bu öpücügün bUDA HEDİYEN
AH CANIM RAKİBEN SENİ GEÇER DEMEDİ DEME AZ DİŞİNİ BAK İSTEDİGİN KİLOYA GEL KENDİNİ ÖDÜLLENDİR BEN ÖLE YAPICEM İLK YAPICAGIM ŞEY ÇOK ÖZLEDİGİM PATATES YEMEGİ YEMEK OLCEK
İSTEYİNCE OLYORMŞ DEGİLMİ
BENDE KANDA PIRTILAŞMA VAR YAPAMIYORM AMA ALDIM BU HAFTA YEMEGİNİMİ YAPSAM BULGURLU ACILIMI KAVURSAM BİLEMEDİM YADA SALATASINI YAPARIM BOL SOGANLILİMONLU YANINADA TAVUK TEMEM
BENDE DUKANI YAPAMADIM YAW KREPLE LOR PEYNİRİ DEMEYİN BANAVALLAHİ ATARIM TOPİKTEN HEPİNİZİ YAPANLARA SAYGIM VAR AMA:18::18:
SANA BİRŞEY ANLATIYIMMI DİNLE YENİ EVLİYİZ YK YOK EŞİMLE YATTIK YATAGA ALLAHIM SAGA DÖN SOLA DÖN YK GELMİYOR BEN YUYAMADIM EŞİMİ NEDEN UYUTUYUM DEDİM CANIM UYKUM YOK HADİ TV İZLİYELİM DEDİKİ PAŞA KOYUN SAY KAFAMI GÖGSÜNE KOYDM SAYMAYA BAŞLADIM SESLİ 10 KOYUNA KADAR SESİ ÇIKMADI EŞİMİN SONRA DEDİ PAŞA İÇİNDEN SAY TAMAM DEDİM KOYUNLARI ÇİTTEN ATLATIYORM HALİYLE CANIM KAFA GÖGSÜNDE HAREKET EDİNCEDE KIZIYOR PAŞA NE YAPIYORSN AMAN DEDİM KOYUNLARI ÇİTTEN ATLATIYORM PAŞA DEDİ HAREKET ETME GÖZÜNLE HAYAL ET ATLAT DEDİ BAŞLADIM GENE SAYMAYA ANA ADAM UYuDu HORLAMAYA BAŞLADI SESLENDİM CANIM DEDİM HE PAŞA DEDİM KOYUNLARIN İÇİNE SİYAH BİR KOYUN KARIŞMIŞ DEDİM NE YAPAYIM AY PAŞA AYIR DEDİ NEYSE BAKTIM TIK YOK BİRAZ ZAMAN GEÇTİ DEMİN CANIM SİNİRLENMEYE BAŞLADI SÖYLE PAŞA DEDİ DEDİM KAHVERENGİDE KARIŞMIŞ ONU SİYAHIN YANINAMI BEYAZLARIN YANINAMI AYRIMI KOYYUM EŞİM KÜPLERE BİNDİ PAŞA YUAMAN BE HEM SEN DİYORSUN KOYUN SAY DİYE HEMDE YARDIM ETMİYORSUN DEDİM TAMAM DEDİ SENİN YUCAGIN YOK KALK TV SEYREDELİM DEDİ BENDE AMAN YKM GELDİ SANA İYİ SEYİRLER DEDİM EŞİM B ŞEKİL KALKTI YK ÇAKTI TABİ SABAH KARŞI BAKTIMKİ TV İZLİYOR ONN AKŞAMINA KADARDA YD NE KA KÖTÜYÜM BEN YA HALEN DER DuRUr uYKuSU OLUNCA KOYuN SAYIYIMMI DİYE AMAN NE OLUR SAYMA DER ŞİMDİ O AKLIMA GELDİ PAYLAŞIYIM DİİDİM AH İNSAN YAZDIGINA GÜLERMİ BAYILAZAMM
SEN KAÇAMAKLARI YAPARSAN ZOR BİRAZ
ZOMBİ GİBİ KALKMIŞINDIR BEBEM NAMAZI KILIP YATAYDIN KEŞKE BENİ KALDIRAYDIN İYİ OLUCEKTİ
BENDE ÇOK İSTİYORM ORAYI ÇOK MERAK EDİYORM 2 ARKADAŞIIM ORDA ÇAGIRIYOLAR AMA GİTMESİ NASİP OLMADI
offf paşa öldürcen beni şu yazılanrın bir gündün nasıl yoruldum anlatamam iş yapmaktan canımız çıktı en son yorgunluktan uyuya kalmışım neyse sonra uyandım yemek ye tv , pc derken saat 3 oldu yarım çay bardağı süt içim yattım annemde 10:30 gibi kaldırdı uykumu hiç alamıyorum ya:26:
günaydın, kıslar... paşam bende koyunsuz uyudum.ben tv seyrederken uyumaya bayılıyorum. tvnin saatin kuruyorum ben uyuduktan sonra kapanıyor.
