Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mayıstan beri göz yumuyourm ama olmazki demin lat kata indim komsuya o çagırdı paşa nasıl bagırıyor hemen dedim gdiyim abla dedi nasıl duyuyosun sesini ben nerde olsa duyarım dedim okadar sesin içinden tabırm oglumu dedimkiz tarafi nazli olur kiz boyle yapma ayip birak pasa bey ugrassin.
ohh ohh piril piril olmustur pcin..kacamak yok bol hareket var bu hafta birinciyiz kesinhadi kizlar herkes nefsine hakim olsunhop hop hop bir iki bir iki haydi kizlar spora
canım işşallah olur tek tememmin o yaHosgeldin canim:) insallah en kisa surede biter skntlarin Allah yardimcin olsun..toplasmis durumdayiz aslinda ben iyi gidiyorum mesela ama hepimizde bi yogunluk var rakibinde insallah cabucak doncek:)
:) hic gec degil bence annende ogrensin insanin kendini gelistirme imka ni varsa hemen yapmali bence sanada cok sevindim bende ehliyet almak istiyorum en yakin tarihte ama once okul isim hallolmali
ya kendime inanamiyorum bu hareketlilikte iyi gelcek bana bu sabah 69.6ydim dogumgunum bugun ve 6larla giriyorum bugun biraktim kendimi yeme konusunda ama cok guzel spor yapiyorum yetis sende banaa:d
Insallah:) ben bugun kocaman pasta yicemm ama
Ev hijyen kokuyo bayadir boyle kokmuyodu valla:) canim ben zaten yuzmeye gidiyodum ama evdede eliptik yapiyodum onu askiya aldim yuzmeyi birakmicam bugunde iyi yurudum zaten kursa git gel iyi oldu:)
Gecmis olsun neyin var?
Bende 21oldum ayni gun dogmusuz:)
Tesekkur ederiz kizim bi iyilessin ekstra sizin icinde opcem:) cok kotu ya yasak olmasi..
Tesekkurler:) uzak duramiyorum elimde corapla seviyorum gene zaten:)
Pasam hayirlisiyla seninde olcak bi bebisin insallah gonlunu ferah tut belki torunla ayni anda gelir:) yem nasil ise yaramiyoki anlayamadim ben onu. Bugun bende dukani bozdum oglen bide aksam bozcam ama hemen yarin telafisini yapcam 6lari bidaha kacirmam elimden:)
Bence yemegni goturebilirsin samimiyseniz ben bayramda ankarada olsaydim oyle yapcaktim kendimiz icin sonucta yada azcik yersin pasam
şimdi sevgili ananecim bebekim benim 40 beden olmam için kaç kilo olmam lazımIyi aksamlar kizlar sabah pek gircek vaktim yoktu 2de kursum basliyo bende sabahtan yuzmeye gittim kostur kostur geldim sacimi yaptim geri ciktim kursa gittim 5gibi evdeydim dukan pudingi yaptim ama cok acikmistim fazladan yulaf kepegi koydum simdi bi suslencem babam ben annem yemek yicez evde abim gelemedi malesef bide cavdar 1aralikta dogmus onunla beraber kutluyoruz oda bir yasina girdi :) ton baligi verdim onada yedi yatti simdi cok geldi demekki:) bu arada karar verdim haftada 3gun yuzmeden once spor salonunuda kullancam bisiklet kosu bandi falan kizlar 40beden pantolonum oluyo artik ben en gec 2aya bu tempoyla 38gorurum gibi ama 67de dukanin guclendirmesine gecicem sadece sporla devam edicem rejim yemegine hic firsatim olmuyo malesef oyle iste ben hazirlanmaya gidiyim kizlar:)
canım sorma ne süperigecmiş olsun neyin var canımm...
senınde mı doğum gunun yoksa...
patates kızartma değildir umarım
paşam menu süper yahu...![]()
kızlar ıyıakşamlar herkeşlere
aksam yemeğim 5 köfte salata....
bol bol su içicem yatana kadar işte içemiyorum malesaf sokakta tuvalet aramak zor oluyo...siz naptınız kaçamak yapan el kaldırsın ceza verelımmm....![]()
Cok tesekkur ederim ansa bitanesinnn:)anannecimmmmm iykiiii doğdunnn....iykı bizimlesin ....iykı rakıbemsın....senı seviyorummmm.....
