ahahahahaha o da var ama ben tamamen romantik anlardan bahsetmiştim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahaha o da var ama ben tamamen romantik anlardan bahsetmiştim![]()
okuduklarında yargılama,bi ara tanıtayım ben sana hanımefendi kişiliğimibelli belli sabahtan beri yardırıyor kurban olduğum![]()

la taşınıyorum akşam eve git eşyaları kolile onlarla uğraşıyorum pasoHep öyle diyon, sonra ıgde yok ortada![]()
bebeğim onlar kendileri soyunuyor seni bizzat ben soyacamahahahkahskhsakdhasldaEki Görüntüle 2186086
Buradayım kaptanım internetten bir şeyler izliyordum hazır müdür yokkennehirnil111 nerdesin ballı çörek?
kız ne hanfendisiokuduklarında yargılama,bi ara tanıtayım ben sana hanımefendi kişiliğimi![]()
birer drink alıp gevşeyelim önceSana miu derkenEkimde kaçıyorum sana miu
Ankara'ya geliyorum![]()
ama şuan soyunamam pötrleklerim var yanlardacınım yeni teknikler geliştirdim. soyunarak terapi. önce bedenimizdeki sonra ruhumuzdaki ağırlıklardan kurtuluyoruz![]()
amaan kavga çıkmasın her biriniz bi dalımdan tutun be föt herkese yetecek kadan filika var önce hunililerSana miu derken
Yakarım ankarayi![]()

Siz ikiniz yan odaya gelin ben tanışmanıza vesile olurum anam
ha sokakta hanfendiii anladııımama şuan soyunamam pötrleklerim var yanlardamezuniyetten sonra
![]()

miuuuuu el salla bize oradannehirnil111 nerdesin ballı çörek?
hepfitnasıl bilirdiniz
![]()
işte aradığım kaptanSiz ikiniz yan odaya gelin ben tanışmanıza vesile olurum anam![]()
iyi aşçıyımdır bkz yemek yarışmalarıha sokakta hanfendiii anladııım![]()
ishal mi kiMiuuuu gitti yiğidiim düştü mapus damlarına
Don götürün çabuk![]()
nabıcak donu şimdi düştü daha