Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın....
Hepinize bol iradeli bir hafta diliyorum, cısslardan uzak durun, bol bol spor yapın, zayıflayın, mutlu sağlıklı olun inşallah,
ben oğluşumu kreşe bıraktım geldim, bu hafta velilerle oluruz diyorlardı, sonra karar almışlar çocuklar bu veli işine alışmasın diye kapıdan çevirdiler biziKoçişle kala kaldık, sonra geldik kendi okulumuza bakalım ne olacak hayırlısı inşallah, ağlacaktım nerdeyse
Neyse şimdi wcye bile telefonla gidiyorum, inşallah iyi olur oğluşum
Sabah okul telaşesinden kahvaltı edemedim, 1 adet muz yedimKendime de kendim kızayım bariii
Şimdi de yeşil çay içiyorum, bakalım bugün neler gösterecek
Hepinizi öptüümmmm
![]()
birazdan işimi bitirip gelicem perş-cuma yı sayıcam
utanç verici raporumu vericem paşamdan dayağımı yicem![]()
ben diyet yapamıyorum ya![]()
Kızlar keyfim yok benim yakimselere anlatamıyorum da,geçicek tabi de..böyle olunca canım yemek bile pişirmek istemiyorum.iş yapmadan bir pazartesi geçti bugün.Gerçi çamaşır yıkias,bulaşık mak. boşalt,yemekleri yap filan,onları saymıyorum..onun dışında iş yapmadım
elim kolum kalkmıyor böyle olunca,eşimin işiyle ilgili karar verme süreçleri yaşıyoruz,bu da devamında bir sürü kararsızlıklar getiriyor.kafam oldu çorba..Bu da bir sınav herhalde diyorum,Allah hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin..bugün buraya da doğru düzgün yazamadım..baktım baktım,çıktım hep :S
evet canım ya maalesef..bakalım inşallah bu hafta sonuna kadar kesin kararlar alınır da ben de rahatlarım biraz..ruhum daraldı,nefesim kesiliyor artıkşu iş ortamı ne kadar onemlı insanın tadını tuzunu düzenini hepsini etkılıo vallaa...kuzum sıkma canını herşey olcağına gidiyor...![]()
eline sağlık canım13/09/2012 Perşembe
Senarist 5 :101:
pasam3405 15
anane 15
maviyeşil1999 10
yeşilerik 3 (yorgunmuş son mesajında uyudu kaldı herhalde garibim)
anşaa 10
saphira 22
nev81 10
ecemavi 14
14/09/2012 Cuma
yagmurdamlası26 9
saphira 12
anşaaa 10
anane 2 :44:
yeşilerik 16
senarist 3 :18:
pasam3405 23
ecemavi 8
maviyesil1999 5
nev81 8
geçen hafta benim de kötüydü açıkçası ama çok şükür artıda değildim,h.sonu ve dün de kötüydü,menü filan paylaşmadım zaten ama bu böyle gitmez! ben bugün hemen pirince başladım canım.bugün,yarın ve perşembe günü 3 günlük pirinç yapıp,geçen haftanın bedelini ödeyeceğim ve cuma sabahı Allahın izniyle yine eksileri göreceğim.Sana da tavsiyem budur canım.Hepimizin yoksunluk dönemi oluyor.Öyle dönemlerde çok sıkmayacaksın kendini,ne istiyorsa canın yiyeceksin,evet,belki kilo alacaksın ama en azından diyeti tamamen bırakma riskinden yırtacaksın.Sonrasında birkaç günlük detoks veya şok diyetlerden uygulayaıp,motive olup,diyetine kaldığın yerden devam edeceksin.Ben böyle yapmaya çalışıyorum canım.Yoksa robot değiliz,aynı düzende mümkün değil gidilmezevet öncelikle genel bir rapor vermeye hazırlanıyorum şuan :18:
tartım olmadığından beri ben bende değilim.. bi kere düzenli olarak beyaz ekmek tüketiyorumbulgur pilavı dedin mi kaçırmıyorum ne varsa ne bulursam yiyorum.. her akşam 1 avuç çekirdek arada dondurma.. yaptığım tek güzel şey şu 4-5 gündür günde 1 saat yürümek
çok pişmanım ama düzeltemiyorum da
tartımı istiyorum dukanımı istiyorum
evimi istiyorum
bu gece yine çok kararlıydım sabah yine beyazekmek yedim hemde önümde kepekli tam buğday ekmeği de dururken
sevmem bile ben beyaz ekmeği bana noluyor
dün bir litre de kola içtim-ama bunu ayda bir bi kere yapıyorum hep günü gelmişti
onun dışında ben hiç kola içmem yani bir ay boyunca
-
bende durum bu kızlar.. napak bi el atak mı bana :106:
canım geçmiş olsun..okulunuzda hayırlı olsunevet kızlar dün yemekli misafrim vardı kızım hasta okula göndermedim bide oğlumun okula alışma süreci derken uğrayamadım ama bundan sonra burdayım
:99::99::99::99::99:anladın sen beni dayaga gerek yok küstüm sana hani hayallerine ne oldu sen okadarmı iradesiz insansınevet öncelikle genel bir rapor vermeye hazırlanıyorum şuan :18:
tartım olmadığından beri ben bende değilim.. bi kere düzenli olarak beyaz ekmek tüketiyorumbulgur pilavı dedin mi kaçırmıyorum ne varsa ne bulursam yiyorum.. her akşam 1 avuç çekirdek arada dondurma.. yaptığım tek güzel şey şu 4-5 gündür günde 1 saat yürümek
çok pişmanım ama düzeltemiyorum da
tartımı istiyorum dukanımı istiyorum
evimi istiyorum
bu gece yine çok kararlıydım sabah yine beyazekmek yedim hemde önümde kepekli tam buğday ekmeği de dururken
sevmem bile ben beyaz ekmeği bana noluyor
dün bir litre de kola içtim-ama bunu ayda bir bi kere yapıyorum hep günü gelmişti
onun dışında ben hiç kola içmem yani bir ay boyunca
-
bende durum bu kızlar.. napak bi el atak mı bana :106:
allahtan benim öle işlerim yok az öz kıyafetim var kışlık hoş olsada ben kazak giymiyorum yazın nasılsa öyleyim çok sıcak kanlıyımya ondan üşümüyorum :101::101::101:kızlar nasılsınız
ben kıslık çıkarmayfdı vs ıdı 3 gundur anam agladı.bı temızlıgım kaldı.sızı boşladım bılıom ama ıdare edın azcık daha:)
evet kızlar dün yemekli misafrim vardı kızım hasta okula göndermedim bide oğlumun okula alışma süreci derken uğrayamadım ama bundan sonra burdayım
pirince başladım kızlar..kahvaltım 1 çay bardağı kepekli pirinç,2-3 kaşık yoğurt ve çay
evet canım ya maalesef..bakalım inşallah bu hafta sonuna kadar kesin kararlar alınır da ben de rahatlarım biraz..ruhum daraldı,nefesim kesiliyor artık
eline sağlık canım
gerbera sayılmıyor mu hala?gerbiiişş??
geçen hafta benim de kötüydü açıkçası ama çok şükür artıda değildim,h.sonu ve dün de kötüydü,menü filan paylaşmadım zaten ama bu böyle gitmez! ben bugün hemen pirince başladım canım.bugün,yarın ve perşembe günü 3 günlük pirinç yapıp,geçen haftanın bedelini ödeyeceğim ve cuma sabahı Allahın izniyle yine eksileri göreceğim.Sana da tavsiyem budur canım.Hepimizin yoksunluk dönemi oluyor.Öyle dönemlerde çok sıkmayacaksın kendini,ne istiyorsa canın yiyeceksin,evet,belki kilo alacaksın ama en azından diyeti tamamen bırakma riskinden yırtacaksın.Sonrasında birkaç günlük detoks veya şok diyetlerden uygulayaıp,motive olup,diyetine kaldığın yerden devam edeceksin.Ben böyle yapmaya çalışıyorum canım.Yoksa robot değiliz,aynı düzende mümkün değil gidilmez
canım geçmiş olsun..okulunuzda hayırlı olsun![]()
:99::99::99::99::99:anladın sen beni dayaga gerek yok küstüm sana hani hayallerine ne oldu sen okadarmı iradesiz insansınhani kilo vericektinde millete bakın insan istediketen sonra veriyo dicektin hani bebek düşünüyodun sen o bebegi istemiyomusun
bak bana hamile kalabiliyorumama doktor bana vericen dedi veriyorum yapma senarist bir daha yeme senin en zor sınavın malesef nefsin
canım birşey istiyomu yeme benim burdakilerin canı yokmu kardeşim
kendine gel artık yoksa ben oraya gelri seni kendine getirirm
bak sana birşey diyeyimmi doktor beni karşına aldı dediki paşa hanım kilo vericen 75 düşmeden karşıma gelme dedi
okadar yıkıldımki doktorun yanından çıkınca ddim eşime nasıl olucek geldi pazartesi hayde paşa başla anacım diyete başladım karnım acıktıaz ye yarın başlarsın anacım baktım önünü kesemedim hırsımı yenemedim agladım çok yataga aç gridim
eşim bana insan istediketn sonra veriri azimli karralı ol dedi ben büyük düşmenımız nefsimiz senaristçim böle diyorum diye sakın yanlış anlama allahım brigün canım tatlı çekiyo yicem gerbera dediki sakın paşa yeme
