Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlaaaaar:)
olculerim ilkleri 16agustos digerrleri bugunun:)
bel 77 71
kalca 108 104
basen 99 92
bacak 61 58
Canım benim ya,Allah kolaylık versinyoğunluk problem diil alıştım artık da yol cok carpıo benı...çok problem deil ama hafta içi yetişemeyebiliyorum muhabbetlere...![]()
Canım benim,nasıl enerjik çıkıyor sözlerin,pazartesiyi seven birini görmek ne güzelkızlar gunaydın....
pazartesileri seviyorummmmyenı haftaya merhaba....hepimize güzellikler getirsin inşallahh....
akşama görüşürüz...
Canım inşallah güzel güzel kurtulucaz kilolarımızdangunaydın bebeklerım bugun dıyete basladım...5 i bi yerde cayımı ıctım ...su an 68 kıloyumbakalım nolcaz...bı kaç gunde ben nasıl 1,5kılo aldım bılemeıorum .kafam attı cok fena
Güzel haftalar canım,ailem geliyor yanıma ama ben de kaçamaksız katılıcam Onlara inşallahHerkese günaydın hayırlı haftalar diliyorum,
Az kaçamaklı çok iradeli oalalım noluuurrrrr
Ben de kahvaltımı yaptım, benim kahvaltıda hatta öğle ymeğeğinde de sorunsuz gidiyor da akşam olunca bir açıkıyorum bir açıkıyorum bir kaç zamandır, ne yiyeceğimi şaşırıyorum, akşam gecenin bir vakti olmuş dedim bey adana sofrasına mı gitsek, yok konya mı olsun, hanım şaşırdın mı dedi noluyo, zor sakinleştim valla bunları da konuşalım nolur, bu ani yemek krizleri açlık krizleri ne olaki![]()
Canımmmm,senin de haftan çok güzel geçsinGünaydın
Herkese Mutlu haftalarrrr![]()
Canım benim tekrar hoş geldinnnnnGunaydin kizlar:) bu sabah 73tum daha tuvalete cikmadim ama .bide bugun olculerimi alcam onceden almistim tarihte yazmistim bakym bi nolmusum:) yorgunlugu atamadim ya otobus yolculuklarindan nefret ediyoruum
pasam hayirli ugurlu olsuun:) calismak guzeldir ya:) cavdar kilo almis kocaman gobegi olmus evde bulustuk dun aksam yanina bi gittim hemen girladi yemin ederim ayrilamadik yani uyurken bile kacmadi yataktan o beni sevdi ben onu ama kilosunu napcam bilemedim light mamalar varmis ondan alcaz bide bizde ruslar gibi oluruz ben kafama koydum seneye bugunlerde insallah tatile gideersek en guzel vucutlardan biri olcam tamam sarisin renkli gozlu degilizde bizde insaniz spor olayi tamamen valla manken gibi olcam ben inat yaptim
maviyesilcim diyete daha yenimi basladin:d 45dk plates cok guzel olmus :) yaziyim ben onu
kizlar tatilde dukani azcik bozdum biraz borek yedim bi dilim ama kucuk dilimden kek yedim karpuz yedim biraz dun aksamda lokum ve susamli cubuk kraker yedim simdi tam gaz devam edicem ama ben 71olurum diye dusunmustum ya
kizlar ben cantami bosaltiyim dus alcam cavdarin tirnagni kesip taricam sonra camasir yikanmasi lazim 27siinde gene yola cikcam ya hazirlik yapmam lazim gelirim ben yine:)
İşte bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :124:Kizlaaaaar:)
olculerim ilkleri 16agustos digerrleri bugunun:)
bel 77 71
kalca 108 104
basen 99 92
bacak 61 58
anşaa bu mesajımı görmedin mi canım? :44:[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]3-4-5 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
anşaacım 17-18-19 Eylülün sayımını yapar mısın,çünkü sıra neve geçmiş,sayımlar karışıyor sonra canım![]()
Evet ya bende oyle dusundum cok sevindim bir ayda boyle oldu ama yuzmenin etkisi var benceçok güzel bi sonuç canım inan kilo vermiş ya da vermemiş olmandan çok daha önemli.. çünkü kas hücreleri yağ hücrelerinden ağırmış inceliyor olman kas hücrenin arttığını göteriyor bu da artık daha rahat kilo verebileceğini :124:
Gayet guzel olmus:)öngörüldüğü gibi öğlen cacık yedim.. öğlenden önce soğuk sonra da sıcak sütlü kahve içtim![]()
Nevimm:) ne guzel ailen geliyo gunlerin nasil orda sen nasilsinCanım benim ya,Allah kolaylık versin
Canım benim,nasıl enerjik çıkıyor sözlerin,pazartesiyi seven birini görmek ne güzel
Canım inşallah güzel güzel kurtulucaz kilolarımızdan
Güzel haftalar canım,ailem geliyor yanıma ama ben de kaçamaksız katılıcam Onlara inşallah
Canımmmm,senin de haftan çok güzel geçsin
Canım benim tekrar hoş geldinnnnn
İşte bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :124:
Buyucek annesi :)ananeem incelme muhteşemmmm
biraz dışarı çıktık geldik.karnımızı doyurduk kuzumla,sonra uyuttum,biraz ortalık topladım,tam biraz oturayım size bakayım dedim,az uyudu erkenden kalktı.artık büyüyor ve daha az uykuya ihtiyaç duyuyor sanırım,eskiden öğlen uykusunu 2 saat uyurdu,dinlenmiş,uykusunu almış bir şekilde kalkardı.Şimdilerde 45 dk-1 saat civarı uyuyor,yetiyor demekki diyorum
Hayirli olsun kaptanim bence senin icin en iyisi oldu:) bende nasil makarna istiyorum firinda hemdeeeebugün yine karataya döndüm.biraz az yağ kullandığım ve yulaf kepeği olan bir karatay olacak.en sonunda planımıhayata geçiriyorum
kahvaltı:
1 yumurtayla,sütlü omlet,½ çay kaşığı tereyağ var yok
5 zeytin
1 kk yağsız tuzsuz peynir (dukandan kalma peynirim)
biraz maydanoz ve dereotu
domates (azıcık zeytinyağ gezdirdim)
½ çay çiğ bardağı badem&fındık
çay
ikindi:
2 y.k. ciğer sote
1 küçük kase yoğurt
1 çatal tadımlık makarna
üstüne 2 bardak zero
ara: 1/4 elma
Hayirli olsun kaptanim ikiniz icinde guzel olur insallah:) orasinin sizin yeriniz oldugunu o bayana hissettir bence o agirligin olmaliKızlar ben yarın bizim ofiste işe başlıyorum..Şu sıra bir sınavdan ya da sınavla silsilesinden geçiyoruz galiba..o kadar çok belirsizlik,muhallakta kalmış şey var ki,bunlar da çok fazla kararsızlık getiriyor haliyle.Hakkıımızda hayırlısı neyse o olsun,Allahım hayırlı olmayan hiçbirşeyi yaptırtmasın,hiç birimize :-/ Benim işe başlamamla kuzum da işe yakın olan,içime sinen çok beğendiğimbir anaokulu vardı,oraya başlayacak nasipse
anşaa bu mesajımı görmedin mi canım? :44:
Kizlaaar ek tercih klavuzu aciklanmis bos yer var istedgm bolumlerde kalbim güm güm atiyo sakinlesemiyorum su andaaaa
eee napcan nereleri yazıon...ayyy çok fenasındır şimdi sen kıyamamm...![]()