- Emoji Skoru
- 226.312
- Puanlar
- 598
Nasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahat![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahat![]()
Bakırköy seni kabul etmezYola mı getirir Bakırköy'e mi yatırttırır bilemiyorum artık![]()
Oraya gelsek bana masal okuyabilirsin yani saçlarımı ohşarkenEki Görüntüle 2185780 o şekil işteeeeeeeeeeeee

Birde çok yazmadım diyor mesaj görüntülerini atacam şimdi buraya . Hain dom dom seni
Oraya gelsek bana masal okuyabilirsin yani saçlarımı ohşarken![]()
bIRAKTIĞIM GİBİSİN DİYECEKTİM DE YARIN GİTMİŞ,KAPTAN OLMUŞSUNOraya gelsek bana masal okuyabilirsin yani saçlarımı ohşarken![]()
Benim de dikkatimdikkatimden kaçmıyor değil bu durumNasıl bi işyerin var ya kitap okuyon rahat rahat![]()

hipponun nesini özliycen be

Bugüne aldanma senBirde çok yazmadım diyor mesaj görüntülerini atacam şimdi buraya . Hain dom dom seniküstüm banane sarılmam
Yemeğine yanık dedim ,güzel olmamış dedim diye tehdit etti beni,sakin bir zamanda senin hesabını göreceğim diyorhipponun nesini özliycen be![]()

@malipina bu arkadaş cıs cos ismi anıyor canım çekiyorBugüne aldanma sen
Bi biskrem vereyim de barışalım
Naz etme gız gel işte![]()
Vuuuuburaya gelsen mesainin canı cehenneme eve gideriz![]()
Yemeğine yanık dedim ,güzel olmamış dedim diye tehdit etti beni,sakin bir zamanda senin hesabını göreceğim diyor![]()
evetaaaa sen kozadan ŞİŞKO musun elaaaaaaaaa![]()
Vayy be bugünleri de mi görecektik,devran değişmiş@malipina bu arkadaş cıs cos ismi anıyor canım çekiyor
Yok sevmem ben onu ekler olursa düşünürümBugüne aldanma sen
Bi biskrem vereyim de barışalım
Naz etme gız gel işte![]()
ipin sağa sola dolanmasına harcadığın enerjiyi saymazsakIp olmadan ip atlama hareketi yapsak ayni enerjiyi harcarmiyiz @hepfit @malipina