![]()
Ben sucluyum kescem yarin cezami:)kızlar ıyıakşamlar herkeşlere
bol bol su içicem yatana kadar işte içemiyorum malesaf sokakta tuvalet aramak zor oluyo...siz naptınız kaçamak yapan el kaldırsın ceza verelımmm....![]()
Ya o beden konusu ölculerle alakali pasam benim kalcam yaklasik 100 basende94tu sanirim 40olculeri bu olabilir belkicanım mayıstan beri göz yumuyourm ama olmazki demin lat kata indim komsuya o çagırdı paşa nasıl bagırıyor hemen dedim gdiyim abla dedi nasıl duyuyosun sesini ben nerde olsa duyarım dedim okadar sesin içinden tabırm oglumu dedimrabim ömrüne ömür katsın kıızmında oglumundaişşallah
canım işşallah olur tek tememmin o ya
şimdi sevgili ananecim bebekim benim 40 beden olmam için kaç kilo olmam lazımmerak ettim 70 kilolu biri kaç beden giyiniyor
canım sorma ne süperivarlık içinde yokluk çekiyourm yarın yeni gelin çagırıyor yemege ilk defa gidicem aslında kızmalar ama ne biliyim yemegi beyenmiyormuş gibi olur diye götüresin yok ama zate çorba vardır salata onlardan yerim
vallahi bacım 1 litreyi içmişimtir ama velakim kaçamak yapmadım vallahidemin cennet hurmasını yedim yatmdan sodamıda içerim okadar canım vallahi tatlı istiyor reglim yakınya
kendimi zor tutyorum he
acaba kuru kayısımı yesem
ben en iyisi uyuyum anca öyle kurtulurum
yarın ogluma gidicem arası epey var pazarı gezicem yrüyüşe gdicem sonra vericem bütün kiloları
![]()
metabolizma çayı
1 büyük elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bölünecek
1 limon dörde bölünecek,
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
3-4 adet karanfil
3 litre suyun içinde su yarı yarıya inene kadar kaynat.süz,sık sık iç..sanırım böyleysi canım
kızlar bu çayı bir süre önce yapmıştım baya işe yarıyor bende yapacam inş
kaç gün yapıcez bu çayııııı
tek kaldım ben burda millet nerdesiniz yaw
terkedildim amammmmmmmmmm uzun hava çalıyorum bennnnnnnnnnnnnn![]()
yok cnm hallolan bırsey yok konusmuyorumesım sadece bıraz askıya aldı o kadar annemler var bebıs onlarda emın ellerde yanıgörmedim ben canım senıı yaaa...
oooo rakıbelıkten istifa ediyorum arkadaş...bu kız benı peynır ekmek gibi yiyooo yaaa...tempoda yoğun tutabilene aşkolsun senı....maşallah...
hoşgeldin canım benım...bebişi naptın kayınvalıdenle durumları halletmışsınızdır umarım...
