- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Sev beni pkşa beni mium72 ol bakalım tamam önce
hahahahahaha nasıl böyle bir hata yaparsın sen
yarın 56 kiloyum ben
teessüf ederim beni hiç tanıyamamışsın üzdün...............
hoşuma gitti
eflalim minnoştur
pamık kalplidir
2 kare bitter bu işiSöz mu?
Ya bari 79.9 görünce haftaya bir öğün ödül olsa daha da iyi olur heh olmaz mi şöyle istediğim birşeyi sadece yesem cnm çok tatlı istiyor regl de olmadım bunalımdayım
YiSöz mu?
Ya bari 79.9 görünce haftaya bir öğün ödül olsa daha da iyi olur heh olmaz mi şöyle istediğim birşeyi sadece yesem cnm çok tatlı istiyor regl de olmadım bunalımdayım
Çok seviyom kiSev beni pkşa beni mium
AHahahahha kese kağıdı hmm aklıma gelen erötük şeyler kışşşşşşşEy takım kimse kimseyi görmesin, hippo herkesi görsün tamam mi?
Miuyla buluşurken de kese kağıdı takip görüşürüz artık
O değil de ben malı de değilim valla sık boğaza gelemem bu kadar durdum ona şaşıyorum fazla üzerime gelmeyinnn
Sen nasıl birşeysin ya sürpriz yumurtam benimÇok seviyom ki
Maşallah ya sırf yağdan gitmiş demek ki ben 1.83 üm 80 kiloda yuvarlanarak geziyorumEki Görüntüle 2184150
Evet canlar hafta sonu öncesi motive olur inşallah
Ilk fotoda tam hatırlamıyorum 92-94 arasıyım
Diğerinde de 81 kiloyum
@MiuLego cnm v3 sizlerin sayesinde farkı ortada şimdi bu beden daha ne olsun di mi ama
Maşallah canım çok iyi. 10 kilo daha gidince fıstık olursunEki Görüntüle 2184150
Diğerinde de 81 kiloyum
@MiuLego cnm v3 sizlerin sayesinde farkı ortada şimdi bu beden daha ne olsun di mi ama
Şu diyet için yaptığımız taktikleri kocalara yapsaydık eteğimizden ayrılmazlardı
Süper ama yeterli değil kuzu daha 72 olacağuk bende inşallahEki Görüntüle 2184150
Diğerinde de 81 kiloyum
Kuzummmm telden de söyledin buradan da söyleyeceğimEki Görüntüle 2184150
Diğerinde de 81 kiloyum
Senin gül yüzünü öperim lenSen nasıl birşeysin ya sürpriz yumurtam benim
Her seferinde birşey çıkıyor
Sussana yaaaaaa
Maşallah ya sırf yağdan gitmiş demek ki ben 1.83 üm 80 kiloda yuvarlanarak geziyorum
Ne yazık kiSen çalışıyor muydun cnm ben de yeni girdim eve off offf
Mezun olunca yaparsın ödül, ne kaldı ki surdaSöz mu?
ÇALIş çalış aferinnnNe yazık ki
Vaaayyyy çok farketmiş, accuh gobis belli oluyor o da eridi mi fıstık fıstıkEki Görüntüle 2184150
Diğerinde de 81 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?