Nasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahat![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahat![]()
Bakırköy seni kabul etmezYola mı getirir Bakırköy'e mi yatırttırır bilemiyorum artık![]()
Oraya gelsek bana masal okuyabilirsin yani saçlarımı ohşarkenEki Görüntüle 2185780 o şekil işteeeeeeeeeeeee

Birde çok yazmadım diyor mesaj görüntülerini atacam şimdi buraya . Hain dom dom seni
Oraya gelsek bana masal okuyabilirsin yani saçlarımı ohşarken![]()
Birde çok yazmadım diyor mesaj görüntülerini atacam şimdi buraya . Hain dom dom seniküstüm banane sarılmam
bIRAKTIĞIM GİBİSİN DİYECEKTİM DE YARIN GİTMİŞ,KAPTAN OLMUŞSUNOraya gelsek bana masal okuyabilirsin yani saçlarımı ohşarken![]()
Benim de dikkatimdikkatimden kaçmıyor değil bu durumNasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahat![]()

hipponun nesini özliycen be

Bugüne aldanma senBirde çok yazmadım diyor mesaj görüntülerini atacam şimdi buraya . Hain dom dom seniküstüm banane sarılmam
Yemeğine yanık dedim ,güzel olmamış dedim diye tehdit etti beni,sakin bir zamanda senin hesabını göreceğim diyorhipponun nesini özliycen be![]()

Bugüne aldanma sen
Bi biskrem vereyim de barışalım
Naz etme gız gel işte![]()
Vuuuuburaya gelsen mesainin canı cehenneme eve gideriz![]()
Yemeğine yanık dedim ,güzel olmamış dedim diye tehdit etti beni,sakin bir zamanda senin hesabını göreceğim diyor![]()
evetaaaa sen kozadan ŞİŞKO musun elaaaaaaaaa![]()
Vayy be bugünleri de mi görecektik,devran değişmişmalipina bu arkadaş cıs cos ismi anıyor canım çekiyor
Yok sevmem ben onu ekler olursa düşünürümBugüne aldanma sen
Bi biskrem vereyim de barışalım
Naz etme gız gel işte![]()
ipin sağa sola dolanmasına harcadığın enerjiyi saymazsak