inan ban kızdı diye yemedim sonra gene canım istedi dedim ben bunu bir kere başardım yemedim gene yemem dedim öle gitti
silkelen kendine gel iş yerin evine yakınsa yürü zaman geçir sabahları benim canım yokmuydu erkenden eşimle yürüyüşe gidiyodum ne terliyodum bugünde gidicektim burada yagmur yagıyodu diye gidemedim ama yarın azimliyim sakın pes etme deki kendine canın brişeymi istedi ey nefsim sana bu sefer yenilmicem kiloyu vericem işin ucunda bebegim var diceksin sonra inan gidiyor kilolar keşke bana yakın olsanda gelsen görsen buzdolabımın üstünde resmim var kilolu olan inan onu her gördügümden kendimden soguyorum
ben becerebiliyosam sende becerebilirsin işin ucunda evladımız var istemezmisin kilo verip yavrunu kugagına almak seni emerken uyuturken seytermek yapma senaris silkelen kendine gel ben böle diyorumd diye kızma bana olurmu ban biri deseydi paşa 79 görücen bri yerlerimle gülerdim evlatlarım için ocaktan beri açım aç yemin ediyorum doyana kadar yemek yemeyi özledim ya okadar olur ama her canım istediginde kaçamak yapmak istedigimde elimi atsam evlatlarımın sevgisi agır basıyo canım tatlımı çekiyo hurma aldım atıyorum agzıma bir adet olmadı 3 adet tatlı kriizim geçiyo sende öle yapp inan eşime diyorum ben 70 düşüyüm beni dürüm yemeye götür diyor canım seni götrüsem bile pişman olursun ay neden yedim dersin diyor sonra insan oglu doyumsuz bri 65 oluyum diceksin nereye kadar gider bu bilemem
onun için kendine gel yapamıyorum durdurun diyosun vallahi erinmem sana tekme tokat girişirim işte o kaaaha bu arada uuttum demeyi elim çok agırdır haberin olsun
allahtan benim öle işlerim yok az öz kıyafetim var kışlık hoş olsada ben kazak giymiyorum yazın nasılsa öyleyim çok sıcak kanlıyımya ondan üşümüyorum :101::101::101:
rabbim şifa versin tatlım bebegime ben çok görmek isterdim o halini arkadaş diyor hep erkek çocukları aglıyo okulda diyor ay ne güldümşahsen ebbegimi okula götürsem kesin çıkana kadar beklerdim o günlerim gelrimi acaba
![]()
merhaba 7. takim citirlari ben geldim.nasilsiniz bakalim sizleri cok ozledim.13 gun oldu evime geleli.yerlestik sayilir gelecek olan esyalarimiz varsa onlarda gelirse bitti gibi.Dugun telasi esya hazirligi vs derken laptobumu annemlerde unuttum.eylul sonu ekim basi gibi gelecek arkadaslar var annemler onlarla gonderecek ins.o zamana kadar sizden ayri kalmak zorundayim maalesef.Aslinda dun okuldan da yazdim size ama net cok kotu oldugu icin gonderilmemis ne yazik ki.okuldan haftada 2-3 gun yazarim size diye dusunuyordum ama net boyle olursa biraz zor.yarin misafim gelecek tariflerimi almak icin arkadastan laptobunu istedim firsat varken sizede bakayim dedim
Bu arada burasi yemyesil bir sehir cok katli binalar yok tam bana gore aslinda ama hayat asiri pahali.Benim halimi sorarsaniz gayet iyiyim 73.2ile 72.2 arasinda gidip geliyorum regl donemim yaklasti o nedenle tarti oynuyor.Dondugumde ins 72.5 ile 71. arasinda bir rakamda olurum daha az olsa da olur![]()
canımm hoşgeldinn :) evine yerleştin hadi hayırlı olsun.laptopuna ve aramızda bir süre daha olamaycağına üzüldüm ama napalım nasip![]()
ay ne güzell ben de bayılırım yemyeşil yerlere :)) pahalı oluşu iyi değilmiş ama6 lar yakında ipeğimmm
![]()
ay canım evet,Allahtan gelenler varmış.kargoyla da olurdu belki de,yurtdışına kargolar baya masraflı oluyorSeni gordugume cok sevindim sapisim ya cok ozledim burayi valla.Bende uzuldum canim hele laptobun yanimda olmayisini farkettigimde gorseydin..Neyseki gelen arkadaslar var.yoksa ya 1 yil bekleyecektim ya da yeni laptop alacaktim
sorma markete gidince dudagim ucukladiAllahtan esim onceden gelmistide biz erzagimizin cogunu tr den getirdik.