pazar sabahı malum yeni kalktım. daahad kahvaltı yapmadım. ben uyanır uyanmaz tartiya çıkanlardadım. bu sabah 82.9u gördüm çok mutluyum...
paşam, kahvaltı hazırlmaya gidiyorum fotoğrafsiz mi olsun?
bu öpücügün bUDA HEDİYEN
AH CANIM RAKİBEN SENİ GEÇER DEMEDİ DEME AZ DİŞİNİ BAK İSTEDİGİN KİLOYA GEL KENDİNİ ÖDÜLLENDİR BEN ÖLE YAPICEM İLK YAPICAGIM ŞEY ÇOK ÖZLEDİGİM PATATES YEMEGİ YEMEK OLCEK
İSTEYİNCE OLYORMŞ DEGİLMİ
BENDE KANDA PIRTILAŞMA VAR YAPAMIYORM AMA ALDIM BU HAFTA YEMEGİNİMİ YAPSAM BULGURLU ACILIMI KAVURSAM BİLEMEDİM YADA SALATASINI YAPARIM BOL SOGANLILİMONLU YANINADA TAVUK TEMEM
BENDE DUKANI YAPAMADIM YAW KREPLE LOR PEYNİRİ DEMEYİN BANAVALLAHİ ATARIM TOPİKTEN HEPİNİZİ YAPANLARA SAYGIM VAR AMA:18::18:
SANA BİRŞEY ANLATIYIMMI DİNLE YENİ EVLİYİZ YK YOK EŞİMLE YATTIK YATAGA ALLAHIM SAGA DÖN SOLA DÖN YK GELMİYOR BEN YUYAMADIM EŞİMİ NEDEN UYUTUYUM DEDİM CANIM UYKUM YOK HADİ TV İZLİYELİM DEDİKİ PAŞA KOYUN SAY KAFAMI GÖGSÜNE KOYDM SAYMAYA BAŞLADIM SESLİ 10 KOYUNA KADAR SESİ ÇIKMADI EŞİMİN SONRA DEDİ PAŞA İÇİNDEN SAY TAMAM DEDİM KOYUNLARI ÇİTTEN ATLATIYORM HALİYLE CANIM KAFA GÖGSÜNDE HAREKET EDİNCEDE KIZIYOR PAŞA NE YAPIYORSN AMAN DEDİM KOYUNLARI ÇİTTEN ATLATIYORM PAŞA DEDİ HAREKET ETME GÖZÜNLE HAYAL ET ATLAT DEDİ BAŞLADIM GENE SAYMAYA ANA ADAM UYuDu HORLAMAYA BAŞLADI SESLENDİM CANIM DEDİM HE PAŞA DEDİM KOYUNLARIN İÇİNE SİYAH BİR KOYUN KARIŞMIŞ DEDİM NE YAPAYIM AY PAŞA AYIR DEDİ NEYSE BAKTIM TIK YOK BİRAZ ZAMAN GEÇTİ DEMİN CANIM SİNİRLENMEYE BAŞLADI SÖYLE PAŞA DEDİ DEDİM KAHVERENGİDE KARIŞMIŞ ONU SİYAHIN YANINAMI BEYAZLARIN YANINAMI AYRIMI KOYYUM EŞİM KÜPLERE BİNDİ PAŞA YUAMAN BE HEM SEN DİYORSUN KOYUN SAY DİYE HEMDE YARDIM ETMİYORSUN DEDİM TAMAM DEDİ SENİN YUCAGIN YOK KALK TV SEYREDELİM DEDİ BENDE AMAN YKM GELDİ SANA İYİ SEYİRLER DEDİM EŞİM B ŞEKİL KALKTI YK ÇAKTI TABİ SABAH KARŞI BAKTIMKİ TV İZLİYOR ONN AKŞAMINA KADARDA YD NE KA KÖTÜYÜM BEN YA HALEN DER DuRUr uYKuSU OLUNCA KOYuN SAYIYIMMI DİYE AMAN NE OLUR SAYMA DER ŞİMDİ O AKLIMA GELDİ PAYLAŞIYIM DİİDİM AH İNSAN YAZDIGINA GÜLERMİ BAYILAZAMM
SEN KAÇAMAKLARI YAPARSAN ZOR BİRAZ
ZOMBİ GİBİ KALKMIŞINDIR BEBEM NAMAZI KILIP YATAYDIN KEŞKE BENİ KALDIRAYDIN İYİ OLUCEKTİ
BENDE ÇOK İSTİYORM ORAYI ÇOK MERAK EDİYORM 2 ARKADAŞIIM ORDA ÇAGIRIYOLAR AMA GİTMESİ NASİP OLMADI
oh öpücüğümü de aldım :) ay canım ne güldüm koyun saymana ya ben çok nadir uykusuzluk çekerim yastığa 5 kala uyuyanlardanımama bugün güya akşama kadar uyuyacaktım 9 da gözlerim açıldı alışkanlık ya
