- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kocaeli Sapanca - Maşukiye- Kartepe - Gölcük nasıl güzel yerler nasıl az daha kıyı da daha güzel ağva şile yakın darıca çok ferah sakin gezeceği de göreceği de çok yer olacak sizde gittiğinizde rahatça zaman geçirirsiniz beraberTe
Teşekkür ederim canım
Kocaeline hic gitmedim ogrenicez bakalim
@eflalim Eflalim ne oldu bilmiyorum merak ediyorum ama özeldir anlatmak istemezsin diye soramıyorum daRabbim bu mübarek günün hürmetine içine ferahlık versin sıkıntılarını hafifletsin atlat inşallah
Kilo bildirimini çok merak ediyorum cnm..bana vermediğin kesinhem yap hem yeme emira salih kazandı sufleyle,deynepnaz karpuz güzeli ikinci oldu.ben de havuç güzeli üçüncü oldum
begüm hakkınızda hayırlı olsun,göz açıp kapanıncaya kadar bitirmek nasip olsun.başarıları daim olsunTe
Teşekkür ederim canım
Kocaeline hic gitmedim ogrenicez bakalim
Yok kız artı temizledim durduk yere sistim kaçamak felan yapmadım yapmamda artı temizlendi bu kadar eksi oldu 3 günlük detoks sayesindePembis 2 haftalık sonucun bu mu cnm?
Listedesin sen bayram da kaçamak mi yaptın neden böyle oldu ki
En az yüzde 2 olması için çaba harcamamışmiydik
Yok kız artı temizledim durduk yere sistim kaçamak felan yapmadım yapmamda artı temizlendi bu kadar eksi oldu 3 günlük detoks sayesinde
Nasılsın Bonuscan özledim hiç konuşamadıkAmin..amin...amin
Spor yapamadım bayramda hiç canım ben dikkat ettikçe artı geldim 75 den indim tekrar çıktı detoksa 75.9 ile başladım 3 gün sonunda bu kadar gittiN
Nr kadar artı gelmiştin ki
Hani bir sebebi var mi artı gelmenin sonuçta benim wc ve regl biliyorum
Bir de sen iyi spor da yaptın senden en az 3 gider diyordum ben
öperim bak seniBen varım
heye açıklandı 87 point almışım. 90 ı vururum dedim ama bu kadar oldu kısmetSlm kızlar kpss acıklandı 80.6 almısım daha yuksek beklıyordum uzuldum.merkezı alımdan gıdemem mulakatlara kaldık yıne ooff ppuuufff.bı kac kısı daha gırmıstı ne oldu kıı
igdedali
Spor yapamadım bayramda hiç canım ben dikkat ettikçe artı geldim 75 den indim tekrar çıktı detoksa 75.9 ile başladım 3 gün sonunda bu kadar gitti
gelmedi mi takıma bi selam çakma vaktin ?Baktım sabah bi titreme , bi ter ... dedim hmmmmm benim takıma bi selam bırakma vaktim gelmişaşırı dozsuzluktan sendromlara girmişim .
Eeeeee , nasılsınız hele ? Eskiler , yeniler... listeye giren çıkan ... herkese kocamannnnnn öpücükleer .. en çok öpücükte hamamda kız beğenir gibi 90+da görüp beğenip , miuuu kap şu kızı at odayadediğim mali ye onun azmini ve başarısını bi drinkle kutluyorum
Bana gelince ....
Ben iyiyim ... uykusuz ama iyi ... şişko ama iyi
Değnek iyi ... yusuf iyi .. melike iyi ... radyasyon bile iyi
öyle işte ... ara ara giriyorum ... giriyorum ve etiketleri görüyorum ... 5 ay geçti gitti ... ben sizden, siz benden geçmediniz
hadi gittim ben , iyi bakın birbirinize...
Hayırlı Cumalaaar ......
son dakika ..... mat hocamın bernamın doğum günüsüymüşöperim ... 55 diyoo peehhhh .... bu özel günü yüzü suyu hürmetine kıskanmadım tabii kiii
Elleşme beniii , emziren anayım ben ...
Seni kampa alırım diyorum , süt diyorum,chucky diyorumm .... anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?