ben kaciyorum herkese sevgiler opucukler![]()
![]()
Canım benim,teşekkür ederimcanım seni teprik ederim işşallah yarında ben düşünüyorum fasülyeyi bugün 1600 kalorilik diyete başladım bakalım neler olucek kız iyi işte in çık kilo gdier tuzlu su yap iyi gelri ah yanımda olsaydın ben ovardım ayacıklarını![]()
Canım konu ne bilemiyorum ama,umarım en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını.Paylaşmak istersen her zaman dinleriz biliyorsunKızlar keyfim yok benim yakimselere anlatamıyorum da,geçicek tabi de..böyle olunca canım yemek bile pişirmek istemiyorum.iş yapmadan bir pazartesi geçti bugün.Gerçi çamaşır yıkias,bulaşık mak. boşalt,yemekleri yap filan,onları saymıyorum..onun dışında iş yapmadım
elim kolum kalkmıyor böyle olunca,eşimin işiyle ilgili karar verme süreçleri yaşıyoruz,bu da devamında bir sürü kararsızlıklar getiriyor.kafam oldu çorba..Bu da bir sınav herhalde diyorum,Allah hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin..bugün buraya da doğru düzgün yazamadım..baktım baktım,çıktım hep :S
Kıyamam ya;iş yoğunluğun ayrı,diğer işlerinin yoğunluğu ayrı;Allah zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallahyoğunsun sende öğretmenmıydın canımm...
kızlar günaydın izin aldım sabah kızı okula götürcem hala anaokulu oğretmenı atamamaışlar okula yavrum 2 gündür okul diye ağlıyo...öğlede geri işe yetişmem lazımm..hayatım yollarda geçiıyo vallaa...sevmıyorum bu ankarayı istanbulda trafik iki katı fazladır ama ankarada ne yazıkkı 10 dakıkalık mesafe 30 dakıkada gidilebiliyor otobusle...öpüyorum sizi akşama görüşürüzz...
Ellerine sağlık canım13/09/2012 Perşembe
Senarist 5 :101:
pasam3405 15
anane 15
maviyeşil1999 10
yeşilerik 3 (yorgunmuş son mesajında uyudu kaldı herhalde garibim)
anşaa 10
saphira 22
nev81 10
ecemavi 14
14/09/2012 Cuma
yagmurdamlası26 9
saphira 12
anşaaa 10
anane 2 :44:
yeşilerik 16
senarist 3 :18:
pasam3405 23
ecemavi 8
maviyesil1999 5
nev81 8
Canımmm,hayırlı uğurlu olsun yeni yerin,bekliyoruzmerhaba 7. takim citirlari ben geldim.nasilsiniz bakalim sizleri cok ozledim.13 gun oldu evime geleli.yerlestik sayilir gelecek olan esyalarimiz varsa onlarda gelirse bitti gibi.Dugun telasi esya hazirligi vs derken laptobumu annemlerde unuttum.eylul sonu ekim basi gibi gelecek arkadaslar var annemler onlarla gonderecek ins.o zamana kadar sizden ayri kalmak zorundayim maalesef.Aslinda dun okuldan da yazdim size ama net cok kotu oldugu icin gonderilmemis ne yazik ki.okuldan haftada 2-3 gun yazarim size diye dusunuyordum ama net boyle olursa biraz zor.yarin misafim gelecek tariflerimi almak icin arkadastan laptobunu istedim firsat varken sizede bakayim dedim