Haklisin bitanem... :) yiiyorum bende...nazarımmı deydi acabaaman boşver ölede bilede mideye gidicek afiyet olsn
Havluları napacaksın canım anlamadımbazen eşim beni sinir eder derimki vallahi bak gene başlarım koyun saymaya derim aman sustum der bende alıştım 8 olmadan aynıyom kızımın havluları bitmedi bugün işelrimi bitiriyim havlları yapıcem
sütü saat kaşta içiyorsun bebemBugünki menümü yazayım hemencik :
Sabah
1 kase buğday gevreği
ara öğün
1 adet elma
Öğlen
1 adet haşlanmış yumurta+1 dilim peynir+5 adet zeytin (2 siyah 3 yeşil)+2 dilim çavdar ekmeği+sınırsız şekersiz çay
ara öğün
1 adet elma
akşam
10 kaşık yağsız sebze yemeği (pırasa)+1 porsiyon yağsız yeşillik salata
ara öğün
1 bardak süt
şöyle sahanda ymurta yapıcek sarıları topilik olmş alıcen eline beyaz ekmegi sıcaccık olcek bir taradtan yumrtaya batırıcen bir taraftan tereyagına sürücen sıcacık bir bardak çay taze peyaz peynir of olen of canım çekti beHaklisin bitanem... :) yiiyorum bende...
canım nazar boncug şeklinde agır havl yapıyorm ben birini mutfaga birini yatak odasına çok ugraştırıyor adamı ya kopar ekle işim var kalkıyımda ev işelrini halladeyim yemekelri ayarlıyım temem b iş sonra işim bitince gelirim işşallahyok canım bence yine güzel görünüo :)
Havluları napacaksın canım anlamadımŞu aralar havlu diyince annem sürekli havlu işliyor çeyiz diye pek süslü oluyorlar ben kıyıp nasıl kullanacaksam onları
bende çok severim helede kayısıdan az daha cıvık olcek ama yiyemiyom ekmek çok yediriyor diye demin erkek kardeşimi aradı dedimki ben oraya gelicem ama çok riskli yiyorm tavuk vs dediki abla 4 adet tavuk var köy tavugu yersin dedi parçalarız dedi tavuktan yırttım oraya gidince bir bim yaparım temem yeşilligide dayımlardan alırım satıyorlarmış banada paraylamı veririler acaba:18::18:çünkü pazarcılar onlar torun old onada bebek kıyafeti götürmek lazım
sütü saat kaşta içiyorsun bebem
şöyle sahanda ymurta yapıcek sarıları topilik olmş alıcen eline beyaz ekmegi sıcaccık olcek bir taradtan yumrtaya batırıcen bir taraftan tereyagına sürücen sıcacık bir bardak çay taze peyaz peynir of olen of canım çekti be
canım nazar boncug şeklinde agır havl yapıyorm ben birini mutfaga birini yatak odasına çok ugraştırıyor adamı ya kopar ekle işim var kalkıyımda ev işelrini halladeyim yemekelri ayarlıyım temem b iş sonra işim bitince gelirim işşallah
yavrum zamanı gelsn bakarsın işe yarıyorm yaramıyorm millet çeyiz bakmaya geliyor naber çok dua edersin annecigine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?