- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Hiç 81 durmuyorsun gerçi bendensin boy var maşallah ♡♡♡Eki Görüntüle 2184150
Evet canlar hafta sonu öncesi motive olur inşallah
Ilk fotoda tam hatırlamıyorum 92-94 arasıyım
Diğerinde de 81 kiloyum
@MiuLego cnm v3 sizlerin sayesinde farkı ortada şimdi bu beden daha ne olsun di mi ama
Oy maşalalh ne güzel gitmiş vallahiEki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158
Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden
Öyle işte boydan düzgün fotolar olsaydı daha iyiydi.
Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum
Bence hiçsabah tartılamadım. gün içinde de siteye giremedim. akşam eve gelince tartıldım. tam 84 kilo çıktımmalipina
Sabah 11.00
1 armut
Saat 12.00
Pastırmalı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
5-6 zeytin
1 gün kurusu 1 kupa kahve
Ara 17.00
1 Türk kahvesi
Akşam 19.00
Fırında sebze patlıcan kabak domates biber
Yoğurt
Su 3 lt daha fazlada olabilir
Spor Leslie yapacağum bebeler uyuyunca 3 mil
malipina
Eflal öyle bi açık mavi alsana, çok yakışmışEki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158
Bende koyayım bari :) 80 kilo halim ve 59 kilo halim. Benim öyle tek fotom pek yok kızlar anca bunları bulabildim. Mavili olan deneme kabininde 36 bedendi lcw tabi ki. Füzeler kötü duruyor takke yüzünden
Pudra elbiseye girebilmek için korse giymiştim bütün, zor sığmıştım yine de mumya gibi yürümüştüm :) şimdi içinde yüzüyorum
Ilk defa yapacağım o yapmayı biliyordomatese yardım ederse buz çözülür mü
kız sen ne pamık kalplisindomates kadar pırlanta alırsa falan buz çözülür derdim ben olsam
Eve şimdi geldim kuzuAkşam yemeği yerine kahvaltı etseydin.. bende açım ya.. sebze yemekleri tek başına doyurmuyır beni.. yanına ya ekmek ya pilav arıyorum.. yılların alışkanlığıben karnımı doyurdum fermuar çektim pilavı öyle yaptım 1 kaşık bile olsa yemiyim diye :))
Sorma geçen ay kilo aldimyoo kesin yedi
iğde yemiştir
çakıl sen 84 lerde değil miydin
89 nedir abi
Yaaaaa maşallah ne güzel de belli olmuş zayifladigin çok yakismis kuzum tebrik ederimmmmEki Görüntüle 2184150
Diğerinde de 81 kiloyum
@MiuLego cnm v3 sizlerin sayesinde farkı ortada şimdi bu beden daha ne olsun di mi ama
Nesli süpersin süüüppppeeerrrEki Görüntüle 2184150
Diğerinde de 81 kiloyum
Ayyy eflalimmmmmmmmm maşallah sana ne güzel olmuşsun yaEki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158
Eflallll Eki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158
Sevinmiştim yemedin diye
Süper bisi olmuşsun bu nasıl güzel.bir farktırEki Görüntüle 2184155 Eki Görüntüle 2184156 Eki Görüntüle 2184157 Eki Görüntüle 2184158
Supper olmuşsun mavi çok yakismisEki Görüntüle 2184150
Diğerinde de 81 kiloyum
Regli falan bekleme bugünden başla menü vermeye fulyacımmalipina kaptanımmmm bana bir fikir verir misin şu regl gelsin geçsin öyle menü yazayım diyordum ama bugün içimden bir ses bekleme yarından itibaren menü ver dedi. aklım karıştı sence ne yapayım reglin gelip geçmesini bekleyeyim mi yoksa hemen yarın yazayım mı önümüzdeki 2-3 gün içinde regl gelir muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?