amin cnm saol sımdılık ıyı zatenbasarilar canim araba senden korksun sen niye korkacan rabbim kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin![]()
farkkettım cnm hosgeldınhg beren bende yeni katildim aranisa
hadı yaaaa gercektenmı ama dgru yaaa yasak olabılır sen nasılsınçavdara geçmiş olsun sanada kolay gelsin
inş sıkıntılarından kurtulursun bir an önce gel
kazasız belasız kullan canım bencede lazım ama burada bayanlara yasssak
dogum gunun kutlu olsun hayatım annem ılkokukl mezunu oldugu ıcın sanırım alamıcak ama cok ısteklıHosgeldin canim:) insallah en kisa surede biter skntlarin Allah yardimcin olsun..toplasmis durumdayiz aslinda ben iyi gidiyorum mesela ama hepimizde bi yogunluk var rakibinde insallah cabucak doncek:)
:) hic gec degil bence annende ogrensin insanin kendini gelistirme imka ni varsa hemen yapmali bence sanada cok sevindim bende ehliyet almak istiyorum en yakin tarihte ama once okul isim hallolmali
ya kendime inanamiyorum bu hareketlilikte iyi gelcek bana bu sabah 69.6ydim dogumgunum bugun ve 6larla giriyorum bugun biraktim kendimi yeme konusunda ama cok guzel spor yapiyorum yetis sende banaa:d
Ev hijyen kokuyo bayadir boyle kokmuyodu valla:) canim ben zaten yuzmeye gidiyodum ama evdede eliptik yapiyodum onu askiya aldim yuzmeyi birakmicam bugunde iyi yurudum zaten kursa git gel iyi oldu:)
Gecmis olsun neyin var?
Tesekkur ederiz kizim bi iyilessin ekstra sizin icinde opcem:) cok kotu ya yasak olmasi..
Pasam hayirlisiyla seninde olcak bi bebisin insallah gonlunu ferah tut belki torunla ayni anda gelir:) yem nasil ise yaramiyoki anlayamadim ben onu. Bugun bende dukani bozdum oglen bide aksam bozcam ama hemen yarin telafisini yapcam 6lari bidaha kacirmam elimden:)
Bence yemegni goturebilirsin samimiyseniz ben bayramda ankarada olsaydim oyle yapcaktim kendimiz icin sonucta yada azcik yersin pasam
ohh cnm yaaaa darısı basımıza ınsallah harıka gıdıyorsun valla tebrık ederım senı de cavdara da gecmısler olsunIyi aksamlar kizlar sabah pek gircek vaktim yoktu 2de kursum basliyo bende sabahtan yuzmeye gittim kostur kostur geldim sacimi yaptim geri ciktim kursa gittim 5gibi evdeydim dukan pudingi yaptim ama cok acikmistim fazladan yulaf kepegi koydum simdi bi suslencem babam ben annem yemek yicez evde abim gelemedi malesef bide cavdar 1aralikta dogmus onunla beraber kutluyoruz oda bir yasina girdi :) ton baligi verdim onada yedi yatti simdi cok geldi demekki:) bu arada karar verdim haftada 3gun yuzmeden once spor salonunuda kullancam bisiklet kosu bandi falan kizlar 40beden pantolonum oluyo artik ben en gec 2aya bu tempoyla 38gorurum gibi ama 67de dukanin guclendirmesine gecicem sadece sporla devam edicem rejim yemegine hic firsatim olmuyo malesef oyle iste ben hazirlanmaya gidiyim kizlar:)
ay kıyamam ben ona bizim sıpalardan paşa bey kaçıyor sevemiyorumda köpük hanım ellerime geliyor seviyorum hepsinide birde devamlı öpüşüyolarda kardeşim icraat yok ne yapsamda karı koca olsalar bilemedimazdırıcı yemde aldım tık yok düşünmekteyim ama hayin planlar içindeyim
geçmiş olsun bu arada sıpana
sana aferim diyorum kendimede tüh diyorum
2 gün kaçamak yaptım sonuç 83.300 gram
2 günde rekor kırdım agladım durdum sabah eşimde kızdı nemi yaptım zeytinyaglı dlmalar kısır şöbiyet pogaça kek
