurtalı taze fasulye canlarım.Bugün menüm kazasız belasız temiz atlatıldı :124:
tuh neyse hemen barismissiniz, biz de bazen esimle birbirimizi kiriyoruz, ama sonra cok sasiriyorum diyorum ben ona nasil kizdim bagirdim, o dunyadaki en tatli es
kilon duzene girer ins kaptanim.. dert etme
pasacimmm... cok guzel menun afiyet seker olsun..
kolay gelsin nev cim, ogretmensin galiba, benim ablam da ogretmen.. iyi iste okul sana spor yeri olmus bak ne guzelne guzel huzur dolu yazmissin mesajlarini okuyunca benim de icim huzur doldu :)
afiyet seker olsun.. doyduysan problem yok tabi, super olmus menun![]()
ben de menumu yazsam mi acaba? tam da hatirlamiyorum ama
sabah 1.5 haslanmis yumurta, 1 tost, biraz daha ekmek, peynir zeytin salatalik domates
ara 2 avuc badem2 buyuk siyah erik
1 kucuk kase tavuklu patatesli bezelye yemegimi yiyorum su anda.
1 elmam var yanimda, 1 kucuk kase de corbam var bakalim onlar duruyor simdilik.
aksam i da aksam yazayim ins,
biz bu aralar jet lag den dolayi erken yatip erken kalkiyoruz, bu sabah 4 ten beri ayaktayim mesela..
birazdan yorgun dusup eve gidebilirim, patron da evden calisiyormus bugun..
sizleri gormek okumak cok iyi geliyor ins ben de en kisa surede diyetime simsiki sarilabilirim..
bundan sonra okulumu derslerimi bir an once mezun olmayi dusunucem, buna odaklanicam.
diyet de 2. en onemli meselem olucak. bebek 3. sirada. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..
bu ay 28 eylul de bi seminerde konusmam gerek, 16 ekim e bi basvuru var 30 unda da poster sunulcak, baya bi dolu olucam okul isleriyle.
ins yine gelirim buraya ama eskisi kadar cok sohbet edemeyebilirim.hepinizi opuyorum.. saglikli zayiflamalar
![]()
Kızlar keyfim yok benim yakimselere anlatamıyorum da,geçicek tabi de..böyle olunca canım yemek bile pişirmek istemiyorum.iş yapmadan bir pazartesi geçti bugün.Gerçi çamaşır yıkias,bulaşık mak. boşalt,yemekleri yap filan,onları saymıyorum..onun dışında iş yapmadım
elim kolum kalkmıyor böyle olunca,eşimin işiyle ilgili karar verme süreçleri yaşıyoruz,bu da devamında bir sürü kararsızlıklar getiriyor.kafam oldu çorba..Bu da bir sınav herhalde diyorum,Allah hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin..bugün buraya da doğru düzgün yazamadım..baktım baktım,çıktım hep :S
Kızlar keyfim yok benim yakimselere anlatamıyorum da,geçicek tabi de..böyle olunca canım yemek bile pişirmek istemiyorum.iş yapmadan bir pazartesi geçti bugün.Gerçi çamaşır yıkias,bulaşık mak. boşalt,yemekleri yap filan,onları saymıyorum..onun dışında iş yapmadım
elim kolum kalkmıyor böyle olunca,eşimin işiyle ilgili karar verme süreçleri yaşıyoruz,bu da devamında bir sürü kararsızlıklar getiriyor.kafam oldu çorba..Bu da bir sınav herhalde diyorum,Allah hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin..bugün buraya da doğru düzgün yazamadım..baktım baktım,çıktım hep :S
arkadaşlar dün yoğundum çok geç çıktım hatta eşim de iş çıkışına geldiği için giremedim nete.. bugün işlerimi halledip giricem öğleden önce girerim herhal :106:
arkadaşlar dün yoğundum çok geç çıktım hatta eşim de iş çıkışına geldiği için giremedim nete.. bugün işlerimi halledip giricem öğleden önce girerim herhal :106:
yoğunsun sende öğretmenmıydın canımm...
kızlar günaydın izin aldım sabah kızı okula götürcem hala anaokulu oğretmenı atamamaışlar okula yavrum 2 gündür okul diye ağlıyo...öğlede geri işe yetişmem lazımm..hayatım yollarda geçiıyo vallaa...sevmıyorum bu ankarayı istanbulda trafik iki katı fazladır ama ankarada ne yazıkkı 10 dakıkalık mesafe 30 dakıkada gidilebiliyor otobusle...öpüyorum sizi akşama görüşürüzz...
şimdi benim şef öğlenleri cacık yicek sarımsaksız bende onlan yiyim diyom.. sabah evde kocişle kaahvaltı ediyim (hem o bağa ekmek yedirmez işyerindeki kahvaltının ekmeği bol oluyor)
ama akşam için napacağımı bilmiyorum![]()