Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sanırım söylediklerine pişman ama aradaki buzu hala kıramadık ben de yaklaşma isteği yok bi tuaf oldum hiç bu kadar uzaklasmamistim. Haftasonu domates yapmama yardım ederse buzlar çözülür belki

domatese yardım ederse buz çözülür mü
kız sen ne pamık kalplisin domates kadar pırlanta alırsa falan buz çözülür derdim ben olsam

mium o kadan haklısın ki. mayısta mı listedeydim ben ? bu ay herhalde bi 5 kiloya yakın aldım. regl ödemi vardır tahminim 61 lerdeyim ama 61 de çok ... bayağı bildiğin dötlü döbekli oldum yahu
bacım olur o sorun değil de biraz çok olmuş.. yani daha ilerletmeden dur demek lazım.. başla bugün.. yavaştan spor da yap ağır değil yüklenmeden çok..

Canımm
Ne sevindim.. Geldiğini gördüğümee

bacım olur o sorun değil de biraz çok olmuş.. yani daha ilerletmeden dur demek lazım.. başla bugün.. yavaştan spor da yap ağır değil yüklenmeden çok..
2 gündür dikkat ediyorum aslında. tam akşam oluyor benim ataklar başlıyor sonra gelsin dondurmalar gitsin çikolatalar... bıçak gibi kesmem lazım. spora başlamadan olmayacak bu iş.

2 gündür dikkat ediyorum aslında. tam akşam oluyor benim ataklar başlıyor sonra gelsin dondurmalar gitsin çikolatalar... bıçak gibi kesmem lazım. spora başlamadan olmayacak bu iş.
spora başlamadan olmaz bende de spor çok durduruyor.. zaten bu kilo belasının en büyük nedeni akşam atakları değil mi? ama sen de içindeki o iradeni bi koyver açığa gari.. 64 olmuş ulan

uyku problemlerim filan vardı bi süredir kuzum ciddi bi durum yok
Geçmiş olsun canım sorunun çözüldüyse ne mutlu
yoo kesin yedi
iğde yemiştir

çakıl sen 84 lerde değil miydin
89 nedir abi

İlaçlar da yediriyor aslında regli döneminde demir hapı kullanıyorum ya dün saçma sapan ağzım boş dursa karnım kazındı resmen yemek istedim illa bir şey ne saçma şeyler yedim yazsam ağzın açık kalır

Ama ne yapayım kaptanim elimden geleni yaptım gayretimi sende biliyorsun hani yiyip artı olsam suçluyum derim yinede son gaz devam morel bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…