inan naara geldim ben amabugün hiç kaçamak yapmadım yeminle devam edicem bundan sonra kaçamak yapmıcem eşimede dedim bir daha hamur işi tatlı isteme benden diye reglim yakınya ondan galiba tatlı çekiyor canım
yavrularıma yanlış yaptım ama azimliyim gene görücem 78 işşallah yürüyüşede gidicem yarın bugün gidemedim eşim evdeydi şimdi gitti
bende düdüklüye broki ve 3 tavuk köftesi attım bir kase yogur yicem 5 bir arada yeşil çay temem
canım ben kızımda rahimimi diktiler yatakla bütünleştim inan olmayınca olmuyo yavrum ya camdan bile bakmadımki yavruma birşey olur diyerabbim acısında bana işşallah yavrularımın acısını göstermesin bana bir daha çok zor kaybetmek sen bile düşünürsün acaba berenide erken den kaybetseydim ne olurdu diye aklından geçmiştir allahım ömür versin kızına ne diyeyim
benim işimde rabbime kaldı
günaydın:2:
kesin öle olucek bebem merak etme sen çok sinirim oynadı bugün bir daha kaçamak yok
okadar emegim gitti ya
geçmiş olsun bebem hayırdır neyin var:44::44:
kızlar erken giricektimde eşim format attı pcye ondan gelemedim![]()
canım buldumda bulmasına bir günü varmı yani kaç gün içilicek buCok tesekkur ederim ansa bitanesinnn:)
Ben sucluyum kescem yarin cezami:)
Ya o beden konusu ölculerle alakali pasam benim kalcam yaklasik 100 basende94tu sanirim 40olculeri bu olabilir belki
Bulmussun iste:)
dogru diyorsun stresli bir hamilelik geçiriyosun doguruyosun hayde sarılıgı oluyor hasta oluyosun ateşi çıkar dişi çıkar :99::99:anlıcagın annelik çok zor :18::18:hepımızın ısı allaha kalmıs cnm dogmakla bıtmıyor kı rabbım hepımızın evladına saglıklı sıhhatlı omur versın bızlere de tabıkı
ece mavi,anane her ikinizinde godum gunu kutlu olsun canlar hayirli omur gecrime dilegimle beraberHosgeldin canim:) insallah en kisa surede biter skntlarin Allah yardimcin olsun..toplasmis durumdayiz aslinda ben iyi gidiyorum mesela ama hepimizde bi yogunluk var rakibinde insallah cabucak doncek:)
Gecmis olsun neyin var?
Iyi aksamlar kizlar sabah pek gircek vaktim yoktu 2de kursum basliyo bende sabahtan yuzmeye gittim kostur kostur geldim sacimi yaptim geri ciktim kursa gittim 5gibi evdeydim dukan pudingi yaptim ama cok acikmistim fazladan yulaf kepegi koydum simdi bi suslencem babam ben annem yemek yicez evde abim gelemedi malesef bide cavdar 1aralikta dogmus onunla beraber kutluyoruz oda bir yasina girdi :) ton baligi verdim onada yedi yatti simdi cok geldi demekki:) bu arada karar verdim haftada 3gun yuzmeden once spor salonunuda kullancam bisiklet kosu bandi falan kizlar 40beden pantolonum oluyo artik ben en gec 2aya bu tempoyla 38gorurum gibi ama 67de dukanin guclendirmesine gecicem sadece sporla devam edicem rejim yemegine hic firsatim olmuyo malesef oyle iste ben hazirlanmaya gidiyim kizlar:)
ceza ne ona gore el kaldiracam dakızlar ıyıakşamlar herkeşlere
metabolizma çayı
1 büyük elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bölünecek
1 limon dörde bölünecek,
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
3-4 adet karanfil
3 litre suyun içinde su yarı yarıya inene kadar kaynat.süz,sık sık iç..sanırım böyleysi canım
kızlar bu çayı bir süre önce yapmıştım baya işe yarıyor bende yapacam inş
kaç gün yapıcez bu çayııııı
tek kaldım ben burda millet nerdesiniz yaw
terkedildim amammmmmmmmmm uzun hava çalıyorum bennnnnnnnnnnnnn![]()
yok cnm hallolan bırsey yok konusmuyorumesım sadece bıraz askıya aldı o kadar annemler var bebıs onlarda emın ellerde yanı
amin cnm saol sımdılık ıyı zaten
farkkettım cnm hosgeldın
hadı yaaaa gercektenmı ama dgru yaaa yasak olabılır sen nasılsın
dogum gunun kutlu olsun hayatım annem ılkokukl mezunu oldugu ıcın sanırım alamıcak ama cok ısteklı
ohh cnm yaaaa darısı basımıza ınsallah harıka gıdıyorsun valla tebrık ederım senı de cavdara da gecmısler olsun
Tesekkur ederim canimhepımızın ısı allaha kalmıs cnm dogmakla bıtmıyor kı rabbım hepımızın evladına saglıklı sıhhatlı omur versın bızlere de tabıkı
Olmicagin sey degilki pasam kacamak yapma yeterkicanım buldumda bulmasına bir günü varmı yani kaç gün içilicek bubu arada 70 düşsem 40 beden olurum kesin
ama azimliyim bundan sonra kaçamak yok eşime dedim her kaçamakta sana dicem ggözümün üstüne bir zımzık koy dedim
ay gülücegim yoktu insan yazdıgına gülermi bayılazammmmmm
dogru diyorsun stresli bir hamilelik geçiriyosun doguruyosun hayde sarılıgı oluyor hasta oluyosun ateşi çıkar dişi çıkar :99::99:anlıcagın annelik çok zor :18::18:
kızlar bu arada suyum 6 bardak daha oldu bir mandelina yedim bilginize![]()
:) tesekkurlerece mavi,anane her ikinizinde godum gunu kutlu olsun canlar hayirli omur gecrime dilegimle beraber![]()
:) beni tek birakma amaaavalla supersin bu tempoyla gidersen kacamak yapmadan takimi tek basina lider yaparsin sen basarilar canim
gunaydin kizlar hadi gelin artik ya neyse ben bugun fazla olamayacam aranizda haber verim istedim once oglumu ana okuluna goturecem ordan gelip biraz uyutacam cocugu uyandikztna sonra dogru doktora gidecem ,o uyurken ben evin islerini yapacam ordan cikip esimle bulusum beraber sinemaya gidecegimama kacamak yapmak yok ,okara yaglari eritmem lazim
![]()
vallahi denedim ben elma ayrı tat veriyor canımigggggggggggg bu cayin tadi igrenc olmuyormu nasil icecegiz:18:
gunaydin kizlar hadi gelin artik ya neyse ben bugun fazla olamayacam aranizda haber verim istedim once oglumu ana okuluna goturecem ordan gelip biraz uyutacam cocugu uyandikztna sonra dogru doktora gidecem ,o uyurken ben evin islerini yapacam ordan cikip esimle bulusum beraber sinemaya gidecegimama kacamak yapmak yok ,okara yaglari eritmem lazim
![]()
Tesekkur ederim canim
Olmicagin sey degilki pasam kacamak yapma yeterki
:) tesekkurler
:) beni tek birakma amaaa
Kolay gelsin canim ya sabah ders calistim kursa gittim sonra kendime esofman alti aldim birazdan yuzmeye gitcem anlicagin ben cok yogunum gelemiyorum.. Yaglar ericek:) gitcekler yeterki biz duzenli beslenip sporu ihmal eetmeyelim
Selam kizlar ben hemen yazip kacar gibi olucam ama aklimada bisey takildi bu cuma gerbera izinde ben kurstayim listeyi birinizin yayinlamasi gerekiyo.. Bugun sabah pasta yedim ondan sonra hep yugurt yedim simdi bi salatalik yiyip yuzmeye cikicam insallah gununuz guzel gecmistir:)
niye alamasin ki canim benim yengem ilkokum mezunu bile degil o bile aldi 50 yasinin ustunde hemdeazmin elinden bisey kurtulmaz yeterki istesin hem seninj gibi bide ogretmeni olacak daha ne olsun