- Emoji Skoru
- 226.333
- Puanlar
- 598
ahahahahaha o da var ama ben tamamen romantik anlardan bahsetmiştim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahaha o da var ama ben tamamen romantik anlardan bahsetmiştim![]()
okuduklarında yargılama,bi ara tanıtayım ben sana hanımefendi kişiliğimibelli belli sabahtan beri yardırıyor kurban olduğum![]()

la taşınıyorum akşam eve git eşyaları kolile onlarla uğraşıyorum pasoHep öyle diyon, sonra ıgde yok ortada![]()
bebeğim onlar kendileri soyunuyor seni bizzat ben soyacamahahahkahskhsakdhasldaEki Görüntüle 2186086
Buradayım kaptanım internetten bir şeyler izliyordum hazır müdür yokken@nehirnil111 nerdesin ballı çörek?
kız ne hanfendisiokuduklarında yargılama,bi ara tanıtayım ben sana hanımefendi kişiliğimi![]()
birer drink alıp gevşeyelim önceSana miu derkenEkimde kaçıyorum sana miu
Ankara'ya geliyorum![]()
ama şuan soyunamam pötrleklerim var yanlardacınım yeni teknikler geliştirdim. soyunarak terapi. önce bedenimizdeki sonra ruhumuzdaki ağırlıklardan kurtuluyoruz![]()
amaan kavga çıkmasın her biriniz bi dalımdan tutun be föt herkese yetecek kadan filika var önce hunililerSana miu derken
Yakarım ankarayi![]()

Siz ikiniz yan odaya gelin ben tanışmanıza vesile olurum anamkız ne hanfendisibirer drink alıp gevşeyelim önce
@malipina ne diyor arkadaş![]()
ha sokakta hanfendiii anladııımama şuan soyunamam pötrleklerim var yanlardamezuniyetten sonra
![]()

miuuuuu el salla bize oradan@nehirnil111 nerdesin ballı çörek?
hepfitnasıl bilirdiniz
![]()
işte aradığım kaptanSiz ikiniz yan odaya gelin ben tanışmanıza vesile olurum anam![]()
iyi aşçıyımdır bkz yemek yarışmalarıha sokakta hanfendiii anladııım![]()
ishal mi kiMiuuuu gitti yiğidiim düştü mapus damlarına
Don götürün çabuk![]()
nabıcak donu şimdi düştü daha