berbatım 1600 kalorilik diyet beni maffetti
bugün dukancı kankimle konuştum epey verdi bayan
ban demesinmi paşa salata malzemesi çok yemişin ne tavuk ne balık yemişin vucudun su tutmuştur salatayı kes dedi
bak gör nasıl vericen dedi suyu bol iç dedi işe giridm nasıl içerim anca wc taşınırım kabul edermi enişten olucek patronum
okadar yorluldumki bugün ne siz sorun ne ben söylüyüm anacım nede zormuş be çalışmak helde sabahın köründe kalkmak yaw
allah razı olsun canlarım benim2 gündür anam aglıyor ama degiyor zaten hergün 3 saat oglanı bekliyourm uyutuyo ablam çizime gidiyor ben evde yangel osman yapıyorum
etrafı topluyorum bulaşıkları yıkıyorum yemek olursa yemek yapıyorum temem
yürüyüş arasıda hesap ettim 1 saatten fazla
orda yedikelrimi yazayım şimdi
sabahleyin neler yemişim bir düşünüyüm
badem domates 1 adet kibrik kutusu büyüklügünde peynir 5 biryerde 5 yeşil zeytin
öylen kırımızı lahana salatası bol yogurtlu bir dilim ekmekle
arada 1 adet muz
akşam bir dilim kepek ekmegi mercimek çorbası ve bbir kase yogurt
şimdi gelelim sonuca ben böyle yedigim halde kaçamak yapmadıgım halde neden kilo almış olabilirim olasılıklar
1-wc çıkamadıgımdan olabilir
2- reglim bitti ondan desen es geçelim
3- vücudum su tutmuş olabilir
4- bedenim kafayı yemiş olabilir
5-paşa gülün suçu ney
6- ben dukan yapmak istiyorm biri el atsın yoksa ben kendimi 5 kattan aşagı atıcem he
7-dogruysa hesabıma göre 8 kilo fazlam var nasıl oldu bu
8-79 gören ben neden 83 gördüm
9-ablamın orda tartıldım 79 geldim :44::44:enişten yeni almış normal tartı dişitalde 82.900 benim normalde 80 kilo:44::44::44:biri ban ne oluyo söylermi acaba![]()
canım bi sakın ol yaaaa...

sen bi kıraz sapı kaynatıp iç öncelikle arkasından da yarın ya 1 günlük saf proteın al yada lapa yap derim...bu beslenme ve sporla insan 79 dan 83 e cıkmaz biyerde bi terslik var:26: